- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
Akkor most melyik a legjobb az elforgatásra és honnan lehet beszerezni? Megfogott, én is elforgatnám most már
Walking Dead
-
KAMELOT
titán
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #49753 üzenetére
Nagyon szépséges
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
Supr@
senior tag
válasz Snip3r_HUN #49761 üzenetére
Csinos, jo vegre mpowert latni, nagyon alabecsulik a dragat. neked mennyi feszt ker a procid 4.6-on?feljebb mentel mar?mindig csak az asusok es piros fekete, tucat cuccok, gepek utan feludules egy ilyet is latni a switchert pedig kulon
Vga-ra megy majd blokk? -
Snip3r_HUN
addikt
Eddig ez volt a max órajel, 1.26V-on megy annyit, bár lehet még lesz az alacsonyabb fesz is ha játszadozom vele biosban.
Ősszel lehet lesz rá blokk+hátlap, vagy ha itt hardveraprón lesz közben esetleg olcsón.
Az nzxt házikó meg Neoteric-é volt itt prohardveren, tőle szereztem be jó áron.[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
L1ZRRR
senior tag
válasz Snip3r_HUN #49763 üzenetére
Helyes, helyes rá 1 blokk + backplate tartályt középre plexi köré egy RGB led szallag és egyből szebb az őszkép.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
Simivok
senior tag
-
imibogyo
veterán
válasz jim bcs #49766 üzenetére
Szerintem nincs baj az időintervallummal. Ha jó, akkor jó lesz később is, ha meg szemetel, vagy a sávszélt nem bírja, akkor azt meg a legelejétől csinálja. És ezek veszélye ugye a hosszal (árnyékolni való kábelezés hosszával) egyre csak nő. Minél rövidebb (általában) annál jobb. De ha kitesztelsz pár darabot és találsz bennük jót, akkor azt használd nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz KAMELOT #49768 üzenetére
Persze én sem használom, mert átlag gépben nem túl praktikus, de szerintem ITX gépeknél van értelme (szigorúan a fix variánsnak), mert nagyon jól le lehet szeparálni vele a VGA-t a rendszer és a ház többi részétől. Sokat tudnak javulni így a hőfokok, mert a VGA nem a ház "meleg" levegőjét szívja be, hanem mindig frisset a külvilágtól. Bár látványnak szerintem nem utolsók ezek a megoldások.
-
-
N.Ferry
senior tag
válasz Boogie33 #49777 üzenetére
A tied se rossz elgondolás, feltéve ha csak ezek vannak, meg plusz elöl gondolom egy befújó még.
A táp melletti elég messze van ahhoz hogy a légáramlat pont a vga-ra menjen majd a két kicsi, azok közül is főleg a felső már tulajdonképpen csak a vga oldalából és a pcb-ből kiáramló meleget szívja ki, hidd el nagyon jó így.[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
válasz Snip3r_HUN #49779 üzenetére
Imádom ennek a háznak a belsejét, nagyon sajnálom hogy a külseje számomra nagyon nem bejövős
Walking Dead
-
RazoR
veterán
Haver megkért hogy nézzem meg a gépét mert nem indul....
Csak erős idegzetűeknek!!!
-
Boogie33
senior tag
válasz N.Ferry #49783 üzenetére
Ez enyim ház , én csináltam, nem pc ház hanem "Rittal szekrény".
A képekhez képest annyit változott hogy három venti lett a tetején mert a sarokban megrekedt a meleg.
Meg a első ventinek kellet egy kiemelő keret mert rezegtette a lemezt az elejét.[ Szerkesztve ]
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
RazoR
veterán
Megy még most is csak megfeküdt benne a LiteOn csúcsminőségű tápegység... Ilyen mikor valaki csak használja a gépet és annyit tud, hogy hol kell bekapcsolni...
-
Grózi
veterán
Informatikusként sajna ilyet,sőt még néha durvábbat látok heti szinten.A durva az mikor komoly gépek(200-300k) néznek ki így...
Karbantartás az már luxus sajna sok embernek.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #49779 üzenetére
Nyálcsorgatós A topradin a 3. ventit mi lelte?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz hszilard666 #49791 üzenetére
A Northbridge borda miatt nem fér oda a 3. venti (Szóval vagy slim venti kell oda, vagy mást nem lehet kicsit megvágom a ventit és akkor talán odafér)
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #49793 üzenetére
Ohh sajnálom Azé' gondolom az a radi elboldogul a 3570k val
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz hszilard666 #49794 üzenetére
Ma nyomattam pár órát 4.6 GHz-en bf4 alatt, kevesebb mint 50 fokos volt a proci.
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #49795 üzenetére
Légkondid van? Nálam a 28-30 fokos szobában a 4.8 as 3770k LÉGEN! 2 óra bf3 után is max 67 fokig kúszott
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz hszilard666 #49796 üzenetére
Nincs légkondi, csak a szép nyári 30 fok
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #49797 üzenetére
Az úgy zokni
-
Grózi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.