- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boogie33
senior tag
Ne már srácok , tényleg nem vettétek ki a poént ? 3DMark 900.000 ne már.
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
Boogie33
senior tag
Nekem csak egyszerű "házi" gépem van.
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
-
h1mpi
félisten
Holnap megjön a plexis oldallapom a Storm Trooperre és nyomok pár képet a ROG Desingról, ameddig még egybe van
Fully electric lifestyle!
-
ffodi
veterán
válasz Boogie33 #49257 üzenetére
Nincs! (vagyis nem támogatott attól függetlenül, hogy fizikailag belemegy a foglalatba) Bármilyen i7-et (vagy más klasszik otthoni felhasználásra szánt CPU-t) csak önmagában lehet használni, a Dual/Quad CPU-s felhasználás és társai nem támogatottak. Ez a művelet marad a Xeon-oknak és társainak manapság.......
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
RazoR
veterán
EVGA SRX 2
Ez így jól mutatna az asztalom alatt:
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Vízhűtés is van hozzá.Én inkább ezt raknám az asztalom alá.
[ Szerkesztve ]
-
-
MrPetya19
addikt
Két proci egy lapban tudtommal csak xenon lehet, és 128gb ram is csak xenonnal lehet tudtommal.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
MrPetya19
addikt
válasz fatal1ty1984 #49281 üzenetére
Jelenleg van így, lehet régen másképp volt
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
MrPetya19
addikt
válasz hszilard666 #49280 üzenetére
Hát, a következő cod-nak nem árt majd.
Egyébként vannak 3-4 procis lapok is.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
ffodi
veterán
válasz fatal1ty1984 #49281 üzenetére
Pedig jól mondja, most is így van, és régebben is így volt. (most maradjunk csak az i7-es történetnél korábbra ne menjünk vissza....) A 980x-nek nincs (mint ahogy egyik i7-nek sincs) dual QPI linkje, így a dual CPU-s megoldás nem kivitelezhető. Kíváncsi lennék nálad ez hogy működött......van esetleg az említett rendszerről valamilyen érdemi teszteredményed, mert erre tényleg kíváncsi lennék?
OFF vége
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
RazoR
veterán
Megvan végre a "kicsike" vagyis inkább nagy, nagyon nagy....
A hőfokok magukért beszélnek...
-
Grózi
veterán
Az idle nem túl mérvadó,pár óra Prime után érdemes hőfokot nézni szerintem.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
baboss
őstag
Adatlap szerint AMD CPU-d van amiben a beépített szenzor nem pontos,és maga a program se az,az értékek csak megközelítőek.A vízhűtés topikban kaptam én is az infót,hogy a levegő hőmérsékleténél nem lehet hidegebb a CPU hőmérséklete.Tehát egy 28c°-os szobában nem lehet 24c°-os a CPU.
-
Grózi
veterán
válasz Boogie33 #49298 üzenetére
Na ez ügyben mindenki másra esküszik..Nekem a gyári Asus progi(amit adtak az alaplaphoz)+CPUID HWmonitor van.De ezek is tudnak hülyeséget írogatni néha,főleg az utóbbi.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest