- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Integra #4098 üzenetére
Akkor már 2-en vagyunk akik nem értik, és ugyanezen a véleményen vagyok sokkal kulturáltabban is lehetne csinálni az egészet.
ufc-re kitérve a decemberi reem vs lesnar mecsnél ők tudtak emberien viselkedni a mecs előtt és után is, az más hogy a gála többi tagja meg nem nagyon. -
Hatchet
csendes tag
Aki meccsen kívül bunyózik, köpköd vagy hasonló, annak a jelenleginél is durvább büntiket szabnék ki.
na de legyen valami más: korunk propagandaszervezete (igen, az UFC-re gondolok) Japánba megy hosszú évek kihagyása után. A gálára a japcsik(?) összedobtak egy jó kis videót, mennyivel másabb mint a hagyományos UFC-s szénné dicsérős trailerek...: [UFC Returns to Japan ]
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
.impulse.
csendes tag
Használ itt valaki fejvédőt? Szeretnék visszamenni bokszolni, de a jelenlegi munkahelyemen nem díjaznák a monoklit meg a feldagadt szájat, viszont kesztyűzni mindenképp szeretnék (főleg azért mert minden mást utálok az edzésben )
Tehát van valakinek ezzel kapcs. tapasztalata? Mennyit véd a fejvédő? Van-e hátránya, illetve mi a különbség a különböző típusok között? Én sosem használtam, szóval bármiféle tanácsot, infót szívesen fogadok. Előre is köszönöm!
-
ADAM1337
nagyúr
Egy kérdés, ki milyen sípcsont védőt használ, ki melyikre esküszik ?
Olyan kéne ami elég masszív és föld harcban se zavarjon ha leviszem az ellenfelemet. -
gege71.hu
addikt
válasz ADAM1337 #4108 üzenetére
én EZT használom kb 2 éve. Muay thaihoz főleg.
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Volt más fajta is de azok állandóan elforogtak a lábamon. Ezzel kerültem már földre is és elég jól tart.
Ami még jó más fajához képest, hogy nagyon könnyű, viszont elég zord ütközéseket is elbír.
nem olcsó, de ilyesmit nem fél évre vesz az ember -
ADAM1337
nagyúr
válasz gege71.hu #4109 üzenetére
Igen én 1x kaptam kölcsön egyet az is fordult el egyből a lábamon a földön.
Igazából úgy vagyok ezekkel a dolgokkal megveszem a drágábbat ha az tényleg jobb is mert akkor megéri az árát.
Már csak a méreteket kéne megtudnom hogy van ezeknél.(#4110) Integra: Alul van egy gumis cucc amibe bebújtatod a lábfejedet, csak pont úgy van fényképezve hogy nem látod ezen a képen.
[ Szerkesztve ]
-
gege71.hu
addikt
válasz ADAM1337 #4111 üzenetére
ha földharc is képbe van szerintem olyan lábszárvédő nincs ami nem forog el egy kis gurulás után...max ha kárpitos szögbelövővel oda-takkerolod
@ Integra: nem lifeg. Ahogy ADAM írta van alul 2 ilyen gumi pánt amibe belebújsz és a talpad alá megy kb középre a talppárna és a sarkad közt félúton, meg egy az achilles mögött. -
Integra
titán
válasz gege71.hu #4112 üzenetére
ok, gyanítottam, de mivel nem láttam..
nekem valami jó boxkesztyű kell majd meg zsákoláshoz is.. meg egy profi fogvédő, hamarosan leveszik a fogszabályzóm, húzhatok vissza bunyózni vééééégre, aztán nem szeretném, hogy a sok év küzdés eredményét tönkretegye egy benézett maflás[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz ADAM1337 #4114 üzenetére
nekem gatyám van tőlük, tényleg profi cucc.
bár a sprawl számomra ugyanolyan jó. más fazon, más vágás (a hayabusa szűkebb fazonú), mindkettő komoly minőségű. de a sprawl nem gyárt felszerelést asszem.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Integra #4115 üzenetére
Nekem a nadrágom az everlast mma-s gatyója, ennek jó a szabása bár nem bánnám ha passzosabb lenne, úgyis kell még 1 edzős nadrágot szerválnom mert tarthatatlan annyi edzésem van egy héten, és a sima rövidnadrágok(átlagos sportmárkák) már nem jók edzésre túl nyúlok rajtuk 1-1 rúgásba vagy amelyik jó az már túl bő és laza derékban.
A szűkebb fazonú kéne nekem, csak lehessen spárgázni majdnem benne. -
Integra
titán
válasz ADAM1337 #4116 üzenetére
lehet bennük, mindkettő nagyon strapabíró, a sprawl-t már 3 éve nyúzom, nem lehet tönkretenni és a hayabusa sem tönkretehető darab. alapvetően a derekuk más. a sprawl kényelmesebb és többet enged a deréknak, a hayabusa sokkal kisebb játékteret ad a hasnak. értsd, ha dagad vagy, szopoda van, nem fogsz beleférni
hayabusa - csak feketében
sprawl
mindkettő 30-as méret, lemértem, centire is azonosak a méretek, de mégis, a hayabusa sokkal szűkebb szabású, kevesebb mozgást ad, a sprawl jóval kényelmesebb. ugyanakkor edzés közben nem tűnik fel a hayabusa szűkössége sem.próbáltam csomó más márkát is, venum, manto, tapout, de torony magasan ez a két márka a legjobb szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz ADAM1337 #4119 üzenetére
tépőzárak idővel tönkremennek, a sprawl-ban már egyszer cseréltem, igaz, én is hibás vagyok, mert nem összetapasztva mostam párszor ki, illetve nyaranta ez a strandos gatyám is, szóval bőven kap vizet.. meg néha ebben bikram jógázom, az sem ideális neki 2e ft-ért kicserélik benne, nem gond.
-
Integra
titán
hiába tudsz bunyózni...
nem véletlenül kerülök minden balhét és diszkót...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
.impulse.
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki ajánlani jó muay thai - kickbox - box - mma edzéseket valahol Blaha Lujza tér közelében, délután? Igazából az se baj, ha nincs közel a Blahához, csak azért valahogy megközelíthető legyen
Rehákhoz szerettem volna menni, de a havi 8 edzés 12 ezer forintért az jelenleg kicsit húzós nekem . Tudna valaki esetleg ajánlani még helyeket? Google-t már szétnyúztam, de nem sok helyet találtam. Biztos vagyok benne, hogy nem csak 4-5 helyen van a fővárosban például bokszedzés.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Markgx10
őstag
válasz Integra #4121 üzenetére
Pontosan, mindig szokták kérdezni, hogy miért edzek én is, hogy meg tudjam védeni magam? Aztán csodálkoznak a válaszon, hogy úgysem tudnám magam megvédeni, tehát emiatt fölösleges edzeni, magáért a sport szeretetéért csinálom.
Már meg sem tudom mondani, mióta nem járok diszkóba (több mint 10 év) és ilyen helyekre, így valóban századannyira csökkent a balhék száma, néha ilyen 16 éves részeg formák találnak meg , ha este megyek haza edzésről, de olyankor inkább nevetek, nem veszem fel a dolgot, bár való igaz a mostani tizenéveseknél szemtelenebb generáció, szerintem még nem élt[ Szerkesztve ]
-
gege71.hu
addikt
válasz Integra #4121 üzenetére
Hát igen..alap krav maga(vagy bármilyen önvédelmi rendszer) technikája:
A legjobb védekezés ez meg az vagy amaz-zal szemben ha:OTT SEM VAGY ahol történik/történne!
Beleértve ebbe azt is, hogy NEM, nem keresed a bajt, ,nem mész oda ha beszólnak..nem játszod a büszke sértett ifjoncot, mert inkább kiabálják utánad, hogy egy gyáva senki vagy minthogy a beled fogd a hasadnál, hogy ki ne essen, mert felhasítottak mint egy disznót. És egy remek hasszúrástól kivérezve fájdalmak közt már nem fog vigasztalni, hogy te bizony kiálltál magadért és nem hagytad, hogy csak úgy sértegessenek!
-
Integra
titán
válasz gege71.hu #4124 üzenetére
egy kis authentic km izraelből
-
littlelion21
addikt
Kérdés: vajon kinek tett keresztbe Overeem...?
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #4131 üzenetére
tök mindegy, az összes többi is megbukna simán
gyulladáscsökkentőben tesztoszteron?! hehe, na mindegy...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz littlelion21 #4131 üzenetére
Senkinek, de sok emberke kieshetne simán a ufc-ből dopping miatt.
Csak időkérdése, amúgy a story is vicces hogy elhajtott kocsival ahogy megtudta hogy lesz dopping teszt és úgy hívták vissza.
Nem értem hogy miért nincs random dopping teszt miért csak 1-1 emberkénél, igaz itt behívták az összes csávót ufc146 konferencia után ? -
littlelion21
addikt
válasz ADAM1337 #4133 üzenetére
Ha kicsit is komolyan gondolják, miért nincs havi rendszerességgel vér/vizelet teszt mindenkinél?
Mert így úgy vélem, hogy az egész dopping dolog csak egy eszköz arra, hogy a valamilyen oknál fogva nem kívánatos elemeket félreállítsák. (Lehet rosszul gondolom, de ez jön le.)[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz littlelion21 #4136 üzenetére
Mecsek után van mindig, de addig pont belefér egy "3hónapos kúra" amilyen sűrűséggel vannak a meccsek és ez a vicc.
De igen legalább havonta kéne egy rendes teszt szerintem is, amúgy pár ember fizikumán látszik hogy hihetetlen hogy az izomzatát megbírja tartani ennyi edzés melett is. (Akárcsak reem is ilyen meg ez a lombard srác is) -
Integra
titán
válasz littlelion21 #4136 üzenetére
lehet, hogy kaptak egy fülest, hogy most őt kéne mert valami újat tesztel vagy épp most vitte be... egyébként simán lehet erre is felhasználni, hogyne, az ufc már iszonyatos pénzről szól és politikáról, nem is nagyon nézem már én sem. ha komoly és mindenkire kötelező teszt lenne, nem lenne mezőny.
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #4139 üzenetére
hápersze...
napi egyszer éjszaka ráköti magára a koksztélra...[ Szerkesztve ]
-
nova001
senior tag
szisztok
Van itt valaki aki ismeri a krav maga oktatókat ? ki milyen tipusú pl?
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
válasz nova001 #4141 üzenetére
Pl : www.krav-maga.hu/index.php?page=instruktorok (sorry telefonról nem tudok linkelni! )
Más
Tételezzük fel két ember egymásnak esik..az egyik nagyobb tömeggel rendelkezik, mint a másik viszont a kisebb gyorsabb (nem sokkal, mivel emberi reakció sejtszinten kb azonos)
Most én ara fogadnék, hogyha egyikükse tanult semmilyen harcművészetet(!) akkor a nagyobb győzne...valamilyen törvényszerűséget érzek benne...Mi a véleményetek ?
asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz asuspc96 #4142 üzenetére
Túl sok a változó vakon nem lehet megmondani...
Én speciel amikor 113kg voltam lassú voltam és ahhoz képest gyenge mármint a küzdéshez (kondizáshoz képest erős voltam), most 80kg-am sokkal masszívabb vagyok erősebb mozgékonyabb teknikásabb igaz ehhez több év kellett és így is tudom erőben azt a szintet amit anno +30kg-al szóval sok mindenen múlik alkat stb. -
daffy1989
tag
sziasztok
amennyiben érdekel valakit egy bőr everlast 12oz-s boxkesztyű vagy zsákolókesztyű (mind2 új állapotban)az írjon egy privátot
a bolti ár 70%-a az áruk -
petiwr
senior tag
Eladó vált alig használt megkímélt állapotban lévő GI-m Jodu,Brazil jiu Jitsu ra alkalmas ruha.
Ilyesféle csak nekem fehér. Nagy Magyarország logó a bal vállnál
A2 es méret 180 cm allati embereknek jó. Öv,kabát,Nadrág egyben eladóÁra:26.000 forint nem sok újonnan 37.000 + postaköltség
Képek bővebb infó kérhetek.
-
petiwr
senior tag
Eladó vált alig használt megkímélt állapotban lévő GI-m Jodu,Brazil jiu Jitsu ra alkalmas ruha.
Ilyesféle csak nekem fehér. Nagy Magyarország logó a bal vállnál
A2 es méret 180 cm allati embereknek jó. Öv,kabát,Nadrág egyben eladóÁra:26.000 forint nem sok, újonnan 37.000 + postaköltség
Képek bővebb infó kérhetek.
-
daffy1989
tag
everlast bőr 12oz boxkesztyű a hétvégén 10k akciósan,új állapotban (18 a bolti ára)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest