-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz batai15 #85398 üzenetére
Ez így nem fog menni vagy is, konyhai/menzás koszton.
A fehérje, CH, zsír helyes arányát, ezzel az étrenddel nem tudod kiszámolni, nem beszélve arról, hogy hiába lennél kalóriadeficitben, tápértéke ezeknek a kajáknak nem sok van, egy izomépítő, de egyáltalán egy megtartó fázisban is.Tehát, ha komolyan veszed a diétát, az étrendedet sürgősen tedd helyre, a többi csak utána jön
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
-
batai15
félisten
válasz batai15 #85403 üzenetére
www.biotechusashop.hu/your-body/2012/10/19/Diéta_egyszerűen/
Ezt olvasgattam. Innen amit be tudok szerezni nagy anyagi érvágás nélkül : paprika paradicsom uborka ,natúr joghurt ásvány víz ,tojás csirke mell de nem minden nap ,natúr müzli (ez tejjel ? ) borso magvas kenyér . Illetve be lehet illeszteni a puffasztott rizset is ? Cukor meg vonásnak következménye nincs ?[ Szerkesztve ]
-
.: JuSzT :.
addikt
válasz batai15 #85408 üzenetére
Ha most kezded a fogyás részt, az 2 hónap alatt összejön. Hetente 3x éhgyomorra kocogás.
Elhagyod a cukrot meg a lisztet. Nem eszel sokkal több szénhidrátot mint napi 150-200gramm.
Nem eszel kenyeret. Megiszol legalább 3-4 liter vízet egy nap. Esetleg 1 zöldteát is megiszol naponta.
Meg az edzésedet koncentráld a has és törzsgyakorlatokra.Én mondjuk normális hasat akarok, és az sem zavar ha a többi testrész 2 hónap alatt keveset fejlődik, ezért minden edzésemet a hasazással kezdem, ne hogy ellógjam edzés végén,mert elfáradtam stb...
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz .: JuSzT :. #85409 üzenetére
Most dolgozom haza megyek össze rakom ahogy gondolom és utána beirok ide hogy jó lesz e esetleg . Amúgy állítólag ha sokat felülök jobban nem fogok fogyni. Legalábbis ezt olvastam a biotechen
-
Cassidey
senior tag
Van valami fogyókúra topic egyébként, hogy ne a gyúrosban legyen ez a "nem veszek chipset es kimegyek futni téma."
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Cassidey #85411 üzenetére
Én is kerestem, amikor először ideírtam, de nem találtam...
Egyébként 100g zab jobban eltelít, mint pl 100g rozskenyér? Eddig nem (v)ettem, de egyre több jó dolgot olvasok róla, lehet bepróbálkozok vele. Csak tartok tőle, hogy éhes maradok. Bár a reggeli aerobok után ugyanúgy éhes leszek 10-11 körül, ha 400 kcal alatt tartom a reggelit...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
troller
senior tag
válasz batai15 #85410 üzenetére
Csak hogy én is írjak valami
jól bezavarótsegítőt, szerintem legegyszerűbb valamelyik átmeneti böjtös módszer használatával lefogynod.[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
aelod
veterán
válasz pocokxx #85414 üzenetére
Én már több mint egy éve csak rozs kenyeret eszem. Nem vettem észre a különbséget, a zab és a rozskenyérből készült szendó között, melyik telít jobban el. Általában a reggeli kása után 1-2 órával eszem a rozsos szendót de délben már flamós vagyok.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Cassidey
senior tag
válasz pocokxx #85414 üzenetére
Jobban, de próbáld ki, 200Ft egy zacsi.
Én intermittent fastingot nem ajánlanék ennyire kezdő átlagembernek, szerintem az haladó dolog. Már ott problémák vannak, hogy csirke, nincsenek makrói, random kajákat eszik, hogy nézne ki az a kajálós ablak nála? Nemár.
Wood: de még azt se tanulta meg, hogy KB. milyen arányban illene mit enni Attól nem lesz jobb semmi, ha a menzakaját nem egész nap eszi, hanem 6-8 óra alatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cassidey
senior tag
Nyilván jobbak, nem véletlen, hogy ők állnak színpadra.
Hát nem tudom, ez egy pontig igaz, amíg elérhetőnek tűnik a cél, de itt vannak olyan hatalmas emberek, ami szerintem baromira nem elérhető az átlag gyúrosnak, mint ahogy a motivációs videók amik mennek a tévékben.. Én ugyanígy vagyok ezzel, kétlem, hogy valaha így néznék ki mint ezek a csajok.
Dani ja, ezt pont hallottam hétvégén, hogy azért a Chiliben jobb érzés edzeni.
Mondjuk nekem a Cutler alapból nem volt szimpi hangulatilag, a pultosok is bunkók voltak, az ötözőben se köszöntek csak néztek rondán. Itt mindenki cuki legalább.[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
Hát ahol 14-15 ezret fizetsz ki egy havibérletért ne csak eléddobják már a kulcsot a pultra, meg ha először vagy mondjanak már annyit, hogy öltöző arra, stb. Pont nem érdekel mennyit keres, nem kötelező olyan munkát vállalni ahol emberekkel foglalkozol ha nem bírod az embereket.
-
aelod
veterán
válasz Cassidey #85426 üzenetére
Cinikus voltam, lehet nem jött át. Mindig ez a kifogás, hogy kevés pénzért nem csinálja rendesen ezt vagy azt.
Akkor ennyi erővel az ország 2/3-a felállhatna és hazamehetne...
(Halkan jegyzem meg anno leadtam a CV-m én is pultosnak a Cutlerbe)Ja nesze neked nagy színvonalas Cutler. Szerintem egy edzőtermet a pultosok is ugyan úgy képviselnek mint a teremben fellelhető géppark vagy az edzők. Nem mellesleg ezek a Hoist csili vili ami gépek sem a legjobbak. Nálunk a hermina gildában a hoist scott pad fél év után kikopott a párnázott része, egy egy két sima padon is cserélni kellett a borítást.
Idehaza amúgy is az ekkora volumenű termek mint a C.Gold óriási pénzmosodák csak..
Mindenki mondja, mennyi jó gép van lent stb. Miért kell mindenre és mindig gépet használni. Ott vannak a szabad súlyos gyakorlatok. Ja, hogy az old-scool. Nem trendi értem.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
sutyesz96
őstag
Ma voltam fogdokinál, felvágtál az ínyem a bölcsességfogam felett. Eléggé vérzett. Szerintetek merjek ma menni edzeni? Nem akarom hogy felnyíljon aztán még össze is kelljen varrni.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
batai15
félisten
Nekem is mikor kihuzták két hete , mondta hogy mehetek. Más kérdés hogy anyira vérzett meg fájt és fel volt dagadva hogy két napig kihagytam
-
KoVee84
senior tag
Csajok májprotkónál állat kedvezmény van 2x2,5 kg termékekre, nem csak impact hanem total proteinre is! Minden 2 termék 60 ojró! MIX2HU kuponkód
Be is vásároltam[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Cassidey #85426 üzenetére
Tényleg van olyan hogy odavágják a kulcsot? Szerintem azért ilyen parasztok az eladók meg a barátaik (már akik) mert hagyják nekik. Be kell szólni hogy állítsál magadon gyökér.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
brownus
veterán
a kulcs a fogyáshoz, a tökéletes test eléréséhez sztem megér ennyi pénzt, nem?
nem beszélve a könyvborítójáról
-
KoVee84
senior tag
válasz .: JuSzT :. #85436 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy az 51 eurós total proteint mikor kapod meg 30-ért
wood: éreztem, hogy te mozgatod a háttérben a szálakat
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
válasz .: JuSzT :. #85443 üzenetére
De csak az 5 kilós jön ki gondolom mindig ennyire. Kicsit sajnálok egyszerre kiadni ennyit, és mindig lebeszélem magam.
Nem megyek ma edzeni, boozy vok. Akar a halál szájsebészetre kerülni.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
gianfranko
újonc
Sziasztok! Érdekes az oldal. Az lenne a kérdésem, 41 évesen tudnek még izmot építeni natúral módon?
Régen edzettem. De 8 ev kihagyás után 2 ev salyat súlyos edzés itthon. Most 2 honapja teremben csinálom a Starting Strength -et. Utána. HST-t próbálnam ki. Fehérjére figyelek. Vitaminok, ízületvedo. Max. Creatin kúra szerűen. 176cm/84kg vagyok. 42 felkarom kerülete hidegen. -
Dexar007
veterán
válasz gianfranko #85445 üzenetére
Szia!
Woodnak sem sikerül mar evek ota,ugyhogy kar probalkozni.Give me your cum,bull!
-
nagyúr
válasz gianfranko #85445 üzenetére
Simán... persze nem azon a szinten, mint a 21 évesek.
De egy bizonyos szintig ami teljesen jó és elfogadható simán, főleg hogy magasság/tömeg adataid alapján jó adottságokkal rendelkezhetsz hozzá.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dexar007
veterán
válasz gianfranko #85448 üzenetére
41 evesen? Komolyan? Mert meg ha egy tininidzsa idejön,es igy kezdi,akkor meg el lehet fogadni.
De,tessek.:
Give me your cum,bull!
-
Woodslave
félisten
válasz gianfranko #85448 üzenetére
Mer ha azt mondják nem akkor mi van? Abbahagyod?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest