Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Tamoo #63740 üzenetére

    Hibás megfogalmazás, nem erőltetik, hanem azt tartják a helyes iránynak. Ha olyasmit erőltetnének, amivel nem elégedettek a vevők, akkor bezárhatnák a boltot.
    A moziszobák legtöbbször a hozzá nem értő tulajdonos ízlése, elképzelése alapján készülnek. Jó példa erre az a szentendrei terem - a mérete alapján annak kell nevezni - amelyben a Velodyne DD18 a hátsó széksor közepére került, 2-2 mozifotel közé. Azokban ülve elviselhetetlenül sok volt a szubbasszus, míg az előrébb lévő sorokban kevés, de a tulaj ehhez ragaszkodott.
    De a kivitelező elfuserált ízlése miatt is kerülhetnek reflexládák a megrendelt moziszobákba. Nem kell messzire menni, ebben a topikban is vannak elvakult reflexhívők.
    Úgy gondolom, nincs jobb példa az Audioholics tulajdonosánál, Gene DellaSala-nál, akinek két JL Audio e112 szubláda van a saját moziszobájában. Ha valaki tisztában van azzal, hogy melyiknek van igazán jó hangja, akkor az Ő! [link]
    A fórumtársak közül néhány szerencsés meghallgathatta XT rendszerét, amiben zárt szubládák dolgoznak. Mindenki keresgélte az állát a szőnyegen, természetesen nem csak a szubbasszus kiválósága miatt. Érdekes módon, valamiért hallgatnak, nem mernek nyilatkozni. Alighanem értelmetlennek tartják ezt a vitát, mert bizony az!
    Akinek a basszreflex tetszik, vegyen olyat!

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák