- Milyen asztali médialejátszót?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
senior tag
Ezzel az egy képpel tudták bemutatni?
-
jacis
nagyúr
Létezik még a HTC?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
bollokcs80
Korrektor
Legjobbakkal is megesik AliceWake, a fő, hogy észrevetted.
A 8 megás ultrát leszámítva egész jó, kérdés, hogy errefelé lesz-e és mennyiért.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Ennyi penzert draga.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
nincsnév007
őstag
-
DS39
nagyúr
válasz bollokcs80 #3 üzenetére
Ha kint ennyi, akkor itt lesz 280-300 között.
De ez drága eredetileg is.
(SoC és ki tudja milyen szoftveres támogatás) -
janeszgol
félisten
Ez az S23 FE kihivoja. Draga.
-
otto14
őstag
MicroSD, Jack és kéttónusú értesítő led. Én ennek nagyon örülök
asd
-
bandigyerek
senior tag
Jó vastagon fogott a ceruza...
-
Ádám16
addikt
válasz bandigyerek #9 üzenetére
Ez juttatta őket oda, ahol vannak.
Sírig viszik ezt az erős árazást... -
őstag
Nem lehet rossz ezekkel a specifikációkkal, de ez inkább középkategóriás úgy meg drága lesz ha lesz nállunk. Régen szerettem a Htcket, nem egy tucat telefon.
-
@bog vagy valaki, amennyiben sikerült ezt tesztelni, kérlek érdeklődjétek meg, hogy mennyi frissítést terveznek kiadni.
U23 Pro-ra ha nem tévedek 2 security patch érkezett, de amúgy még mindig A13-n van és max 1db frissítés várható rá. Szoftervered támogatás nélkül pedig ez a készülék is eléggé e-waste.
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
T. I.
senior tag
-
vilmose33
őstag
Kedveltem az összes HTC telefonomat, figyelem mi lesz velük.
A jövő most van
-
Az utolsó erőlködések. Jack-et nem használok, az SD kártyát sem igénylem (nem a telón élek) és az értesítési LED hiánya sem hoz zavarba.
Minden másra ott a használtan vett S23 Ultra.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
addikt
Szép meg jó, de könyörgöm, miért lett ilyen hatalmas telefon ez is, mint az elődje??
Emlékszem a HTC 10-re, miért nem lehet egy olyan méretű telefont letenni az asztalra?
Végül az ára végett a Nexus 5x mellett döntöttem, de örülnék neki, ha HTC is a lehetséges jelöltek közé kerülne, mert jack csatlakozó már a legújabb Pixel telefonokról is lekerült
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
G
csendes tag
Sziasztok! Nekem még mindig használatban van az U12+ . 6éve. Ugyan nem jön rá frissítés, sőt semmi, Android 9 fut rajta, de nekem még mindig megfelel. A fotózás se rosszabb, mint más telóké és a prémium érzet sem változott semmit. Nekem pl.fontos az értesítési led és a jack dugó is, ráadásul az akkor még alapból hozzáadott fülese is kiválóan szól. Hol találsz mostanság ilyen telót? Írjátok meg, ha akad ilyen, jó? Üdv Mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest