-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz troller #85149 üzenetére
nevetséges. Nem az hogy fogyózik (mert diétának nem mondanám) meg próbálkozik, de ekkora fail-ből minek index címlap cikk? Már eleve a vacsorát elhagyom (de azért banántejturmix szendviccsel) bejegyzésnél tudtam hogy ebből nem lesz kockahas Mondjuk ilyen fizikumon valóban nem lesz tök mindegy mennyit tornázik
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Ribi
nagyúr
válasz Woodslave #85153 üzenetére
189cm mellé 68 kilósan tényleg nem tudom hogy akar kockahasat.
Szóval van amikor valaki izmos és még nincs kockahasa, de van amikor izom sincs és akkor kocka hasat akar
Bár elején írta, hogy majdnem 100 kilóról ment le ennyire, szóval lehet neki se lesz soha kockás hasa a megereszkedett bőr miatt. Vagy ha izomból visszahúzza magát 100 kilóraA cikk lényege pont az volt, hogy kipróbálja egység júzerként a csodákat ígérő tréning programot.
Nem megy mellette kondizni, vagy kezd el porokat enni meg miegymást, de legalább a tréning programot betartja. Habár 100-ről 65-re lemenni szép teljesítmény így is.
Szóval szerintem jó cikk, hogy mégis mire számítson valaki, aki képes el is kezdeni tenni az egészségéért. Ez nem nektek való akik már régóta járnak gyúrni, meg egészséges táplálkozás, meg kalória számolgatás. Ez egység júzernek egy jó tapasztalati leírás. Mi az amit ő motiválta, miért nem hagyta abba 3 hét múlva. Mint azt az emberek 90%-a teszi, mert nincs azonnal látható eredmény. Stb stb.[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
válasz .: JuSzT :. #85085 üzenetére
Vettem ma egy csomag Hot Bloodot, Nitrox nem volt. Szerinted 80 kg-ra bevághatok nyugodtan egy egész csomagot? Vezetnem is kell oda-vissza, nem nagyon kéne rosszul lennem. (300 mg koffein..)
-
Zola007
veterán
válasz pana0017 #85155 üzenetére
én 2 részletben venném be mondjuk 30-40 perc difivel
Addigra már érzed mekkorát ütött a féladagMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ribi
nagyúr
Senki sem írta, még ő sem, hogy kockás hasa lett.
Ő a kockahas jútúb videós tréningről írta le tapasztalatait. Amivel esetleg másoknak is segít, hogy mit várjanak, mivel motiválhatják magukat.Woodslave: Az a vid a 8 perces kockahas tréning videó amit ő csinált. 6-7 gyakorlat hasra fél perces pihenőkkel.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz pana0017 #85155 üzenetére
Ha rendszeresen KV-zol, nyugodtan nyomd be, ha nem, akkor ne lepődj meg ha minden bajod lesz tőle. Én speciel marhára nem tartom jó ötletnek edzés előtt betolni 300mg koffeint, egy-egy nagyobb súlyos nyomás után így is az egekbe ugrik a vérnyomás, nem kéne még ekkora koffeinnel is terhelni a szervezetet.
Nem értem egyébként, hogy a termo zsírégetőkben is 300g körüli koffein van, és szinte mindél írják, hogy edzés előtt ne alkalmazzuk, pont a fenti okok miatt. Ezzel szemben kidobnak egy edzés előtti cuccot 300mg koffeinnel.
Ezekből az edzés előtti cuccokból meg a placebón és koffeinen kívül mást nem érzel sajnos, akkor már inkább igyál egy csésze kávét, ne ilyen mű lószart. -
pana0017
senior tag
válasz .: JuSzT :. #85156 üzenetére
Jövő szombat, ma este egyik haverommal lefutjuk próbaképpen. Lehet megiszom a felét, levezetek, aztán ha semmi még bemelegítés előtt megiszom a végét.
-
Woodslave
félisten
-
pana0017
senior tag
Zabpehely helyett minőségi reggeli lehet a pufirizs? Esetleg zabpehelyliszt kapható valamelyik nagyobb boltban jobb áron mint a builderen?
-
Zola007
veterán
válasz pana0017 #85167 üzenetére
Én reggel nem ennék lisztet, csak ha utána edzel vagy sietni kell, stb.
Reggel szilárd kaja kell
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tutis
őstag
válasz pana0017 #85170 üzenetére
zabpelyhes fehérjeturmixot én enni szoktam nem inni.. Meleg víz, bele fehérje, beleáztatni zabpelyhet hogy jó moslék kinézete legyen, és kanalazni. (Ja és kávét is szoktam beletenni, mert ez mindig a reggelim, kell a kofffein is)
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
kolosanyi
veterán
-
aelod
veterán
-
Zola007
veterán
válasz pana0017 #85170 üzenetére
én csak fogom a shakert, bele 30g fehérje, 3g fahéj vagy kakaó, 3-4 szem összetört süssina, 80g zabpehelyliszt, aztán rázom, mint ha kettőhúszra fogtam volna.
vagy ugyanez csak liszt helyett 100g zabpehellyel egy tálban és leöntöm 3 deci forrásban lévő vízzel
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
Volt már?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
pana0017
senior tag
-
pana0017
senior tag
válasz .: JuSzT :. #85181 üzenetére
Azt sem tudom ki ez.
-
Zola007
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz szőröscica #85190 üzenetére
Ha van normális fehérje -zsir kaja én nem ennék
-
GoTReX
őstag
Semmi extra ,csak nekem nagyon tetszett Kai bácsi hozzáállása,gondoltam megosztom veletek (Luit gondolom nem kell bemutatni.) Tudom Phil az isten,Kai meg tossza a Grapefruitot, bár én többre tartom.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
kolosanyi
veterán
Megsütöttem a holnap délelőtti kajám. 7 tojás, 200 g zabpehely, 2 ek olaj. A tetejére olvasztottam zsírszegény trappistát, meg raktam bele metélőhagymát. Szép is, jó is, könnyű is szállítani.
-
Cassidey
senior tag
Na izmosak vagytok már?
Én csak belevágtam a vegán életbe, Absorice-t iszok ami bleh. Voltam ma a Meccaban, szuper nagyon és Kathi Béla is ott üldögél a pultban ha épp nem kajál. Jó nagy. Vettem bérletet.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #85196 üzenetére
Naponta
-
szuszinho
őstag
Mindenki belekezdett a tuti tippes, 3 hónap alatt kockahas projektbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest