Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    Sziasztok,

    Segítsetek kérlek. Van egy quad, az index reléje megadta magát. Találtam jofogason egy használt, 2 pólusú japán, amolyan univerzális relét (a régi is 2 pólusú volt).
    Így néz ki:



    Sima hagyományos izzós index-ek vannak elől és hátul is. Plusz info, hogy a fejidomban van 1-1 nyíl formájú piktogram izzó (szerintem hagyományos izzó lehet azokban is), valamint a km órában lévő (ezt viszont passzolom, de valószínűnek tartom, h LED-es) kicsi visszajelző nyílra is rá van kötve az 1-1 index oldal.

    A probléma, h a relé csak 1 index-szel működik. Tehát ha csak valamelyik hátsó index van rákötve + a 2 visszajelző (műszerfal+fejidom), akkor ritmusosan villogtatja mind a 3 egységet (megjegyzem, h bekapcsoláskor ebben az esetben a relé kerrenik kb 1 másodpercet mindig, valamint irányváltáskor is kerrenik, de utána teszi a dolgát jól).
    Viszont ahogy rádugnám az adott oldalra az első indexet is, a relé csak kerreg folyamatosan és halványan világít folyamatosan minden.

    Mi lehet a probléma? Túl nagy neki a terhelés? Ha igen milyen 2 lábas relé kellene akkor nekem?
    Köszönöm!

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák