Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    Nem válaszolok egyenként, mert mindenkinek szól. Ma megcsiszoltam egy kicsit a varratokat, sokkal jobb lett maga a varrat, de elfogyott a festékem, így most nem teszek fel képeket, mert nagyon szarul néz ki. Az ugyanis nem volt betervezve, hogy kétszer kellene festenem.

    A szépérzékem köszöni szépen jól van, de ennyire futja tőlem amikor fémmel dolgozom. A hegesztő pedig 1-es fokozaton volt, ennél kisebb árammal nem tudok dolgozni. Amúgy sem fog látszódni az egészből semmi, mivel ha minden jól megy alu tábla megy az oldalsó zártszelvények és így a varratok elé is, amik majd a radiátorokat fogják tartani, ha egyszer lesz rá pénzem. Nem tudom, hogy mitől ne lenne esztétikus, ha egyszer nem látja senki sem, és nem csak azért mert saját ház, hanem azért sem mert fizikailag nem lesz látható.

    De a sok "támogató" hsz után eldöntöttem, hogy ez volt az utolsó fém munkám, visszatérek inkább a fához, ott nincs ennyi szívás a technikákkal, meg beszólás. És ott értékelhetőbb, elfogadhatóbb színvonalú munkát tudok nektek megmutatni. :B

    Csak gondoltam ez bőven belefér ebbe a topikba, de látom ide mindenki CNC pontosságú munkákat és profi hegesztőktől származó varratokról vár képeket. Csak akkor nem értem mi az értelme ennek a topiknak. :U

    Fatal:
    Hát akkor az összes gép amit ide feltöltöttél az mind gányolás.
    Mi mások lennének? Nem ütnek meg szerintem semmi olyan szintet, amitől másnak kellene őket tartanom. :( A gépmutagósba is csak azért szoktam feltölteni néhányat, mert egyrészt ténylegesen úgy néz ki a gépem így megmutatom, másrészt onnan is szoktak vélemények jönni azoktól akik nem látogatják a barkács topikot.

    Másrészt legalább választ kaptál, hogy mi az amit te tudsz én meg nem.
    Hegeszteni. ;)

    szab.tam :R

Új hozzászólás Aktív témák