- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
h1mpi
félisten
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
-
killergyuszi
tag
Mi ez a pangás emberek?
Három napja senki sem írt. Mindenki a várja az X99/DDR4-et?
Nem szoktam kommentelni, csak olvasni, de most még azt sem tudok."Pain is temporary Victory is forever"
-
jhorogh
aktív tag
válasz killergyuszi #50323 üzenetére
Sajnos még nem jöttek meg a csövek, így nincsenek képek sem az új rendszerről
-
bododani
senior tag
Sziasztok! Az új gépem nagy része megjött, még a procit várom, hogy érkezzen meg. Tudom a ház nem egy profi cucc de 80 ezerből nem tellett rá sajnos külön. :/ Ram majd bővítve lesz. Kábeleket a kaka ház és a felső táp kialakítás miatt jobban nem tudtam és nem is lehet elvezetni.
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
hszilard666
veterán
Sajnos nincs most fölös zsetonom az új házamra, sleeved kábeltoldókra úgyhogy én csak max 2 hónap múlva lövök képet
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
ZetorGumi
addikt
Én várom az alaplapot (MSI Z97M Gaming) az új proci (4670k) és a ház (FD Arc Mini) már megjött.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Grózi
veterán
Nálam ma végre megjött minden,volt egy kis variálás a házzal(végül arc mini r2 lett midi helyett).Eddig annyi hogy a házat beledeztem(a gyári venti szabályzó a kapcsoló és a fényerő állító)+ a cpu hűtőt festettem.Mivel tele vagyok villám csapott gépekkel talán hétvégére kész lesz..
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
vakond5
őstag
Most egy kis időre kész a gép.
Mit gondoltok?"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
ittakary
nagyúr
-
vakond5
őstag
válasz ittakary #50343 üzenetére
Köszi, és pcgamer01-nek is!
@ZeroDK: Nem, éjjelre pont jó, általában a türkizt szoktam használni mindenhez, kivéve a filmnézést, mert oda a piros a legjobb.
@ittakary:IKEA-ból való, RGB cucc, van sima fehér is, ráadásul választék is van, külön hideg és meleg fehér is. Szett az egész, csak összerakod és mehet a menet, nagyon tuti. Külön 230-as tápja van, abba csatlakozik az elosztó, abba pedig a LEDsorok. RGB-nél annyi plusz van, hogy a potira megy az osztó. 4db 25 centis sor van egy csomagban, lehet egymásba is dugni a sorokat, és akkor egy csatornán lesznek az osztón, vagy mind a 4-et külön. 4db kis hosszabbító is van mellékelve, illetve kis fém kábelrendezők, amiket akár be is lehet fúrni, meg marha erős 3M kétoldalas ragasztók. Fehérnél egy on/off kapcsoló van, RGB-nél a potis cumón van maga a színállító poti, on/off kapcsoló, és két színváltó gomb; egyik áttűnéssel viszi sorban a színeket, másik pedig csak átvált. Fényerőt nem lehet állítani egyiknél sem. Az RGB-s 9k volt, a fehér pedig, ha jól emlékszem 4.
Lőttem pár képet, hogy lásd is, milyen: 1 2 3 4 5
A TV mögött kicsit donga a fény, de csak fényképen ennyire szembetűnő, élőben böven oké.[ Szerkesztve ]
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
vakond5
őstag
válasz ittakary #50346 üzenetére
Nagyon szívesen! Gondoltam leírok mindent, mert így kapod a legátfogóbb képet
Jah, szerintem a szövet jó lesz. Melegedésre ne is gondolj, mert kicsit több mint kézmeleg mikor világít. A tápja szépen melegszik, de az majdhogynem azért van. Ha netán újítanál egy csomaggal, beszámolnál a dolgokról, akár priviben? Legjobb emlékezésem szerint 4k a sima fehér, viszont az RGB-ben biztos vagyok hogy 9!
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
ittakary
nagyúr
válasz vakond5 #50347 üzenetére
Annyi!
DIODER
LED-es világító szalag, 4 db, fehér
3.990 FtDe egy kérdés! Az iPonból méterre vehető LED szalagokat hogyan lehet működésre bírni? Gondolom kell neki: tápellátás és kapcsoló. Elhelyezést a TV-n én valahogy így gondoltam megoldani:
(próbáltam karakterekkel lerjazolni de összezúzza a fórummotor )
Tehát csak pár db LEDet akarnék rakni minden oldalra középre. Nem akarok én reflektorszintű megvilágítást Épphogycsak ne fullsötétben legyen a TV.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok