Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mikisys

    őstag

    válasz zamu #63293 üzenetére

    Ha Ambilight-os a TV (Philipsek némelyike) Akkor célszerű valamilyen világos színű fal, nem feltétlen kell fehér. Jó a krémszínű, világos-sárga, halvány zöld árnyalatú, mert hozzá lehet hangolni az Ambit. Nekünk világos krém-sárga a fal és a TV alkalmazkodik hozzá.
    -
    Nem kell drága műfalakat tenni a TV, vagy házimozi rendszer mögé, tökéletesen megfelel egy szép faliszőnyeg. Ez lehet fehér-perzsa, világos, vagy direkt sötét, lehetőleg vastag és egyszínű, ami nem vonja el a képi tartalomtól a figyelmet.
    Nálunk a kanapé a TV-vel szemközti falhoz van tolva, de a kanapé teljes hosszában és még tovább, faliszőnyeg van fölszerelve, hogy ne kemény felületről verődjön vissza a hang. Meg ha hátrarántom a fejem, valamilyen akciófilm alatt, akkor ne a csupasz falba verjem bele. Nagyon jól bevált a szőnyegezés, meg ez feleség-barát megoldás, ami sokat jelent!
    Az extra megoldások extra pénzekbe kerülnek és nem jobb, mint a hétköznapi jól átgondolt és megfizethető dolgok. Persze, aki túl van a második-harmadik lottó-ötösén, annak mindegy, megvehet egy komplett mozit is, akár. :K

    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák