- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
Aktív témák
-
daniel2121
senior tag
válasz daniel2121 #47820 üzenetére
Talán nem ismeritek ezt a típust?Meglepne..... Nem baj majd jön Bbéci
-
ginola
addikt
válasz jooker82 #47850 üzenetére
Szia
Nem tudom, hogyan hasonlítható össze egy PVC "hangdoboz" egy MDF-ből készülttel, véleményem szerint sehogy, annyi pénzből használtan sokkal jobb gangminőséget lehetne kifacsarni.
Apropó MOSTER 1000Ex Hdmi-t vagy más Monster HDMI-t használ közületek vki?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ed Parker #47856 üzenetére
A TSI-t és az LSI-t is volt szerencsém. LSI nyersnek tűnt de járatás után (Polkok járatást igényelnek) kellemesnek ígérkezett volna... Dali ikon fölé helyezném,és elfogadnám még akár a Denonom mellé is..de csak kb 3-4 percet hallgathattam.
TSI-t az az árát megéri,nem túl részletező de kellemes és eléggé mélyszegény. Onkyo 509 vagyis az alsó kategóriába ideális.
s bocsi hogy nem vettem észre a hsz-od.[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Keresek egy olyan erősítőt, akár használtan is (~50e körül) amely minden sallangtól mentes.
Régi Sony F210-em már megérett a cserére..
Najó.. ez így nem jó.Most nem tudom megfogalmazni szépen, szóval pontokba szedem mit szeretnék/keresek
-5 hangfal kezelése, de túlnyomó részt csak Sztereó használat.
-Legfőképp Szgépről lenne meghajtva.
-Minimális torzítás és ezzel együtt erőteljes szép tiszta, részletes hang kép.Eddig ezt: Harman/Kardon AVR240 néztem ki. Tudnátok ajánlani hasonló árban ennél jobbat? Esetleg ez jó árban van? Mi a véleményetek róla?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
robi-k
őstag
Valakinek volt szerencséje hallgatni/tesztelni az SVSound SVS SB12-NSD zárt sub-pt?
A külföldi fórumokon jókat írnak róla.
Európában is kapható, egész baráti áron: [link] -
Matthisa
tag
Üdv! Szeretnék segítséget kérni tőletek! Van egy adott Lg LCD TV,egy Lg Felvevős DVD lejátszó, és utoljára egy MinDIG Beltéri! Nah szóval ismerősömnek kéne összekössem!Csak nem tudom h mit mivel ( a beltérit a felvevővel???) vagy (a tv-t a felvevővel??)...nem tudom.
A készülékeken a következő csatlakozók vannak:
Tv: Y Pb Pr+Audio L R
Beltéri: Y Pb Pr Spdif +Audio L R
Felvevő: Y Pb Pr Coaxial+Audio L RMilyen kábelt vegyek?
Előre is köszi a segítséget!!!!!!!!
-
Oroszgeri
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen módon tudnék összekötni egy Samsung D5500as tv-t egy ősrégi Dimarson DM-R410-es házimozival.
Tv:
[link]Dvd hátulja:
A cél az lenne, hogy ha pl egy külső merevlemezről nézek egy hd filmet (vagy akár szimplán a tv adást), akkor a hangot 5.1-be halljam a külső hangszórókon. Tudom, hogy a tv adásnál nincs lehetőség az 5.1-re, viszont a filmnézésnél jól jönne a hangzás...
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Matthisa #47862 üzenetére
Y Pb Pr+Audio L R mindig tévé boxból:->
Lg felvevő Y Pb Pr+Audio L R in -remélem van rajta), és utána ->
LG felvevő Y Pb Pr+Audio L R outból ->
Tévé Y Pb Pr+Audio L R-
Lényeg: ha van Y Pb Pr bemenete az LG felvevőnek,akkor vagy nyerő. Itt a digitális ki-bemenetek nem játszanak.Kétszer kell 3+2 szál RCA és az Y Pb Pr RCA-ja árnyékolt legyen. A mindig tévé Y Pb Pr kimenetét 576i-re kelll állitani,amennyiben a felvevőre csatlakoztatsz.
Ha nincs az LG-n Y PB PR bemenet, akkor csak a sárga ki-bemenet használható a mindig-box és az LG-felvevő között.[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
Nagy Pacsi Mindenkinek!
A kérdés :
Onkyo 609- AV (de úgy en bloc ez a márka) melyik Hangfal márkával van igazán "összenőve", valahogy úgy mint a H/K és JBL?Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Tomics
addikt
válasz raycoon #47859 üzenetére
C2-nek a mélyei is elég jók (magasabb hangerőn) Denon 1604-el, szóval ezzel nincs gond. Mély hiánya inkább alacsonyabb hangerőn jelentkezik, illetve filmnézésnél a center elnyomja a frontok mélyeit (meg ugye alapból is halkabbak a frontok 5.0-ban), ezért kellene egy mélynyomó ami valszeg egy polk vagy egy proson lesz ha találok használtan a jövő hónapban. Nekem zenehallgatásra is megfelel stereo-ban. Ha te is polcsugárzókat tervezel front-nak ajánlom.
Igaz, viszonyítási alapom nincs mert ez az első komolyabb hangfalam+erősítőm, előtte egy philips minihifi volt.[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
raycoon
tag
válasz Tomics #47870 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást!
Nekem elférne nagy szett is, de az itt emlegetett "minőségiből" nagyon sokra jönne ki és nem tudom, hogy szükségem van-e rá. Eddig nekünk is valami mini (vagy micro) hifi volt, így ahhoz képest biztos, hogy csak jobb lehet. Viszont befürödni nem szeretnék.. Valahol majd meg kellene hallgatni..
Más
Valaki meg tudná mondani, hogy a Zensor 1 és a Concept 1-2 között mi a különbség (nem technikai és ár szinten)? -
lzs79
csendes tag
válasz #09634560 #47818 üzenetére
JBL ES
Dali Concept
Dali Zensor
Polk RtiAdott mondjuk egy általatok korábban nem javasolt JBL Northridge E80, ami most 80k.
Ez egy három utas álló hangfal.
Ehhez árban legközelebbi cuccok: JBL ES20 - 62k (3 utas polc)
Dali Concept 1 - 80k (2 utas polc)
Dali Zensor 1 - 90k (2utas polc)
PolkAudio Rti A1 - 80k (2 utas polc)
A kérdés, hogy ezek a két utas polc hangszorók tényleg jobbak, mint a 3 utas álló?Ok, sejtem, hogy nem feltétlen ezekre gondoltál
JBL es80 - 125k (4 utas álló)
Dali Concept 6 - 200k (2 utas álló)
Dali Zensor 5 - 200k (2 utas álló)
PolkAudio RTi5 - 220k (2 utas álló)
Itt 4 hangfal közül 3 kétutas, 1db 4 utas. Az biztos, hogy nincs 200k-m 2 hangfalra. -
priusz
aktív tag
válasz #09634560 #47876 üzenetére
+1 a Tannoy szerintem is megér egy misét, a kis V1 nekem is volt árához képest meglepően jól teljesített.
Jól elszaladtak az árak! Tannoy V1-et egy éve 40eFt volt a netdepon, Dali Concept2 pedig a Saturnba 59eFt[ Szerkesztve ]
Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz #09634560 #47875 üzenetére
Mondjuk ez gondolom függ hogy milyen zenével hallgatod, nem?
Szívesen vennék lsi szériát, de ezt a luxust már nem emgedhetem meg magamnak
Így be kell érnem az rti-vel, ami sztem nem rossz, bár csak wharfedale diamonddal és b&w 601-el hasonlítgattam össze, de azoknál jobb. -
törölt tag
válasz Ed Parker #47879 üzenetére
Akusztikus Jazz lett berakva,térbelileg minden jó volt (sztereó) mélyek jók voltak,még soknak is tünt,magasak visszafogottabbak ugyan de jelen voltak és közép is rendben volt,csak még nyersnek,lassúnak tünt, ami járatással eltünik.
Szerintem és emlékezetem szerint, ami csalhat, mert dec. eleje-közepén rengeteg hangfalat hallgattam meg vásárlási célból. -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Egy Denon 1311 mellé szeretnék venni új első hangfalakat. Eddig egy Yamaha NS-50-t használtam, hátul pedig egy P60 szett volt. Egyelőre a frontokat szeretném lecserélni, mert zenén nagyon rosszul szól, filmekre nekem megfelelő. Ha elől egy Dali Concept 2 pár-t veszek, érezni fogom a javulást? Gondolom filmeknél viszont kevesebb mély lesz? -
Termi16
őstag
Ezek közül mind jobb, mint a jbl e80. Az csak akkor lehet megfelelő, ha valaki csak döngetni akar. ES30-at használtam én is frontnak 1 hétig nyaralás alatt, a kisebb dalik helyett előre biztos ezt venném. Ha valakit érdekel, meg lehet nálam hallgatni.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
-
lzs79
csendes tag
válasz #09634560 #47876 üzenetére
Ok, northridge kilőve.
JBL studio 190 CH
JBL ES80
Mindkettő hasonló árban van. Kettő közül melyik a jobb?
Egyik 3 utas, másik 3,5 (bár nem tudom ez a +félút mennyivel lehet jobb.)Továbbra sem ragaszkodom a JBL-hez...
Csak azt látom, hogy ezek 3-4 utasak, a többi javasolt pedig kétutas. Aminél megvan bennem a félelem, hogy kell hozzávaló mélyáda, és hátsó meg center, ami szintén nem lenne olcsó.
Viszont lesz egy belépő szintű yamaha sub, center, surround. Aztán ha egyszer úgy alakul, akkor majd azokat is cserélem, de az nem 1 éven belül lesz. -
Hobbbyt
őstag
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Ed Parker
nagyúr
Sanci: te ebben úgyis nagy mágus vagy
Van a blu ray lejátszómon 4 opció: rgb, full rgb, y cb cr422, meg a másik y pb pr...
Nem emlékszem pontosan fejből, mi ezek között a különbség?
Ill, mire állitsam hogy a lehető legjobb képet kapjam?
Most az y br cr422-re van állítva.És van a másik, a deep color 30 v. 36bit, ez mire jó?
Azért kérdem ám, mert a használati útmutató egyikre sem tér ki, hogy mi miért jobb.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Termi16
őstag
válasz Hobbbyt #47893 üzenetére
Ilyen árban hemzsegnek a használt Yamaha, Onkyo, Denon, H/K készülékek, egyikkel sem tudsz nagyon melléfogni szerintem, persze az árra figyelj. Az a H/K ennyiért jónak tűnik.
Az általad támasztott követelmények alapnak számítanak, szóval ezekkel nem lesz problémád.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
Aktív témák
Hirdetés
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- Autóhifi
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest