Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz bombibmw #56702 üzenetére
- nem mutat rosszul az az Arctic, de az eVGA miért teszi középre a tápcsatikat
- egyébként hogyan teljesít az Arctic?
- idén egy két változást megélt a géped harde-ware cserét
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
blu79
addikt
(#56597) blu79
- sziasztok , történt egy kis upgrade- szeretnék egy kis véleményt kérni tőletek, legyen több fehér a gép belsejében vagy maradhat így( legalábbis egy ideig ) ?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
blu79
addikt
válasz Because #56705 üzenetére
- köszi ,
- guftabi96 a vga ledet nem lehet állítani , ciánkék idle, sárga medium load, piros full load, zöld safr mode. Köszi neked is.
Igazából mikor nekiálltam ennek a gép összerakásában, nem az volt a cél hogyan is nézzen ki belül , ezért is ez a ház, de menet közben jöttek az ötletek és ezt sikerült kihoznom belőle
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Nemrég jött ki.
Igazából magamra vállaltam a tesztelő szerepét és azért vettem ezt.
A kompakt topikban írtam róla pár mondatot.KAMELOT:
A hűtő miatt lett szétszedve a gép, illetve amúgy is szét akartam szedni.
A házban csak úgy oldható meg a hűtő behelyezése, ha kiveszem a lapot és, ha már ki kellet szedni, akkor szétszedtem teljesen, hogy kitakarítsam minden szegletét.
Még gondolkozok rajta, hogy a Liqmaxot esetleg ráfabrikálom a VGA-ra, bár valószínűleg ez nem kivitelezhető.blu79:
Jól néz ki, nekem tetszik, de a piros csík már sok egy kicsit.
Azokat mivel csináltad?[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz Snip3r_HUN #56711 üzenetére
Jól néz ki az egész, grat!
Láttam a videót a gépről.
Ment a lájk.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #56711 üzenetére
vehetnél egy nagyobb monitort, akkor nem kellene oda az a tablet
(#56717) Snip3r_HUN: ez 32"? elég csalóka a kép, 22"-nak néztem, amúgy ja, már most is elég pirosak a szemeid[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
KAMELOT
titán
válasz Snip3r_HUN #56717 üzenetére
Felbontásra értette! vegyél 1440p monitort. TV meg nem pc-hez van csak a szemedet rontod el!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
blu79
addikt
válasz Tomdriver #56721 üzenetére
Köszi, szerintem is kell ez a kis fehér , picikét feldobja az egészet, soha nem volt még fehér házam , azért esett erre a választás
bombibmw:
- a piros csíkokat a munkahelyemről szereztem be és én vágtam méretre, ami piros van a tápon lehet vékonyabbat kellett volna oda tegyek[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
Hogy én mennyit kínlódtam az ilyen csíkok kivágásával!
bombibmw-tól vett videókarit akartam kicsit "Lightningosítani" a sárga-fekete összképhez, meg is volt a design, szereztem hozzá faxa sárga öntapadós papírt, de azok a csíkok amiket én vágtam (ollóval) sehogy nem lettek egyenesek, így kb. két óra kínlódás után hagytam az egészet a francba....
Hát qrvára nincs kézügyességem az már igaz, meg türelmem se, én nem tudom Ti hogy tudjátok ilyen klasszul megcsinálni ezeket, lehet valami dekoratört kéne megkérnem rá.[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Hali!
Nagyon szépen megoldottad a kábelezést és érdekelne ennek a habszivacsnak a technikája, mert megtetszett.
Először is hol tudom beszerezni? És közvetlenül az alaplap mögé is van rakva, vagy csak addig, ameddig a lap ér?
Én gondolkodom egy moduláris tápon, mert ami most van, azon sok a fölös kábel, a Z11+ házam meg nem a legjobb vezeték eltüntetős képességekkel rendelkezik.
A másik, hogy talán kevesebb por kerülne a belsejébe, ha ilyen szivaccsal bélelném ki a lyukakat.
Jelenleg ez a helyzet. Elnézést a képek minőségért, nem vagyok nagy fotós
-
blu79
addikt
válasz abridabri #56725 üzenetére
- szia, hát talán minimálisan hoz valamit hangban, de beépítés után azt vettem észre hogy 1-2-3 fokot hozott is minusz-ba , a vga-n is meg a procin is, szerintem huzatosabb lett mert csak a ventiken keresztül jön a friss és távozik a meleg levegő .
(#56723) Tomdriver , türelem az kell, néha én is érzem hogy elfogy ha ilyen pepecs munkát csinálok, én pl szikével vágtam a csíkokat mert ez egy kemény anyag.
(#56724) ZeroDK ezen én is agyaltam, de mivel van fém backplate rajta és használ is szerintem mert elég meleg szokott lenni full load alatt, ezért nem szerettem volna egy nem fémet odatenni , max ezt festeni lehetne , és köszi neked is
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz SoulReaver #56726 üzenetére
- szia, először is köszi, ennek az anyagnak nem tudom mi a pontos neve, és nem tudom szivacsnak lehet e nevezni, beszerezni nem tudom sajnos hol lehet mert ezt egy régebbi munkahelyemről hoztam, gondoltam jó lesz egyszer valamire... és hát most jól jött . Egy moduláris táp jó dolog, de ez a mostani sem rossz csak meg kell oldani a kábelek elvezetését . Nem tudom mennyi hely van a házad másik oldalán , mármint az oldallap mögött ha érted mire gondolok, nekem ott van elvezetve minden kábel, igaz az oldallap picit feszül de felmet
- a procihűtőn is úgy fordítanám ha lehet a ventiket hogy a kábelek ne látszanak, és a te házad mintha picit nagyobb lenne mint az enyém ...
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Nekem Z9 van. A belseje tudtommal ugyan az, mint a Z11-nek.
El lehet ott rendezni a kábeleket, csak sok idő, meg egy kicsit nehéz lesz felrakni az oldallapot
Itt az enyém#KeepFightingMichael
-
SoulReaver
veterán
Nem tudom ebből mennyire látszik. Igyekszem én elrendezni itt hátul minden kábelt, de sok van nagyon és nem nagyon akarnám, hogy feszüljenek.
A háznap van az előlapi usb panel vezetéke, ami nagyon merev, az alul látszik is az előző képen, vele nem tudok mit csinálni. Ha nagyon meghúzom, akkor kiugrik a lapból.
Jövőhéttől csak egy tányéros vinyó lesz benne, azzal is nyerek egy kis helyet, meg plusz pár fölöslegesen lógó csatlakozót.
Nem tudom a házad méreteit, de lehet csak több türelem kell a rendrakáshoz, mint írtad is.
Ráagyalok akkor, köszi a segítséget
(#56729) guftabi96
Azért könnyebb dolgod volt jóval kevesebb a vezetéked így képről.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
-
SoulReaver
veterán
válasz guftabi96 #56731 üzenetére
Na szántam most rá egy órát kb, de ennyire futotta..
Kivettem az usb 3.0 merev kábelét, meg az előlapi jack csatlakozók vezetékeit, így már is üresebb kicsit.
Jövőhéten jönnek az új ramok, akkor lekell úgy is vennem a hűtőt, hogy betegyem őket, akkor majd elforgatom valahogy a ventiket, hogy a kábel ne látszódjon.
Vinyó is csak egy lesz, oda majd megpróbálok valami dekorációt, hogy elfedje az üres részt.
Szebb lenne, ha ilyen egyenként harisnyázott kábelezésem lenne, mint (#56735) Erdei88 úrnak, nagyon szépek
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz SoulReaver #56736 üzenetére
- picit jobb lett, a kábelharisnyázást meg csináld meg magad , ahogy én is rászántam magam és kábelharisnyáztam a kis Fsp-met
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SoulReaver #56738 üzenetére
Moduláris táp kell
-
Petyyyyy
addikt
Na, látom te is meg vagy áldva ezzel a házzal.
Követni fogom mire jutsz majd. Nekem moduláris tápom van de, messze nem úgy néz ki a belső, mint ahogy azt szeretném. Rajzolni nem lehet olyan kábeldzsungelt, mint ami nekem van. 3 tányéros vinyó, SSD, meg a hangkártya is kívánja a naftát, szóval a táp előtt/vga alatt borzasztó a helyzet.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
SoulReaver
veterán
válasz Petyyyyy #56742 üzenetére
Egy képet tudnál nekem a tiedről mutatni? Az képtelenség, hogy moduláris táppal is ilyen nehéz a helyzet!!!
A hátoldala így fest most, hogy újra rendeztem.
Jelenleg nekem is 3 tányéros vinyó van.Na meg én kivágtam egy darabot a vinyó polcból és ami felette volt kis áthidaló rész, hogy beférjen a vga.
-
hszilard666
veterán
válasz Erdei88 #56732 üzenetére
Nem rossz ez főnök! De én még mindíg refet vizeztem volna le, főleg abban a házban.
Más:
Bedobtam az unalmast, hagyom a pöttöm gépeket egy ideig, rendeltem egy NZXT Phantom 410 et, gunmetal szürkében!
Kedden jövök képekkel!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Petyyyyy
addikt
válasz SoulReaver #56743 üzenetére
Leghamarabb vasárnap. A gép BP-n, én meg vidéken. Egyébként lehet csak én vagyok balfing a kábelmenedzsmenthez.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
mrbig25
őstag
válasz hszilard666 #56745 üzenetére
"Bedobtam az unalmast, hagyom a pöttöm gépeket egy ideig..."
Én is. Egyelőre megelégeltem az ITX + épített víz legkisebb helyre való bepakolását, mert mindig kell valami kompromisszumot kötni. Emellett se időm, se kedvem hogy nekifogjak megint egy nekem megfelelő házat tervezni.
Úgyhogy megvettem az egyik legnagyobb ITX házat és elfelejtem a szenvedést.Jövőhéten jövök egy-két új képpel.
...
-
mrbig25
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest