- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz headhunter #135847 üzenetére
"A keresett oldal nem jeleníthető meg. Az okok a következők lehetnek: az oldal ideiglenesen nem érhető el, megtekintése nem engedélyezett, vagy a hivatkozás hibás/már nem létezik."
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
addikt
válasz BÁ Nutrition #135852 üzenetére
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #135852 üzenetére
mert Imike törölte, csak Tivadar nem volt rest újra beírni
(#135854) D3W1L3: edzés 2 óra, evés, szurka, tabi , vitaminok 2 óra, higiénia stb 1 óra. főzés 1 óra. instagrammozás 1 óra. rajongókkal fotózkodás 1 óra, alvás 8 óra
marad napi 8 üres óra, valamivel el kell ütniük[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
-
aelod
veterán
válasz HussarF #135867 üzenetére
És mindezt úgy, hogy megszólta a Pistit, hogy a volt kapcsolatát ország világ elé tárta...
Szé nem lehetett szólni privátban az asszonynak, hogy ez őt zavarja. De nem baj most csinálják a csirkerizs.hu-t. Lehet rendelni tőlük már kaját is. Hátha akkora leszel mint az Imi meg kell hozzá sok BCAA meg glutamin."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aelod #135869 üzenetére
Az a kemeny h mar reg elfelejtette volna mindenki ha nem ezen rugoznak.. raadasul h jaj nem szabad elmonsani a titkokat mert nem is 10 gyogyszert szed egyszerre hanem 6ot. Lol. Foleg h amugy is mindenki tudta ezt eddig is. Ha a bikinis kategoriaban novivel keszulnek a nevesincs versenyekre addig mirol beszelunk baszki? Foleg h abba bele se ment h micsoda laborok voltak itthon kokszgyartas teren. Meg vannak is. Lassan mar szinte nyiltan. Attol fuggetlenul h katlerekre rament a hatosag nemreg meg igen komoly problemak vannak. Kicsit moge latva eleg sok angel regi baratja van aki ugyanezt csinalja es szivbaj nelkul adja el a tizeneves gyerekeknek a barmit.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Apollyon
Korrektor
válasz BÁ Nutrition #135870 üzenetére
Ez a növis dolog kb. a szalmabáb érvelés szint. Beleolvastam a BodóImi-féle TÉKN nevű sírás blogposztba, ott frankón tök másról beszél az Imi mint ami a videóban volt. Ahogy az egyik faxbúk kommentben is írja valaki.
Amúgy én se látom soha a videót, ha nem vergődnek rajta. Az is durva, hogy egy Pisti szintű ember (már bocs) jóval kulturáltabb mint Jenőék. Azért külön tapsolok, hogy a Jenő+Imi is személyeskednek már a Pistivel, mert elfogytak az érvek. Jól húzzuk le akkor a személyét, ha már másba nem tudunk belekötni.
De azért az is kemény, hogy burkoltan lekurvázta a saját feleségét
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Apollyon #135871 üzenetére
Eleve az a video nem feltetlen a kokszolasrol szolt. Csak a jenonek. En emlekszem h nezett ki mikor tiszta malac korszakat elte kb angel jobb formaban van. Na ennyit szamit h mennyire edz kemenyen. Mert akkor is azt magyarazta h kemenyen edz. Amit amugy elhiszek.
-
aelod
veterán
válasz Apollyon #135871 üzenetére
Pont ezt írtam az Iminek is, hogy semmi olyanról nem beszélt az ominózus videóban a Pisti amit eddig ne tudott volna olyan aki már kicsit járatos a testépítésben. Erre meg a J jön ezzel a nem tiszteli a sportot dumával meg, hogy odapiszkított ahol enni kapott. Mivan? Jenő aztán ne papoljon a tiszteletről úgy, hogy nem egyszer járt el a keze a volt feleségénél. (Ha már személyeskedés). Hagyd el a BCAA-t két hétre és hagyd el a trenbolone-t két hétre. Nézd meg mi történik. Ebben szerintem minden benne van. Imi arról papol, hogy meg kell érni egy bizonyos szellemi szinten a kokszoláshoz. Ezzel mintegy kiemeli saját magát az átlag kokszosol közül. Holott semmivel nem tud többet mint az aki kicsit is utánajár a dolgoknak és mondjuk nyert már egy két versenyt. Pl. A Pisti. Meg, hogy a videó milyen káros a mai fiatalokra nézve. A mai fiatalok már akkor tolták az oxát mint a tic tacot amikor a Pistinek még esze ágában sem volt a szosöl médiában nyomni a marketinget (mert azt csinálja és ez neki qrvajól jött, hogy a Jenőék beleálltak). Nincs az az oktató videó, előadás ami lebeszélje azokat az embereket a kokszról akik már rég eldöntötték, hogy izmosak akarnak lenni tegnapra.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
God Vazzeg
veterán
válasz aelod #135873 üzenetére
Kox témában van egy-két zseni, aki lehet nem is nyert semmit, mert nem is versenyzik A testépítésben az alfa és az omega a kox, ha testépítő szemmel eredményt akarsz akkor be kell vállalni és kész. Az már hogy hányféle meg mennyi, mikor és meddig az meg már külön a zsenikre tartozik.
Nem ahhoz kell agy hogy lemenj edzeni meg zabálj, ezt a 60-as IQ Zsoltika is tudja. Versenyzői szinthez kell kox, szinte semmi más esetben nem, szerintem. De az tuti hogy ha tele vagy, minden megy, és ez szó szerint így van.
Mostanában csúnya gondolataim vannak egyébként..
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #135875 üzenetére
Mit tolsz?
-
medica
senior tag
Ismét agmatin-szulfát tartalmú készítmény forgalmazására hívták fel a hatóságok figyelmét [link]
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
K1nG HuNp
őstag
Hali!
18 éves, 190 cm és 75 kg vagyok. 3-4 hete kezdtem el egy profi úszó barátom nyaggatására konditerembe járni, az első 2 hetet végigtolta velem, megmutatta, hogy mit hogyan kell, azóta egyedül nyomom. Az étrendem nem a legfaszább, a reggeli rohanás miatt ritka a reggeli, suliban 2 szendvics fix, az ebédem kb az egyetlen biztos pont, az egy rendes adag hús körettel szokott lenni. A vacsora megint képlékeny.. Ezt kellene valahogy rendbeszednem illetve ami érdekelne, hogy ki milyen étrendkiegészítőt ajánlana? Edzés utánra most rendeltem egy 100% whey-t azt mindenki csak ajánlotta. Ezen kívül kell valami? Vagy ez és egy fasza étrend elég lesz?
Nincsenek nagy álmaim, az egyetemig szeretném kicsit összekapni magam majd egy bizonyos szintre beállni.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
bigmasterg
addikt
-
-
törölt tag
Hali.
Zsírégetésre Animal Cuts vagy Instant Knockout? -
Gerr'y
senior tag
Sziasztok edzes utani tejsavo feherjet keresek, lehetolwg izolatumot izesitetlen formaban.
Myprotein lenne az egyik jelolt MP impact whey, vagy MP ISO Pro MP Iso Pro. A masik Vital Trendes Vital Trend WPI. Utobbiban tetszik h napraforgo olajat hasznalnak hozza es nem szojat.
Velemenyt mondanatok roluk?[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz Gerr'y #135890 üzenetére
Helyes
bár ebből nem vezet közvetlen logikai kapcsolat az izolátumhozMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Fandango
veterán
Ma és tegnap megnéztem a TSM alapelvek 3 videót ami fent van YouTubeon. 3*1 óra.
Igen érdekes és meggyőző amit elmond Szuli.
Tudom, hogy volt itt már többször szó róla, de esetleg van aki edzett is ilyen módszerrel? -
K1nG HuNp
őstag
Heti 4 edzés kezőként megfelelő? Mindegyik utan egy alap whey shake es rendes etrend? Pihenonapon is menjen a protein?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
BÁ Nutrition
addikt
az miert van h az office 2016 30fontba kerul az office 365 meg evente 60ba? minek vennem igy a masodikat? ok h adnak h felho tárhelyet de faxt erdekli, az van ingyért is
-
őstag
válasz BÁ Nutrition #135895 üzenetére
1 TB-nyi felhőtárhely nemigen van ingyen.
-
patex1983
őstag
válasz BÁ Nutrition #135895 üzenetére
Ja, meg a megbízhatósága sem mindegy a felhőnek. Nyilván, ha nincs rá szükséged, akkor ne azt a verziót vedd.
X
-
Tajték
senior tag
Sziasztok!
Teljesen végignéztem a TSM videókat és Suli minden videóját, valamint az írásait is elolvastam.
Szerintem teljes mértékben van létjogosultsága a módszerének. Kacérkodok vele hogy letesztelem pár hónapig.Azt viszont sehol sem találtam, hogy abban az egy gyakorlatban hány sorozatot végez és meddig megy fel? Egészen 1-2 ismétléses max-ig?
-
MATEO6600
őstag
Remélem már mindenki túl van a karácsonyi edzésen!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz patex1983 #135897 üzenetére
Ez az h csak ilyen verziot lattam. Es fura volt. De akkor pont a felhot kellene kifizetni ezek szerint. Nalam szerintem 1 gb volt amit felfogram a hirdetesbol ezert nem ertettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest