- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
válasz bajnokpityu #48801 üzenetére
vagy susogós, ha papír
AMD for(n)ever s754, a világ már csak ilyen, nem lehet bárhova bármit bedugni...
-
Termi16
őstag
A Z5500 mélyéhez képest lepkefing a VR200-é, az egyik külön láda 25cm-es membránnal, a másik egy nem túl acélos állóhangfal, szóval nem lehet összehasonlítani, még akkor sem, ha a Z-5500 csak egy pc-s szett. Márpedig filmek alatt nagyon fog hiányozni a külön mélynyomó.
Bubanc: Magasabb kategória, elég egyértelmű a számozásból, nem? A hangja is biztosan jobb.
[ Szerkesztve ]
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Bubanc
aktív tag
válasz Bubanc #48803 üzenetére
de tényleg, specifikációk szerint minimális a különbség, de mint tudjuk az ördög a részletekben rejtezik... belső felépítésük más, vsgy csak egy kicsit erősebb az erősítője a 2311-nek és lényegében minimális az eltérés?
AMD for(n)ever s754, a világ már csak ilyen, nem lehet bárhova bármit bedugni...
-
bajnokpityu
félisten
-
robi-k
őstag
válasz Bubanc #48805 üzenetére
Ha érdekel, hogy miben is más pl. az 1912 és a 2311 sorozatú Denon AVR erősítők felépítése, az elektrotanya.com oldalról letöltheted a szerviz utasításokat, amik részletes kapcsolási rajzokat is tartalmaznak De nem árt, ha tudod is értelmezni ezeket a kapcsolási rajzokat
-
mandju
senior tag
válasz Ed Parker #48811 üzenetére
köszönöm
az egész rendszer nem rossz... aki járatos az SQ világában, annak nem ismeretlenek az UD termékei...
[ Szerkesztve ]
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Skizz
addikt
-
mandju
senior tag
ne menjünk bele... nem vitaindítónak szántam...
nekem volt lehetőségem többször ülni ifjú GM Twingójában... és Csongi Cliojában...azt mondom hál istennek, mert örök élmény marad...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
BBéci
legenda
A hangdobozgyártók honnan tudnák, milyen erősítőhöz kötöd a terméküket és milyen az ízlésed?
Ugyanis ezek függvényében szokás kábelt választani.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
skoos
őstag
Egy JBL ES80 szetthez kötelezően opcionális a Harmann erősítő? Olyan nyers hangja van nekem...szerintem egy 609el szépen megszelidülne...tévedek?
-
Toobee
veterán
Na itthon az Egreat S800. OS 2-ről nem hajlandó bebootolni, OS1 megy. Nem is történik semmi, a tv azt írja nincs forrás csatlakoztatva. Az állapotjelző viszont kékre vált, tehát valamit csinál, csak nem azt, amit kéne. Egyébként fura az OPlayhez képest, még szokni kell. Sajnos még nincs kész az erősítőm, úgyhogy hangminőségről nem tudok nyilatkozni. Gyanítom azért lett eladva, mert elszállt róla az OS2. Olvastam másnál is ilyen hibát. Egyébként még garis, viszont kicsit fura, hogy Speedshopos a garilevél, a számla meg tök más helyről való. Hát nem tudom...lehet be kéne vele ugranom, mert ez így nem frankó. Csak jó lenne már, ha mind a két OS menne. Hiányzik róla a 10perces ugrás a navigáció gombokkal, helyette 30 sec van és nem találtam állítási lehetőséget. A nagyító gomb is hiányzik, az Oplayen van. Igazából tele van felesleges gombokkal az egész. Borítókat nem szed le, legalábbis az OS1 nem, de feliratokat egész szépen megtalálja a neten. Szövegbevitel siralmas, mivel nem tudom átkapcsolni a numerikus gombsort, ezért csak számokat lehet vele bevinni. A navigációs gombokkal kell kiválasztani a betűket, pedig látom az abc/123 váltót, de valamiért nem működik. Gombokra elsőre reagál, nem úgy, mint az oplay. Pozitívum még, hogy világítós a távirányítója. BD menüt szépen viszi.
[ Szerkesztve ]
-
krenkoka
tag
Srácok, ez már 3D!
ELADÓ: Yamaha RX-V363
-
T-Tboy
tag
válasz mandju #48794 üzenetére
Hm, jó kis autó Hi-Fi cuccok, gratula hozzájuk!
Egy Junior 4.300-as nekem is volt, kicsit sajnálom is, hogy eladtam.
Aztán jött egy Phoenix Gold XS6600-as (6csatornás, jelenleg pihen) és egy Hifonics ZX8005 (5csatornás, ezt használom most).
Szettnek egy Canton QS 2.16-ost használok.[ Szerkesztve ]
https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/CarHiFi
-
ovecs
senior tag
Az enyem is zart doboz, nincsen rajta reflexcso. Megforditottam, most nem a fal fele sugorz a lada, tesztelem igy 1-2 hetig. Oszinten szolva en eddig is nagyon emg voltam elegedve a hangjaval, sot barki aki eddig nalunk jart (vagy csak nem merik megmondani )
Na majd beszamolok, hogy van -e valtozas....
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
BBéci
legenda
Vagy nincs összehasonlítási alapjuk, fogalmuk sincs, hogyan szól egy jól összerakott és beállított házimozi rendszer. Ezzel az erővel az összes hangdobozt a fal felé fordíthattad volna. Sőt, Te is hátat fordíthattál volna nekik.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Termi16
őstag
Ehhez annyit fűznék hozzá ,hogy unokatesóm vett a kocsijába 100e Ft körül hangcuccot, többet nem tudok róla. Nekem akkoriban 80e Ft-os Jamo S418-as szettem volt itthon egy kb 50-60e Ft-os Yamaha erősítővel. A srác nem tudott betelni az én rendszerem hangjával, agyon dícsérte, hetente hívogatott utána, hogy nem akarom-e eladni...
A kocsijában lévőt meg szídta mint a bokrot.Ehhez képest átjött, mikor már a H/K cuccom volt meg a JBL szettel, és megintcsak leesett az álla, a következő reakciója már az volt, hogy az a Jamo szett valahogy mégse volt olyan jó, pedig ő el volt tőle ájulva.
Szóval igen, aki nincs benne a témában, nem hallott még komoly rendszert, annak egy legolcsóbb belépőszintű valami is komoly mámort tud okozni, mivel nem a hibákat fogja keresni, hanem az új élményre koncentrál.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
skoos
őstag
ES80hoz melyik erősítőt ajánlanátok? AVR360? 60%film, 40zene. Tudom, vegyek zenéhez sztereó erősítőt, de nem hiszem, hogy annyira audiofil lennék.... A hálózati csatoló csak a netrádiónak van az újabb erősítőkön, vagy van más oka is?
-
BBéci
legenda
Szerintem érdemes megvenni az ES80-hoz a H/K AVR 360-at.
Azután egy kis tuning, belső kábelezés cseréje, forrasztása nem ártana a JBL dobozokban.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest