- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz Tikakukac #50151 üzenetére
Őszinte leszek hozzád. A Vga maga erős hidd el, de a Win aero szinte felzabálja mind a 128 mb, ha ezt, meg azt megnyitsz, használsz...
u.i: nem kapcsolom ki a win aero-tAmugy szerintem, mint olvasgattam, azért nem lehetséges, mert az eggyik 64bit-es, a másik meg 128bit, ha jól olvastam... Na mindegy, a kiváncsiság nagy úr
U.I : Halott quadro fx 570-es lappal mennyire érdemes foglalkozni? Meg lehetne csináltatni azokat még normálisan?
-
Tikakukac
titán
válasz norbyone #50155 üzenetére
Hát én is őszinte leszek hozzád, win7 fut a HP-n FX570-em van, egész nap verettem a gépnek, mint a süket, és így sem bírtam kifogyni 256-ból, közelében nem jártam, pedig már bőven arra használtam a masinát amire a workstationokat tervezték.
Nem lehet, hogy ott más a gond?
Az meg nyilván relatív mi az erős, azt a karit a Haswelles integráltak alapjáraton pihenve eszik reggelire, de már az 5 éves ex HP-m is szanaszét verte volna. Gépcsere a megoldás. Ram az így nem átpakolható dolog.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
chab7
addikt
válasz Chaser #50158 üzenetére
Van neki biztos. Én is így jártam most a T500+win7-el, hogy az istennek sem tudtam bekapcsolni. Majd Mikor feltettem a xubuntut is, abban simán bekapcsolta fn+f5, úgy hagytam és vissza win7. Na így már hogy bekapcsolva maradt, lehetett telepíteni win7 alatt is.
Bár, ha kikapcsolt bt indítom a win7-et akkor még mindig nem tudom aktiválni, csak ott a tálcán a piros belsejű bt ikon, de semmi bekapcs lehetőség.
Mondjuk nekem nem probléma, xubuntu a fő rendszer. Win csak azért maradt mert ebben a gépben már van elég helyem hogy csak úgy fent maradjon, meg ha esetleg belefutnék valamibe amihez win kell akkor van kéznél.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
tag
válasz donjohnson #50157 üzenetére
Nem akarok váltani, csak filózok... t61 nekem mindenre elég, csak a vga-t turbóznám, ha lehet. Ha nem marad minden így....
-
-
milestone
tag
válasz milestone #49568 üzenetére
Vettem végül itt a PH-n, az aprón egy bontott, komplett hűtőt. Az eladó mondta, hogy kell hűtőpasztát tenni a proci és a vent közé és a lelkemre kötötte, hogy nehogy ezüstös pasztát vegyek. Erre ma elmegyek egy számtech boltba, mondom mit kérek, egyik eladó ajánl egy ilyent meg egy olyant, majd a másik kedvesen azt mondja, hogy itt ni egy ajándékba, a Cooler Master gyári pasztája. Csakhogy az ezüstös. Tényleg nem szabad ilyet tenni a procira? Miért?
-
-
Chaser
legenda
válasz milestone #50166 üzenetére
Elvileg mert vezeti az áramot, de mivel ezüstoxid, jgy nem hinném. viszont elég gyenge minőségű, meg ha rákerül valamire nehéz leszedni. Rohadtul ki tud száradni és töredezik. Én titan nanogreaset használok, 3-400ft egy kis tubus, mx2 hatásfokát nem hozza, de alig marad el tőle negyed vagy ötöd áron.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
milestone
tag
lapa & chaser: köszönöm a gyors válaszokat. A bolti eladóknál 3x rákérdeztem: de biztosan jó ez is? Mosolyogtak: persze, urban legend, hogy nem jó az ezüstös. Most akkor mi van?...
Vegyek inkább egy "rendeset"? Ez a titán-izé hol kapható? -
Chaser
legenda
válasz milestone #50169 üzenetére
Én a sarki számtech boltban veszem ahol dolgoztam Mivel már csak pár m2 az egész gyanítom minden értelmesebb boltban lehet kapni ha ott is. Ezüstössel tényleg csak a macera van, hőátadása se jó.
-
Tim82
félisten
válasz milestone #50169 üzenetére
Pl. Extreme Digital-nál. Amúgy én is erre esküszöm jó pár éve.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
milestone
tag
Meggyőztetek
Köszönöm. -
Gondwana
addikt
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
Lenovo T61p-nél csinált valaki SATA2 BIOS patch-et?
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
PNP
őstag
Azt honnan lehet megtudni, hogy egy akku milyen cellával érkezik? Egyik ebayes eladónak írtam, aki gyáriként árul akkut, először csak annyit írt, hogy gyári Lenovo, de nem vonatkozik rá a nemzetközi garancia, másodjára kibökte, hogy Sanyo. Írtam egy akkufelújítással foglalkozó cégnek is, hogy milyen gyártmányú cellával dolgoznak, erre annyit írtak, hogy, hogy 18650-essel. Visszírtam, hogy nem ez volt a kérdés, azóta sem válaszoltak.
Panasonicot keresnék, de egyelőre nem találtam. -
Chaser
legenda
válasz Ed Parker #50187 üzenetére
Az egy külön történet. Sysupdate néha teljesen jó, néha kb semmit nem lát.
PNP: x200-ba találtam egy LG-t 6 cellásat kb 50 ciklussal, 15-16k lett volna uk-ből. Az is olyan jó mint a panasonic. Meg is kérte az árát tudomásom szerint LG v panasonic csak 6 cellásban van x200-nál, 9 cellásban csak sanyo. 6-osból már láttam mindkettőt, 9-esből csak sanyokat.
-
Tim82
félisten
válasz caprine #50191 üzenetére
Ha egy kicsit specifikusabb lenne a kérdésed, akkor biztosan specifikusabb választ is tudnánk adni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Chaser
legenda
válasz Ed Parker #50190 üzenetére
Annak illik is.
caprine: Válaszoltam a kérdésedre...kérdeztél egyebet? Megoldható könnyen és nem csak SATA2 lesz, hanem bármilyen wlan kártyát tehetsz utána a gépbe. Működni fog a dual-IDA, amolyan mostani i5 turbo fícsör', 1 szorzóval megemeli az órajelet ha a hőmérséklet engedi. Ha kell előkeresem a linket, 1 verzió van sztem az összes T61-hez. Enyém pl nem volt a listában, inteles 4:3-as és oda is jó volt.
-
Chaser
legenda
válasz Ed Parker #50194 üzenetére
Csodákban azért nem hiszek. Meg nem mindegy milyen kapacitású az a 6 cella. x200-zal is megvolt nálam 5-6 óra 56Wh akkuval, de tényleg csak fórum ment, flash cuccok nem, cpu alulfeszelve, fényerő kb harmadon, csak wifi bekapcsolva, egér se volt. Az is tud ám "zabálni".
-
Tikakukac
titán
válasz Ed Parker #50198 üzenetére
Irreálisan feleslegesen erős procikat raknak subnotikba is. Plusz azért mindig sikerül rajtuk elcseszni valamit. Mondjuk a kijelzőt, meg mondjuk egy csomó mást is. Olyan 5-6000 ezer gépet van módom átnézni és jelenleg nincs olyan amire tudnám cserélni az x200s-t ami nevetséges. Nagyon.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest