Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aston Deen

    tag

    válasz atesss #7401 üzenetére

    Köszönöm a lelkes segítséget! :)

    Igen, rossz a csatlakozó, az alsó sorból hiányzik egy láb. És azóta befutott még egy ilyen készülék aminek ugyan ez a csatlakozója rossz csak egy másik lába tört le.
    Eredetileg 26 lába van és napi szinten szét húzzák és újra össze dugják és apránként a lábak elhajlanak és egy óhatatlan pillanatban már nem a megfelelő lyukba csúszik bele hanem mellé és hajlik. Innentől kezdve meg nem nagyon lehet vele mit kezdeni mert merev és törik.

    Az a gond, hogy ezeket a készülékeket lapátkezű autószerelők használják ezért is fordul elő, hogy egy-egy lábat a nagy hévben félrenyomnak, kitörnek. És pont ezért nem jó megoldás az ideiglenes csatlakozó, nem elég fix (hülyebiztos :)), egyébként már nekem is eszembe jutott hasonló ideiglenes megoldás.

    Ez valóban egy SUB-D csatlakozó de annak a HD (High Density) változata ami három soros mint például a VGA csatlakozók csak ennek több lába van (26).

    Most reggel felhívtam egy osztrák céget csak a technikus épp el volt foglalva így később újra vissza kell hívnom, remélem náluk lesz.

    Hát most itt tart a dolog :)

    Az elektromos áram alatt lévő alkatrész ugyanolyan, mint amelyik nincs alatta. Csak más a fogása.

Új hozzászólás Aktív témák