Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz #71562240 #34353 üzenetére

    Üdv!:)
    Gratulálok a vázlathoz!
    Nem vagyok a névsorban és sokáig nem is leszek érdemes arra, hogy ott legyek (ha leszek egyáltalán :B ). De pont ezért írnám le, hogy engem, mint szinte full laikust mi érdekelne a legjobban, ha ennek a fórumnak az első h.sz-ét olvasnám el, eszembe jutott pár dolog, talán segítségetekre lesznek a gondolataim.
    Bevezetés.
    1/A pont. Nagyon tömören.
    2-es pont (ez magában foglalja kb az 1/B-t). Ide lehetne még tenni véleményem szerint a 3-as és a 8-as pontot, így az induláshoz szükséges infók egy csoportba lennének szedve. Ezt is szükség szerű infókkal, a legalapabbakkal, vázlat szerűen.
    Aztán jöhetne a 6-os pont, itt fel lehetne még sorolni pár össze állítást 50 ezer forintos sávokkal, (forrás-erősítő-hangfal) Ezekhez jöhetne még az árkategóriákban-készülék minőséghez kapcsolódó szükséges hangfal kábel ajánlások, megfelelő szintnél a tápkábel ajánlások, ehhez még hozzá fűzni, hogy milyen rezgés csillapítók, hangelnyelők ajánlottak (bizonyos ár/minőség szinten), végül jöhetne felsorolás, hogy hol érdemes vásárolni új, régi készülékeket, esetleg hol lehet meghallgatni országos szinten (mely üzletekben) hangrendszereket.
    Eztán egy BestBuy felsorolás (C.A, Marantz, stb) márkákról, amik kimagaslóan jók az árkategóriájukban, ugyanezt hangfalaknál és forrásnál is kéne, ez mehetne egymás mellett 4 sorban (csöves erősítő lenne a negyedik), érték növekedve....
    S ha szabad megjegyeznem, a fő hangsúlyt a sztereó láncon tartanám, a hifi kategóriában (házi mozi, pc-s zene hallgatást, stb, elég lenne megemlíteni, hogy a fórumon belül kaphat segítséget...de vannak ilyen irányú fórumok, topicok itt a P:H-n, szerintem ezt nem, vagy csak ritkán kéne itt emlegetni.
    Én ilyesmit szeretnék látni, ha jönnék, hogy: HIFI rendszert szeretnék össze rakni, de laikus vagyok, szerintetek hogyan induljak el?

    Azt hiszem, az első hozzá szólás nekik (bele véve engem is) kéne, hogy szóljon, ha túl hosszú lesz, vagy túl mélyre ásó, szakzsargonos, szerte ágazó, akkor nem lesz türelme végig olvasni, hisz nagy részére igazából nincs szüksége KEZDŐNEK, vagy épp kis tapasztalattal rendelkezőnek.
    Elnézést kérek, hogy kérés nélkül leírtam a véleményem, én legfőképp ezekre lennék kíváncsi az első HSZ-ben, de várom nagy érdeklődéssel az elkészülését, sok sikert és jó munkát mindenkinek, aki részt vesz a megalkotásban, addig is (és azután is) maradok rendszeres olvasója a fórumnak! :)

Új hozzászólás Aktív témák