- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz #09634560 #48750 üzenetére
Annyit tudok hozzátenni, hogy nekem nem tetszik a lefelé sugárzó mélyládák hangja. Még az sem (Polk PSW) ha a reflexcső néz a padló felé. De ez szubjektív.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Viper26
nagyúr
Nem is látok passzív sub-ot sehol, pedig gondolom olyan kéne 6/7/8 stb csatornás erősítőhöz.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
BBéci
legenda
válasz #09634560 #48754 üzenetére
A Velodyne SPL 1200 Ultra zárt doboz, gyere el hozzám, hallgasd meg! Ez után nem vágyom reflexre.
Xtremetuning JL-jei is zártak.(#48755) Viper26
Rosszul gondolod, azokhoz is aktívat kell kötni.
Ez passzív, nemrég hallgattam egy rendszert, amiben kettő darab ilyen dolgozik. Jövő héten olvasható lesz a róla szóló cikk.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz #09634560 #48759 üzenetére
A JBL Synthesis családba nem éppen bögreszettek tartoznak.
(#48760) Viper26
A szubbasszus tartomány megszólaltatása sokkal nagyobb teljesítményt igényel, mint a középmagasé.
Az említett Velodyne erősítője 2400/1200 wattos, a linkelt JBL-t ilyen erősítő hajtja, 8 ohmon 800 wattal. Fontos, hogy a hangszóró hatásfoka 95 dB (1 W/1 m)!!![ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
-
xtremetuning
addikt
válasz Patice #48740 üzenetére
Mindig is itt voltam. Csak read-only.
Mostanában mást kellett fejlesztenem, a zenede jól van-ahogy van....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Lecseréltem a Denon 1311-t.
Egy eldöntendő kérdés maradt.
HK 255 vagy Onkyo 509?
Én a HK felé húzók..
A dobozok JBL ES30.
Köszönöm.
Még annyi, hogy ugye ez jelentős előrelépés erősítő ügyileg?[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
Sárcok, lehet, hogy rossz helyen kérdezek, ez esetben elnézést. Egy JBL SCS178-al szemezek és nem tudom, hogy beépített erősítője van a szatellitek számára is, vagy csak a mély van erősítve, az 5 kicsinek meg kell egy erősítő?
üdv.
-
Patice
nagyúr
válasz xtremetuning #48767 üzenetére
Valahogy meg tudom érteni, hogy most elég jó állapotban van a szett.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Patice
nagyúr
Abban a szettben csak a mély aktív, tehát annak van beépített erősítője. A kicsikhez kell házimozi erősítő. A mély az erősítő pre-out-járól kapja majd az előerősített jelet.
Azaz röviden, kell hozzá házimozi erősítő.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
BBéci
legenda
Azok a hangdobozszettek, amikhez nem kell házimozi erősítő, nagyjából egy kalap kakit érnek, 8-12 éves gyerekeknek valók, PC köré. Semmi közük a házimozihoz.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Ha a mission mv-8-hoz néznék használt sztereó erősítőt, milyen árkategóriában lenne érdemes keresgélni? Ha esetleg konkrét típusokat is tudnátok mondani az nagyon jó lenne, mert sajnos eléggé sötétben tapogatózok.
-
-
Viper26
nagyúr
Találok valahol egy listát az ajánlott 5.0 szettekről?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
kenand
veterán
Sziasztok.
Belépő szintű házimozit keresnék.
Nem szeretnék túl sokat költeni, fontos legalább 3 vagy 4 HDMI bemenet, ARC támogatás
(TV-t feltolnám a falra, és egy hdmi kábelt szeretnék csak a falon belül vinni, de az erősítőhöz, több mindent kötnék, hdd player, Xbox stb.)Kinéztem 2-t most mindkettő 90 000Ft (karácsony előtt 80. 000 volt )
Onkyo AVX 390
[link]
vagy Pioneer HT 101
[link]Onkyonak 4 Pioneernek 3 HDMI bemente van, Pioneerrre viszont 2 évvel több a garancia...
Van valakinek személyes tapasztalata ezekkel?Sajnos ahol lakom egyiket sem lehet megnézni, meghallgatni...
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
Yamaha NS-50F hogy szól? Nyilván nem b&w frontokhoz képest, hanem mondjuk egy olcsó pc sztereóhoz (Genius HF2020).
-
Sanya46
csendes tag
kérnék egy kis segitséget.
A HK-132 belépő szintü erölködő papíron csak 30W csatornánként. A másik két hasonló olcsó gép-ONKYO-308ill. PIONEER -520 viszont a dupláját írja teljesítményben, pedid a tömegük hasonló.Arra lennék kiváncsi a HK tényleg csak felét tudja teljesitményben és hangerőben, vagy hozza azt mint a másik két gép./ most nem a minőségre gondolok, csak a hangerőre. Előre is köszönöm a hozzá értő válaszokat és várom őket. -
Skizz
addikt
Semmi, új kérdés.
A VR-100-nak ill. VR-200-nak (Vardus) mennyire van mélye? Viszonylag kis szobába, nem is túl nagy hangerővel, viszont mindenre (hangszeres zenéktől moziig). Ahogy elnézem az árakat VR-200-zal ugyanannyiba kerülök.üdv.
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltunk a párommal egy panasonic 42G30 plazmát, hozzá egy popcorn a210-et. Most szeretnénk még inkább növelni a felhasználói élményt és a meglévő kompakt LG HT503TH helyett akarunk valami "komolyabb" házimozi rendszert.
Jelenlegi nappalink 20m2 ezt kellene betöltenie...Mivel nem igazán vagyok otthon a házimozi témában, a segítségeteket szeretném kérni...
150.000 körül szánnék a komplett rendszerre, a használt dolgoktól sem riadok el, persze kellő körültekintés mellett...nem tudom, ebből a keretből mit lehetne kihozni, minden ötletet szívesen veszek...
az erősítő HDMI-s kell legyen, mert menne rá egy pc, egy dvd lejátszó és a popcorn... zenehallgatás nem igazán jellemző, csak a filmezés...
zenélésre ott van a kocsim, napközben úgyis abban ülök a legtöbbet...
Pioneer DEH-P 88 RSII
μ-Dimension Jr. 4.300 a szettnek
μ-Dimension Jr. 2.370 a szubnak
μ-Dimension Jr. Comp6 kick
μ-Dimension Pro XT2 magas
μ-Dimension Element EL-12S4 zárt ládábanKácsa Audio féle NEOTECH RCA-k a szettnek
DLD 3x árnyékolt RCA a szubnak
Kácsa Audio Féle NEOTECH FLAT hangszórókábelek
20 m2 SOUDABAND* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Termi16
őstag
válasz Sanya46 #48792 üzenetére
A többi erősítő sem erősebb a H/K-nál, csak más szabvány szerint adják meg a wattokat, szóval ekkora nappaliba azok sem lesznek megfelelőek szerintem.
Nálam 18nm-en (ráadásul tetőtéri szobában) pont elég a H/K 255, illetve kis tartalék marad benne. -10 vagy -15db-en szoktam filmezni, +10 a max.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Skizz
addikt
válasz axwel18 #48791 üzenetére
És egy VR-200-nak mennyivel van gyengébb mélye? Nekem még kisebb szobába lenne valamivel. Nem arról van szó, meg lesz hajtva filmeknél, csak jó volna tudni kb. mire számítsak. Persze nem minőségben, de egy Z-5500 mélyhez képest mennyire tud dübörögni filmek alatt egy 200-as?
üdv.
-
Bubanc
aktív tag
válasz bajnokpityu #48771 üzenetére
esetleg valaki, tudna segíteni? létezik, hogy lehet hallani a külömbséget? 30 ezer HUFnak milyen hangja lehet?
AMD for(n)ever s754, a világ már csak ilyen, nem lehet bárhova bármit bedugni...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest