Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tzsolesz

    nagyúr

    válasz Lompos48 #10253 üzenetére

    Működik igen. :K

    Közben találtam másik pontokat is a lapon, most már ki van iktatva az előerősítő, és a hangszínszabályozó is. Így már lehet szabályozni is.
    TDA7375 van benne kettő, amik külön külön hídba vannak bekötve. Így nagyjából darabja 2x25W-ot képes leadni, az az 4x25W körül van a cuccos.
    Meglepődtem, hogy milyen szépen szól.
    Most adódott még két kérdésem. Nem akartam már este kinlódnio vele, így majd holnap kipróbálok még egy 10K-os potmétert. Az van, hogy szépen megy a szabályozás egy 50K-s sztereo potival, de az út 8/10-énél túl szinte dublázza a jelet. Az előző útján meg alig ad rá valamit, vezérli, csak hirtelen nő meg azt érzékenysége. nem vadul, csak idegesítő. Lehet hogy egy 10K-sd potival jó lesz, csak az a baj, hogy abból két mono van. Nah de sebaj.
    Egyébként még mindig csillapít kb. 15Khz felett ha nincs teljes hangerőn, ez már nem olyan vészes mint régen volt, de hallható még mindig. azelőtt egyáltalán nem volt magas.
    Másik kérdés, attól függetlenül, hogy ugye most nincs úgy meghajtva (előfok hiánya, bár így is tudom torzításba vezérelni), mintha halkabb lenne, illetve mintha korábban kezdene el "kapkodni" azóta amióta így van.
    Biztos, hogy a bemenő pont megváltoztatása nincs hatással arra, hogy esetleg már nem hídban van? Én úgy gondolom, hogy végei vannak összekötve, vagy nem, már mint az IC-nek? :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák