- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Sys85 #288450 üzenetére
Persze, annak éri meg elnézni, akinek bolt is van a közelében, nekem itt volt 15p-re keróval.
Azt mondta az eladó, hogy a boltban nagyobb a készlet mint a webáruházban, ezért is van több akciós tok.
A webshopban pl nincs is viharkék, de a boltban van és akciós is.[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Redchucky
aktív tag
Sziasztok, George appal csak én szívok? Nejem 13 pro-ján nincs gond, 13PM-on vagy bad request hibát ír, vagy indítás után azonnal kilép. Újratelepítés megvolt, nem segített. Wifin és mobiladaton is ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Redchucky
aktív tag
Köszönöm kollégák, akkor szimplán el vagyok átkozva.
-
addikt
válasz Redchucky #288452 üzenetére
Nálam sincs gond.
De most olvasom hogy karbantartás is van, lehet az kavar be.Kedves Ügyfelünk!
2023. június 29. 22:00 és június 30. 03:00 között rendszerfejlesztési munkálatokat végzünk, ami digitális szolgáltatásaink működését is befolyásolja. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, szeretnénk, ha ez nem zavarná meg pénzügyeid gördülékeny intézését.
szerk: most nézem, hogy már 31.-e van
[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Redchucky
aktív tag
Köszi mindenkinek, újratelepítettem, most jó. Bár egy darabig tegnap is igy volt.
-
-
Totta92
tag
Sziasztok!
iphone 11-ben akksi csere történt
El lehet valahogy tüntetni az “ismeretlen alkatrész” hibaüzenetet?
Zavar az az állandó piros 1-es a beállításoknál -
Peat76
őstag
Volt itt valakinek kijelző csere, garis?
Iphone 13, 13 Pro Max vagy 14?Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
galaxys80
veterán
válasz 30z.Samu #288473 üzenetére
Coleman.B
Nagy tételben fogadok, hogy két különböző dologról beszéltek.
Ő a felugró üzenetről és a kis piros egyesről beszél az ikonon. Az eltűnik idővel. Nálam és még rengeteg más külföldi fórumozónál is így történt. https://www.ifixit.com/Answers/View/767485/Battery+replaced.+HOW+DO+I+GET+RID+OF+THE+ICON+BADGE!
A aksi menübe belépve továbbra is látszik az ismeretlen alkatrész szöveg. De nem hinném, hogy az bárkit is zavarna.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz galaxys80 #288481 üzenetére
Nézd, nem olyan bonyolult ez.
Linkkel idéztem az eredeti posztot, ami két témát ölel fel: hibaüzenet (ami a menüpontban olvasható, linkeltem a gyártó erre vonatkozó állásfoglalását is, elég egyértelmű) és a kis ikonon látható számról. Maga a kérdező is szó szerint idézte a menüpontban olvasható hibaüzenetet, mely bizony nem tűnik el.
A szám igen, az idővel eltűnik az ikonról.
Ez pedig két külön dolog.
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. 14 pro maxra hol tudok esetleg szépkártyával venni quadlock max tokot, illetve kerékpr vagy motoros tartót? sajnos amiket találtam nem úgy látom hogy szépkártyát is elfogadnának. köszönöm a segítséget.
-
Unatko
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném.
A Céges mobiltelefonszámommal próbálnék regisztrálni az iPhone-ommal több helyre is – Uber, AirBnB – a külföldi utazásom miatt.
De nem tudok, mert az ellenőrző SMS-eket nem kapom meg valamiért. Az iPhone 12 minimen nincs mit állítanom az Üzenetekben. Köszi a segítséget.Az elv olyan mint a fing. Tartod amíg tudod.
-
esbii22
őstag
válasz galaxys80 #288482 üzenetére
Hagyjuk az istyle-t, legdrágább szerviz. Care center 35e-ért cseréli emlékeim szerint. Így mar közel van ahhoz az árhoz amit én mondtam. A gyárival két évig tuti nem lesz gondja, míg lehet egy év után a gyenge utángyártottat cserélheti újra. Akkor melyik is éri meg?? Bírom ezt a fillérb…st , aztán megy a sírás itt, hogy miért kapcsol ki a telefon 30%-nál mikor nemrég lett cserélve benne új akksi…
Ki beszélt itt iPhone 7-ről? Annál már tényleg nem éri meg gyárit rakni sőt…
Szerk: bocsánat 36e az akksi csere a Care Centernél.
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Gubu0101
veterán
válasz BigBlackDog #288485 üzenetére
Vannak olyan boltok,ahol minden zsebet elfogadnak,barmit is veszel.Bar ezek inkabb maszek uzletek.Csak mire megtalalod a megfelelot…
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
BigBlackDog
veterán
-
bb.bocs
őstag
válasz BigBlackDog #288485 üzenetére
egy zseb van. Amúgy pl kerékpár boltban mint kiegészítő simán lehet opció egy telefontartó bringára,motorra és egy tok, mint ahogyan egy bringacsengőt,pumpát,lakatot is tudsz venni gondolom
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz istnag #288489 üzenetére
Tudom,olvastam kozben,hogy mar osszevontak.Szepkartyam sincs,csak belefutottam valami maszek boltnal ebbe a szovegbe,hogy barmelyikel fizethetsz meg regebben.Meg talan webshopnal is lattam asszem.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
válasz esbii22 #288487 üzenetére
Tőlem aztán még nem hallottál sírást. A gyerek előző iPhone 6S-ében és az asszony előző iPhone 7-ében is tökéletesen üzemelt 1.5, illetve 2 évig az utángyártott aksi. Azóta tartalék telefonok lettek.
Bírom ezt a fillérb…st
Sosem fogjátok levetkőzni, hogy más zsebében turkáltok...[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz BigBlackDog #288490 üzenetére
Én itt vettem már több cipőt szép kártyával, de vannak sportszerek is, amúgy teljesen off, de hátha valakinek hasznos.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest