- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #85350 üzenetére
színed alapján téged se lehetne eladni egy gyapotföldre
rva meleg van, étvágyam semmi, kompenzációképpen bevertem egy kávét, egy fél energiaitalt és 100mg koffeint.
Éljen az egészséges életvitel, irány edzeni!
Ha sz.rul leszek tőle, akkor leülök TV-t nézni a teremben, mert ott van klíma#85351) kilinked: ő lenne az udvarló
▼[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dexar007
veterán
válasz HussarF #85350 üzenetére
Megy a sírás, hogy mai fiatalság, meg mekkora tunya mindenki, közben az EFOTT-on egyáltalán nem látszott. Régen nem volt ennyi kidolgozott faszi, az tuti."
Ez csak annyit jelent,hogy egyre tobb a buzi aki tetszelegni akar mikozben ajfont nyomkod.
Give me your cum,bull!
-
Zola007
veterán
Nem viszek, mert van egy nagy filodendron a sarokban, el tud bújni mögötte egy egész rókacsalád
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dani82
senior tag
válasz HussarF #85359 üzenetére
óóó hát ha tudom kint vagy odamentem volna
valami potya repicuccért
Azért olyan nagyon sok kipattintottat én nem láttam, pl a tiedhez hasonlóan jó formát nem is igazán. mondjuk sok dologra nem emlékszemMa strand volt. Ha nem lenne belem, tök izmosnak tűnnék. Meg is néztek sokan, de sosse tudom, hogy mert kövér vagyok e mindegy keddtől "Eat Clen"
-
szőröscica
addikt
Megvolt a mell-tricepsz, korrektül sikerült ahhoz képest, hogy 32 fokban toltam.
-
batai15
félisten
sziasztok!
Vége a fizikai tesztnek, sikerült.
Nem is ezért írok.
Hanem egy edzés tervet szeretnék kérni ha lehet.
Elsőnek fogyni akarok, aztán erő edzést szeretnék.
Plusz naponta futni is.
Néztem a netet, de nem nagyon jöttem rá hogy nekem mi is lenne a meg felelő.
Fekvenyomó pad, kombinált gép , kézi súlyok vannak a suliba.
Ez kb elég sok mindenre elég. Előre is köszönöm nektek! -
batai15
félisten
válasz szőröscica #85372 üzenetére
elolvastam, de konkrét gyakorlatok kellenének.
a diétás rész meg elolvastam. a megjegyzésed meg hát vágd zsebre.
archívot meg hadd ne bogarásszam már át..[ Szerkesztve ]
-
-
batai15
félisten
válasz szőröscica #85376 üzenetére
Na látod azt nem olvastam el . Gondoltam nem nekem való .Amúgy a hozzá állás oda vissza játszik .. Nem is értem miért kérdeztem bármit is itt ha ilyen fasza old meg magadnak a válasz .
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz batai15 #85377 üzenetére
Mindent leírtak már százszor. Könyvek és linkek vannak segítségként összegyűjtve, ami a hozzád hasonló pokémonoknak tökéletes iránymutatást adnak a kezdéshez. Szarsz bele, nem olvasod el, és még pattogsz. Minden elismerésem.
Mivel a gondolkodás nem az erősséged, ezért gondolok egyet helyetted: szerinted ez a topik nem neked való, ezért úgy döntesz, nem jössz ide többet. Viszlát
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz szőröscica #85378 üzenetére
Ki a pokemon te fehér kutya ? Ki mit hol kinek linkelt? Ember egy kibaszott sárga kapszulából mire következtetsz ? Rég láttam már itt egy ekkora taho usert mint te.
De énis mondok neked egyet. Ne gondolkodj mert megfájdul a fejed .[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz batai15 #85379 üzenetére
Szia bunkómentesebben!
Tanács : ha full kezdő vagy legalább az elején járj le egy hozzáértő régebben edző sráccal, ha megteheted az első időbe ameddig nem áll össze a kép fogadj személyi edzőt! Ha beálltál az edzésre, és elsajátítottad az alapokat mehet az önálló edzés.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Látom jobban járok ha nem a suliba saját szakállra dolgozok hanem inkább rendes kondiba be járok . Persze kolosanyival konzultálok ,hátha tud valami tippet anno sok tanácsot adott.
Vissza szívom vannak itt segítőkész emberek is.
Azt tudom hogy fogyni kell elsőnek. 10 kg kellene leadni ,addig az erő edzésnek nem sok értelme van.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz batai15 #85383 üzenetére
A legtöbbet ér egy haver, barát akin látszik is valami Együtt lejártok megmutatja, hogy dolgozz sérülésmentesen, elmondja az alapokat. (pl ne csapd ki a könyököd, melegítsd be az izmaid (helyét ) stb)
Pár hét után elindulhatsz az önállóság ősvényén.jelenleg 9. hete edzek egy srácot. (túlsúly, pocak stb) Maximális tiszteletem fegyelmezett, nem rinyál dolgozik, jelenleg már saját testsúllyal húzódzkodik széles fogásba mellre, hátra!
-
gorje
senior tag
válasz batai15 #85383 üzenetére
Sok sikert es dunc tanacsat fogadd meg. Szerintem konyv utan sokkal okosabb leszel. Majd egy edzo vagy tapasztalt hozzaerto gyurma a gyakorlatok helyes elsajatitasahoz es stb... Taplalkozas a legfontosabb. Ja nem is.. Jo egeszseget ne baszd szet magad!
(Szerintem)
Na dunc megirta a valot.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz batai15 #85385 üzenetére
Ha elfogadsz tolem is mint kezdotol tanacsot, akkor javaslom, hogy keress egy kezdo teljes testet atmozgato tervet, 2-3 honapig csinald ezt. A gyakorlatok helyes vegrehajtasarol ezer+1 videot talalsz a neten. A kajalas reszre is talalsz boven infot a neten, azt probald tartani, az elejen a szamolgatas meg annyira talan nem is fontos. Elobb szokj hozza az edzeshez, menjenek a gyakorlatok normalisan, kozbe meg van mit olvasgatni piheno napokon, es megtalalod hogyan tovabb.
Gratula a sikeres teszthez!
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Woodslave #85395 üzenetére
Értettem. Amúgy , számolgattam a kalóriát . Reggeli meg ebéd 1000 körül van. Az elég nekem ,vagy mehet kicsit több is ? Azt hiszen olyan 2500 kcal egy átlagos embernek elég . Meg edzés alatt mennyi elégetett kcal lenne a megfelelő ? Amennyit birok vagy van valami kvóta ? Néztem futó padon 2km az olyan 160_170 körül van. Vagy ez nem így működik ?
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz batai15 #85398 üzenetére
Ne koplalj hanem diétázz.
Számolgathatod, hogy egy km gyaloglás/futás hány kcal vagy elliptikus tréneren 10perc x ellenállással mennyi kcal ha nincs megfelelő étrended. Azt kell faszán összeállítani és tartani magad hozzá hónapokon keresztül hogy láss valami pozitív irányú változást.
Tudod van az az idézet, hogy minden hülye tud egy órát futni/edzeni, de a legtöbben a maradék 23órában véreznek el. Hiába edzel te is minden másnap mondjuk ha utána tarhonyás húst eszel vagy marhapörit, akkor inkább el se kezd,de tényleg. Vagy kezd el de akkor nem kell majd mutogatni másra vagy kifogásokat keresni hogy miért nem megy vagy az ultimate érv, hogy szar a genetikád, mikor a kajád a rossz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest