Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabi1984

    addikt

    Sziasztok mit jelent a Hdmi passtroguht?

    Denon X550Bt manuáljába van HDMI Passtrought de olyan opció van, hogy
    "Last" illetve egyénileg kiválasztható az az 1 HDMI port amire aktiválni szeretném.

    Rövid angolról magyarra ez jött válaszként

    "A HDMI-áteresztés egy nagyon praktikus funkció, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mit is csinál valójában. A HDMI pass-through egy HD forrásból, például Blu-ray lejátszóból vagy HD set top boxból származó video- és audiojelet HDMI-kábellel továbbítja a házimozi rendszerhez. A házimozi a HD forrás hangját a saját hangszóróin keresztül játssza le, és csak a változatlan videojelet küldi a TV-nek egy második HDMI-kábelen keresztül.

    Néha azt szeretné, hogy a forráseszköz jele változtatás nélkül áthaladjon egy közvetítő eszközön, ezért ha egy házimozi-eszközről azt írják le, hogy rendelkezik áteresztőképességgel, az azt jelenti, hogy a hang vagy a kép pontosan úgy távozhat, ahogyan belépett

    vagy egy másik funkció
    A „Standby pass-through” egy másik HDMI-funkció, amely lehetővé teszi, hogy a rádióerősítő továbbra is továbbítsa az audio- és videojeleket HDMI-n keresztül, még akkor is, ha a vevő készenléti (ki) módban van. Ez a rugalmasság jólesik azokban az időkben, amikor esetleg nem akarja beindítani a teljes térhatású hangrendszert, de szeretne hozzáférni házimozi-készülékeihez, és használni szeretné a TV-je beépített hangszóróit. A készenléti áthaladás nem érhető el minden eszközön, ezért ellenőriznie kell a gyártó specifikációit.

    Update: Az angol specifikáció részlegben megtaláltam az egyik oldalon a választ.
    Standby Passthrought azaz készenléti áteresztés :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák