- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz #97716736 #56624 üzenetére
Köszönöm.
(#56625) ll-kobe: A sárga folyadék felmerült, nem látszik, de a lap fekete-fehér, így elsőre ebbe az irányba indultam. Egyébként lesz majd átalakítás, első építettvizes rendszerem, egy csapot és egy vízhőmérőt még mindenképp raknék a rendszerbe, elgondolkodtató a merev csövezés, csak nem azzal akartam kezdeni. Meg talán még egy radi bekerül lentre.
(#56631) ll-kobe: Durva ez a fejjel lefele ház, tetszik.
(#56634) JanR: Ismerős formák, szép
-
törölt tag
Sziasztok!
Hogy tudom tisztítani a gépemet?
Cooler Master HAF XB. -
Atke
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
- gratt szép lett , és a harisnyázás is gyönyörű , én is gondolkodtam olyan "takarón" ami az alaplapot takarja csak tartok a komponensek melegedésétől és elvetettem az ötletet. Ugye az Asusnak van Armor szériája de ott van egy pici venti ami kiszívja alolla a levegőt. De szép lett az egész
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Atke
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
Majd a következő merev lesz, bár nekem annyira nem "minőségi"váltás a merev cső, nem látom előnyét.Csak a plusz szívást.
A lap nem melegszik,amik igen,azok meg szabadon vannak hagyva -
kisza25
félisten
válasz guftabi96 #56676 üzenetére
azért kezdtem el itx-et használni, mert 10 évig ingáztam Ausztriába és kint is egy szálloda szobában laktam párommal, kellett a kicsi ház/gép, már nem járok ki, egyébként a cucc még ITX
Ja meg az accelero nem fért volna el semelyik irányba sem
és köszi
DR|FTK|NG: neked is[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
blu79
addikt
válasz kisza25 #56674 üzenetére
- szépen elrendezett klasszikus gép, gratt hozzá
(#56680) Grave444 - klasszikus gép , lehetőségekhez képest jól elrendezett kábelek, de én a vga kábelt is a felső elvezető lyukon hoztam volna ki
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
kisza25
félisten
válasz hszilard666 #56689 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Bjørgersson
félisten
válasz kisza25 #56674 üzenetére
Végre egy normális ház.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kisza25
félisten
válasz sestertius #56691 üzenetére
ez a gyári venije Scythe Katana 4-nek
kovy29: thx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest