Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mrbig25
őstag
válasz kisza25 #56751 üzenetére
Egyelőre igen. Kipróbálom milyen az élet egy nagyobb házban, aztán majd meglátom mit hoz a jövő.
Jelenleg 12-13L-ben vagyok és a méret miatt a hang/hőfok párosból az egyiket be kell áldoznom. Arról nem is beszélve, hogy ekkora méret mellett nehéz a belsőt esztétikusan elrendezni.iszilard
Attól egy kicsit kisebb lesz. És nem Corsair...
-
kisza25
félisten
válasz mrbig25 #56753 üzenetére
Én is pont most pakoltam át nagyobba, bár ez már matx
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
sestertius
őstag
válasz SoulReaver #56743 üzenetére
Nálam is alapvetően a 4 vinyó miatt van káosz hátul... Éppen azt megoldottam, hogy az oldallap gond nélkül felmenjen, de ""rendezettnek" azért nem nevezném...
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
KAMELOT
titán
válasz sestertius #56755 üzenetére
Ez káosz? Látnád nálam mivan a 7 vinyó végett!?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Atke
senior tag
Pedig a kábelek közül a SATA (adat+táp) kábeleket a legkönnyebb elrendezés szerintem
-
SoulReaver
veterán
Nem rossz Nálam már kiszolgálták az idejüket a kis samsung 320-as vinyóim. Raid0-ban voltak egészen ideáig, de kevés már a hely, így lesz csak egy 2tb-os.
A vezetékeknek nincs ilyen kis fül, amire rá lehet kábelkötegelővel húzni? Nekem van egy csomó, de eddig nem használtam ki őket.
Tegnap, hogy szántam rá egy kis időt, még jobb lett, de alul csúnya, ahol a tápomból kijön a csomó vezeték..
Lényegében tök mindegy, hisz a ház oldalát nem szoktam levenni, pedig szeretek gyönyörködni a masinámban Viszont gondolkoztam már olyanban, hogy az egész oldallapot kicserélni valami plexi megoldásra, csak nem tudom, hogy lehetne a plexire füleket rakni, hogy felmenjen, mint a gyári oldallap.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz SoulReaver #56760 üzenetére
Sehogy, vagyis macerás annyit nem ér Alulra rögzítesz egy kis sín-t, amibe belefér a plexi, beleállítod, felül meg mondjuk két lyukat fúrsz a plexinek a gépházba, ill. a plexibe, és rögzíted csavarral, vagy felülre is raksz egy sínt és úgy betolod hátulról.
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Na a héten sikerült megszabadulnom az utsó 3,5"-es HDD-től is Hálistennek'.
Előtte:
Most:
A meglévő két darab 2,5"-es drive-ot áthelyeztem a végleges helyükre, a rögzítésük még csak átmeneti, várom hozzá az öntapadós tépőzárat az ebay-ről:
Asszem ha vennék harisnyázott hosszabbítókat a 24 pines illetve a VGA tápkábeleihez, már nem is lenne okom panaszra
Amúgy rá kellett jöjjek: túl nagy ez a ház
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
sestertius
őstag
válasz hszilard666 #56766 üzenetére
Nálam a jelenlegi táp az első, ami így van, hogy szintén bentről szívja a levegőt - a legfurább az volt, hogy gyárilag is így tervezték, de persze megfordítható. Ennyit az alsó porszűrőkről...
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
kisza25
félisten
válasz Tomdriver #56772 üzenetére
Köszi
TN, vettem egy dell ips p2414h-t és valamiért kifolyik tőle a szemem, nem jöttem még rá mit nem bír a szemem, de ez sem az igazi, sanszos hogy a led-et nem bírom, mert a régi lcd-vel semmi bajom nem volt.
Ezt kínomban vettem, meg mert 30k volt fekete pénteken
Snip3r_HUN: thx
iszilard: a kábeleket tényleg könyen elrendeztem, kb 30perc volt amíg összeraktam ilyenre, de a lapot már CPU hűtővel RAM-al együtt raktam be, így elég szívás volt rádugni a tápkábeleket, vezérlőt meg a ventiket, CPU hűtő össze is vagdosta a kezem. Fölötte igen kicsi a hely ,van amit csipesszel tudtam csak rádugni, de egy itx-hez szomott embernél mindig van egy hosszú csipesz[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
SoulReaver
veterán
Jó reggelt kívánok!
Most reggel felvillant egy lámpa a fejem fölött és megszületett egy terv a Z11 oldallap kivágással kapcsolatban...
Nagy vonalakban arra gondoltam, hogy a meglévő plexi keretet megnagyobbítom/nagyobbra vágom, de hagyok egy kis peremet a nagyobb plexi lapnak, hogy erre a peremre, felcsavarozzam majd.
A plexi alá raknék valamilyen rezgés elnyelő anyagot és mivel kívülre raknám a plexit, ezért a sarkait lecsiszolnám ferdén, hogy rásimuljon valamennyire a lemezre.
Az lenne a kérdésem, hogy egy fél cm-es plexit már lehet úgy fúrni, hogy ne repedjen meg?
A másik, hogy kúpos csavarral fogatnám fel a plexit és az kívülről nem lenne olyan "gány" szerintetek?
Ide rakom az oldallapot, hát, ha sikerül elképzelnetek amit itt hebegek
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz SoulReaver #56776 üzenetére
Na közben keresgéltem és, hát nem is egyedi az elképzelésem...
Csak én nem akarom ennyire kivágni. Meg több csavarral szebb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Valóban, én pl. 0%-on használom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #56779 üzenetére
0%-on hogy lehet használni egy monitort?
-
kisza25
félisten
Megvolt a végén már 10% használtam, de húzta a szemem,10-15 perc után a könnyeim folytak tőle és megfálydult a felyem, azt mondták a pwm, de az állítólag nincs is abban a monitorban. Csak a led maradt, amúgy a hiba velem van, Lidl/tusko világításával is ezvan
ZeroDK: bolond ne foglalkozz vele, kikapcsolt monitorral játszik olyan pro[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Bjørgersson #56779 üzenetére
Minek is kéne neked a fényerő, ha helyetett céloz az auto aim, és csak vaktában lövöldözöl.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
-
törölt tag
-
kisza25
félisten
válasz #97716736 #56785 üzenetére
A mostani 80% sem bántja, a laptopom 100% sem, valami a led-el lehet senki nem tudott segíteni ezzel kapcsolatban anno, de nem a fény ereje bántotta a szemem, de ne offoljunk
[ Szerkesztve ]
-
skyli
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék bekapcsolódni a leendő gépemmel
Ez eddig az első gép, amit teljesen alapoktól én rakok össze (élesben) és az első, amibe minden alkatrészt én választok meg Szerintem nem lesz nehéz összerakni. Még a képről hiányzik egy 15cm magas Arctic Freezer i32 félpasszív hűtő, egy félpasszív EVGA tápegység és egy 19db-s 20cm-es piros ledes ventillátor a gyári helyére (az elvileg nem olyan halk működésű és ez nagyobb is). Ezek nem voltak raktáron, ezért várnom kell még kb péntekig. A házba belefér a 30cm-es videókártya is
Elméletileg csak a 2 házventinek lesz hangja netezés/filmnézés közbenEddig tehát itt tartok (üres):
Mini ITX-hez képest nem kicsi és jól meg lesz tömve
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest