- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laccoss
addikt
válasz
marton.m #56049 üzenetére
Hasonló házam van, mármint régi
A DVD sata és a vga tápkábelét dugd el, ha nem elég hosszú, akkor toldással, de szerintem el kellene férnie az alaplapi tálca mögött. Ha 90 fokos csatlakozója lenne a sata kábelnek, jobban nézne ki. Az alaplap alsó részét lehet eltakarnám egy plexivel, mivel nincs ott lényegesen melegedő alkatrész.
Ha egyszer oda jutok, én elforgatom a merevlemez tartó részt 90 fokkal, hátulját kicserélem, felső táposból alsó tápost csinálok, előre három 12 centis ventit (talán led-est), meg szűrőket valamilyen ráccsal, meg persze át akarom festeni kívül belül.
-
marton.m
tag
válasz
KAMELOT #56046 üzenetére
Miért, szerintem bármiből ki lehet hozni a csodát, csak nagyon kell akarni.
Egyelőre azt vettem a fejembe, hogy lefújom a házat matt feketére, a kábeleket harisnyáznom kell pirosra (bár ettől már előre félek), a kék ledszalagot el kell tüntetnem, s rakni a helyére egy piros neoncsövet.
iszilard
Nem rossz ötlet, az este mindenképp megpróbálom.
Egyebkent nem tudom miféle ház ez, kb 6 éve sózták rám egy boltban 5k-ért.
-
marton.m
tag
Sziasztok!
Ti mit kezdenétek ezzel a géppel? Ez az első "projektem", szeretném kihozni ebből a maximumot. A tápkábelek elnyelésére szolgáló lyukat már magam vágtam ki.
Bárminemű ötletet szívesen fogadok, aminek a megvalósítása minimális összegből megoldható.
-
válasz
spanglee001 #56039 üzenetére
ja itt is 2 vrm van . Raknek en be ilyen venti kartyat , de majdnem rajta vana vga-n a procihuto , kb 3cm van koztuk ,igy nem fer be semmi
-
spanglee001
addikt
válasz
abridabri #56037 üzenetére
elég csálén áll az a peter, de nálam is így nézett ki kevés kötegelővel segítettem rajta, de igen nálam is túlmelegedett, inkább váltottam vízhűtésre biztos ami tuti alapon, ott már 45 fok fölé nem ment a vrm sem.
de addig is kivágtam a gép alját, rátettem egy kivágott levesszűrőt porszűrőnek, felé tettem egy pci foglalatba szerehető ventikártyát az segített vagy 10 fokot rajta.
de látom van komolyabb is belőle. sajna nagyon gyenge bordákat adnak a vrmre a peternél, nemtudom a 7950nél is 2 helyen vannak a vrmek? 7970 nél vannak elől is meg hátul is, és az elsőkhöz pl vágni kellett hogy jól illeszkedjen a borda. -
Valtottam hazat NZXT Phantomrol, Anideés AI7 re.Megszenvedtem mire osszeraktam , elment vagy 4oram ra
Ime a vegleges allapot :
Elol 20cm CM , teton 14es BQ ,hatul 12 es Bol Quiet venti . Letekerve 0 hangja van a gepnek . Viszont a vga-m VRM resze tovabbra is 100 fok ,hiaba tolja telibe a 20-cm es venti kozvetlen kozelrol maxra csavarva. Cpu is 70 fok,az mx-4 es ujrapasztazas ellenere is . -
Grózi
veterán
válasz
KAMELOT #56033 üzenetére
mrbig25Gyönyörű kis gép,nem vagyok híve a kis gépeknek-de ezt elfogadnám!!!
bombibmwJó kis netezős gép és szépen megoldottad a TS kábeleit!!!Te meg rakd fel a képeket az új vasról!!!!És küldöm a címem,hogy hova jöhet a láda sör a tápod elszerzéséért!!(én hívtam fel Peti figyelmét rá-de gondolom mondta)
-
juve600
nagyúr
válasz
hszilard666 #56026 üzenetére
ennyi erővel azt is irhattad volna hogy mért nem fekete szinű
-
juve600
nagyúr
válasz
hszilard666 #56024 üzenetére
nem teljesen értünk egyet, sztem van hely benne bőven
meg azért vizet is lehet bele tenni
[link] -
-
bombibmw
veterán
válasz
m0h0senator #56019 üzenetére
Köszönöm!
Valhogyan el kell futnia a YT-nak, meg a PH-nek.KAMELOT:
Gondolom, milyen netezős az. -
mrbig25
őstag
válasz
kisza25 #56015 üzenetére
Egyszer ha lesz sok időm, akkor szétbombázom újra az egészet és akkor le lesz normálisan festetve...nem ilyen fóliás maszekolás lesz. Akkor már valószínűleg fel lesz dobva valami más színnel.
Bár nekem tetszik a fekete-fehér, függetlenül attól, hogy sokaknak már uncsi lehet.iszilard
Nekem még nem ugrott be róla, pedig sokat nézegettem az utóbbi napokban a gépet.
ráadásul a filmet is láttam pár napja -
bombibmw
veterán
Igen, hát egyelőre ez van, de szerintem még lesznek változások.
Egy kicsit olyan Military hatása kezd lenni a gépnek.
Jól állna neki egy Sabertooth lap és kábelharisnyák.Because:
Ilyen.
Egy nagy batár vas az egész.
Imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest