- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BL@CK
tag
Annyit elárulok, hogy fehér lesz és full víz, a méretbe berakható top hardver lesz benne, egyedül a tápra várok még, az még nincs forgalmazva(sivlerstone sfx 600w) csak japánban és ausztráliában, ottis csak előrendelésre, úgyhogy arra még várnom kell picit.
Shatter your limits!
-
Grózi
veterán
Jópofák ezek a kis kuckók,de sose értettem hogy minek ilyen kis helyre beeröltetni top cuccokat és szívni a hűtéssel.Szeretek én is szűk helyre betenni dolgokat,de annak nem sok köze van az informatikához....
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
veterán
Szerintetek mennyire gáz ha egy Z87M Pro4-en nem a pci-e 3.0-ás hanem a pci-e 2.0(16×)-ás foglalatba teszem a 7950-et?
Nagyon amatőr hibát vétetem,nem vettem észre hogy a lap mAtx és mivel a kártya 3 helyet foglal,nem fér be a pci slotba a Xonar-csak ha a 2.o-ás pci-e foglalatba teszem a kártyát...
Ekkora hibát már rég nem vétetem,csak röhögök magamon és szidom magam...Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Fr3eWar
őstag
Nagyon pici a különbség.
Itt rá tudsz nézni. -
Grózi
veterán
Én is így tudtam,hogy minimális a különbség,de megerősítést vártam.Ezért szeretem ezt a topicot és köszönöm Uraim!!!!
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
-
-
Henk
veterán
válasz imibogyo #50181 üzenetére
Néztem a mosfet-re is blokkot, de erre a lapra csak elég gagyi fajta van és ráadásul drága is, meg nehéz is lenne normálisan becsövezni.
eventus: Akartam a vga-ra backplate-et, de a Gainward-hoz csak az EK gyárt ami nem kapható itthon, körülményes beszerezni aztán lemondtam róla, annyit nem ér.
-
Grózi
veterán
Én ki nem állhatom a kék színt,de ennyi belefér.Mondjuk le lehetne festeni vagy matricázni feketére-de ez már szőrszálhasogatás.Egy backplate mondjuk nagyot dobna rajta szerintem is.
-
Henk
veterán
Annyit nem nézegetem a gépet, hogy nekiálljak festegetni azt a 2 hűtőbordát. Backplate ha kapható lenne itthon azt talán még rászánnám, bár annak is csak esztétikai szerepe lenne.
Because: egyáltalán nem indokolt a 3 radi, de ebben a házban már elfért felül a 360-as azért rendeltem egyet. Így megmaradt volna az egyik 240-es és mivel az is befért gondoltam beépítem, a több mindig jobb alapon. Több víz, nagyobb hőleadó hátha profitálok belőle valamennyit.
-
Snip3r_HUN
addikt
Azért ezt elfogadnám az NZXT 810-esbe, már csak a fekete-fehér összeállítás miatt is.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
bombibmw
veterán
válasz Snip3r_HUN #50192 üzenetére
Ez az én konfigomba is passzolna,nagyon tetszik.
-
jim bcs
nagyúr
valóban tetszetős darab, de sajnos ezek egy kedves külföldi fórumozó látványtervei, láttam tőle nvidia zöldet is vagy neon zöldet ha jobban tetszik és brutál jól néz ki, lehet valamennyit megértett az msi abból hogy a pirossal és a sárgával már tele van a hócipőnk mert ha megnézitek az új X99-es MSI-t az odavág
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz jim bcs #50195 üzenetére
Szép az X99-es MSi lap szó se róla, de csak pár dolog ami miatt az számomra felejtős : DDR4, LGA2011 és egyiksem sem filléres tétel volna. ( Majd ha kiforrta magát és az árak is normalizálódnak egyszer akkor talán. )
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
jim bcs
nagyúr
fórumtársak és Snip3r_HUN most látom/olvasom hogy a tervezetből kész anyag lett, gratula MSI szép lett
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
KAMELOT
titán
válasz ittakary #50126 üzenetére
Ez a baj az emberekkel. A méregdrága kártyák meg nemtudom mik helyett inkább egy drágább, de rendes monitort vennének! Mert a monitort nézed napi X órát és nem a géped belsejét ahogy a venti forog benne!
A szemem végett vettem én is olyat amilyen van.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
h1mpi
félisten
Megjött a passziv hűtés b**ik álom VGA-ja
50 fokig nem kapcsol be a venti és első blikkre 1280 mhz-et megy
(#50201) ZeroDK: Játékok alatt felmegy persze, de netezés és egyéb nem VGA-t gyilkoló tevékenység alatt full kussol. És a FireStrike alatt se megy nagyon fel a hőfok:
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest