- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz juve600 #56146 üzenetére
http://www.blacknoise.com/site/en/products/noiseblocker-it-fans/nb-eloop-series/140x140x29mm.php Szerintem a B14-2 hangra még bajnok ilyen légszállítással.
Intel I7 4770K, Gigabyte Z87-HD3, KLEVV Urbane 2400 MHz 2*8 GB, Gigabyte GTX 970 g1 Gaming, OCZ Agility 3, WD Green 1 TB, Scythe Grand Kama Cross 2, Noiseblocker Eloop stb.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Because
őstag
válasz Ed3r_X_ #56153 üzenetére
a kísérletezéseim alapján ez a legjobb számomra, erősebb konfignál szintén ez a felállás lenne, csak a vga-ra pedig az oldallapról fújna egy venti, így a proci és a videókari is kintről telibe kapja friss levegőt. vinyokat nálam nem kell hűteni, ssd-ről fut a rendszer, a hdd pedig csak tárolásra szolgál (nem torrentezek vagy osztok meg bármit is)
[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
Néhány kép a kis kedvencemről (adatlapon a konfig) és környezetéről, melyben a kék fények dominálnak. A cockpit teljesen saját tervezés, a versenyülés igazi pályákat is látott, a számítógép asztalt nem kis munkával alakítottam olyanná, hogy aránylag kis helyen minden beleférjen.
Naponta 4-5 órát töltök benne, igazi menedék a kikapcsolódáshoz és persze a család többi tagjának tabu!
(Akit esetleg érdekel a cockpit és csinálna valami hasonlót, pü.-ben szívesen adok méreteket, további - és jobb minőségű - fényképeket.) -
Tomdriver
őstag
válasz tailor74 #56162 üzenetére
Ez egy sötét sarok a "sötét oldalon", kevés a fény és az is kékben úszik, de csinálok majd jobb képeket ígérem ha ennyi fórumtársamnak tetszik, nem is mertem gondolni rá - köszönöm mindenkinek!
(#56163) kisza25: Volt emiatt nálam is mosolyszünet hidd el, de persze minden akciós volt és majdnem ingyen, szinte úgy dobták utánam, így megnyugodott...
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz hszilard666 #56161 üzenetére
nekem volt másfél évig, van kérdésed róla?
-
hszilard666
veterán
-
ittakary
nagyúr
válasz hszilard666 #56168 üzenetére
-
Because
őstag
válasz hszilard666 #56170 üzenetére
az én szuper házikóm is 10 alatt volt
-
LLKobe
veterán
válasz Tomdriver #56167 üzenetére
Köszi, nekem is ilyen ramjaim vannak, bepróbálom nálam is bírja-e. Egyéb dolognak nem kellet plusz feszkót adni a BIOS-ban, pl mem vezérlőnek?
(#56168) iszilard: Pöttöm masinának tudom ajánlani a TJ08-E-t, nekem az van, le nem cseréném. Bár nem 10k-s kategória.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Van itt valakinek tapasztalata a Xigmatek Aquila-val? HA igen akkor van valami gyermekbetegsége? Épített vízhez OK nem?
Köszi!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
jones965
Modder
Nem is gondoltam, hogy ennyi idő után is ennyi elismerést vált ki. Köszönöm.
A Bp-i PlayIT-en nov.28-29-én minden gépem (7db) ki lesz állítva az asus ill. a Veletech standjain. -
juve600
nagyúr
én is készülök a 2 fiammal együtt,kellene szervezni egy hardveraprós találkozót,pl jones965 modjánál szombat 12 óra
-
elektrotank
aktív tag
Itt lenne az enyém. Bár ahogy látom kb. nem sokat mutat az előzöekhez képest. Én anno voltam csak nagy modding fan, ma már az egyre letisztultabb, kellemesebb formát szeretem. Világításban is csak fehéret tudnék elképzelni, ezért van 2 fehér ventilátorom elől (ledes), de elég hangos, szóval nem is mennek max. fordulaton. Továbbá már ráférne egy takarítás, mert kicsit már piszkos, de elég mocsok idő van odakint, szóval most hanyagolom. A táp pedig direkt van így. Sajnos az ATX kábel nem elég hosszú kábelmenedzsmenten keresztül ahhoz, hogy fordítva legyen. Lehet, hogy ha máshogy vezetném, megoldható lenne, vagy ha nagyon akarnám, meg tudnám annyira feszíteni, de nem akarom, hogy feleslegesen feszítve legyen valami benne, így inkább ezt a köztes megoldást választottam.
[ Szerkesztve ]
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
ittakary
nagyúr
válasz elektrotank #56194 üzenetére
AMD gyári hűtő? hát mazochista vagy te???
-
elektrotank
aktív tag
válasz ittakary #56195 üzenetére
Aham! Amúgy egy 4 magos Phenom procit hajt, 2,6 GHz. Szóval nem nagy szám. Ilyen AMD hűtöt csak a 8 magosokhoz adnak tudtommal az FX szériában. Ezt még havertól kaptam, amikor vett egy normálisat. Eredetileg egy rézmagos (asszem) Zalman hűtő volt rajta, azonban idővel meghangosodott. Megolajoztam, még rosszabb lett Szóval átváltottam erre, ez halkabb volt, de azóta ez se a hangjáról híres!
Amúgy ez a Zalman hűtő sokáig állt, félre volt dobva, mert egyáltalán nem illett erre a foglalatra, szóval... hát kicsit meg lett faragva és kölcsön lett véve egy másik amd hütöből a lefogató szerkezet!Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
CAB85
tag
válasz elektrotank #56196 üzenetére
ASUS ROG STRIX Z370-H Intel I9-9900k Corsair H110i GTX 2x8 GB Patriot RGB DDR4 2666MHz ASUS STRIX GTX 1080 Ti NZXT H440 black/orange 250GB Samsung NVME M.2 SSD 1TB WD Blue Akracing Nitro
-
ZetorGumi
addikt
Nem ide tartozik a kérdés, de:
Az Asus Strix 960 milyen hosszú?
Mert akkor úgy tervezem a gépházamat.[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
LLKobe
veterán
válasz ZetorGumi #56198 üzenetére
Google? Specifications.
21.52 x 12.12 x4.09 Centimeter
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
elektrotank
aktív tag
Pofásan néz ki. Milyen ramok vannak benne, ha szabad kérdezni?
Nekem is le kéne majd váltani és egy normális hűtőt beszerezni. Csak még nem tudom mi lenne a legideálisabb.ZetorGumi:
8.47 " x 4.77 " x 1.61 " Inch
21.52 x 12.12 x4.09 CentimeterAz a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 3D nyomtatás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok