- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz markknight #288250 üzenetére
majd mikor rosszul ad össze...
-
esbii22
őstag
válasz 30z.Samu #288253 üzenetére
Én pedig szervizfutarral cseréltettem ott akksit, 4 nap alatt megvolt (csomagfeladás - csomagbeérkezés - szervizelés - kiszállítás), csak jó tapasztalatom volt eddig velük. Egyik fórumtársnak a nagy istyle 3 hét után se juttatta vissza a telefont. Én az utóbbi időben több rosszat hallok róluk mint jót.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Black83
tag
Sziasztok!
Mennyiért lehet pótólni egy elveszett air pods2 fülest? Vagy érdesmesebb venni egy új szetett?
köszi -
IOX
tag
Sziasztok! A készülékbe ez van beírva: korlátozott jótállás. Mit jelent, nem érvényesíthető a boltban, a jogyszabályban is elfogadott ár szerinti , sávos garancia?
-
excalibur36
senior tag
Sziasztok!
Letudná nekem írni valaki, hogy hogyan tudok saját csengőhangot kreálni a telómra?
Előre is köszönöm!Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
Arcképgyáros
válasz excalibur36 #288267 üzenetére
https://mp3cut.net/
Itt megvágod, m4r-ben kiexportálod és ráhúzod 3uTools-ban.
Én így szoktam.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz excalibur36 #288267 üzenetére
3utools windows alá. [link]
Bármilyen mp3-at berakhatsz,megvágod a szoftverben (eleje-vége),ha kész akkor átkonvertálja és fel is tolja a telóra. -
Topikgazda
válasz markknight #288272 üzenetére
Mindenesetre jó tudni, hogy a GMail fiók alatt is képes rá, tehát valóban más oka van.
Azóta, ha jól látom, lett megoldás a fórumtárs számára. -
Horovic
aktív tag
Sziasztok! Egy láma kérdés:
Ha be van állítva az iCloud-ba a fotók szinkronizálása, akkor a fotók és a videók nem foglalja a telefon tárhelyét csak az iCloud tárhelyét? -
esbii22
őstag
válasz Horovic #288277 üzenetére
Beállítások - Fotók: ha itt az iPhone-tárhely optimalizálásnál
van a pipa akkor úgy van ahogy írtad. Ha a letöltés és eredetik megtartása van akkor teljes felbontásban tárolja a telón is a képeket. Míg a másik opciónál ott csak kis méretben van a telón, de ha megnyitod akkor gyorsan letölti icloudbol.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
burgatshow
veterán
-
galaxys80
veterán
Ez a [kép] HDR menüpont iPhone 13 alatt nálatok sincsen?
Asszony XS-én és a gyerek SE-n ott van most is. -
unicumnext
aktív tag
Sziasztok! Kinek melyik photo app vált be? 14 pro maxal használnám.
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Az angol földről hozott iPhone kezeli az itthoni SIM-et?
Sic Parvis Magna
-
burgatshow
veterán
válasz galaxys80 #288280 üzenetére
Igen, lásd doksi “Automatikus HDR kikapcsolása” c. fejezete.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
Aki használt AirPods gen2. és gen3. verziót, a kettő közül melyiknek jobb a mikrofonja, melyik jobb telefonálásra?
Az is jó, ha nincs a kettő között különbség.Pro verzió nem opció.
üdv
-
-
Topikgazda
válasz Luck Dragon #288291 üzenetére
Jajj.
-
galaxys80
veterán
válasz burgatshow #288286 üzenetére
Köszi. Szóval ha jól értem akkor alapból használja a HDR-t a fotónál ha szükséges?
Videónál nálam ki van kapcsolva. Nincs hozzá megfelelő megjelenítőm, így nem használom a HEIC-et ha nem muszáj. -
Mr.Grincs
veterán
Nem tudja valaki saccra, hogy a C csatlakozós AirPods Pro mikor érkezik? Idén szeptemberben? Mert akkor várok inkább, amíg kijön.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
KillerATi
tag
Ugyan nem iPhone, de 1gen AirPods Pro garizással van valakinek tapasztalata? Pár hónap gari még van rá, és azt vettem észre hogy nagyobb hangerőn elkezdett recsegni a baloldali, mélyhangoknál, meg talán kicsit kezd a jobb oldali is. Foglalkoznak vajon ezzel, érdemben?
-
Peat76
őstag
Segítséget szeretnék kérni!
Iphone 13 Pro Max kijelző cserém lesz az ICentre-ben, Infopark..
Mennyi a valószínűsége hogy ha teljesen szétkapják a telefont hibátlanul össze rakják? Vízálló marad?
Valakinek van ilyen vagy hasonló garanciális tapasztalata?Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
veterán
Sziasztok
ESR-től rendeltem egy autós tartót, nem tudjátok hogy melyik országból küldik a terméket, és milyen futárszolgálatot használnak?
Köszönöm!iPhone 13 Pro Max
-
addikt
Sziasztok!
Eladtam a régi készülékem, de elfelejtettem törölni a tartalmát. Van arra mód, hogy távolról töröljem a készüléket Tehát az új tulajdonos új telefonként tudja használni?
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest