- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz HussarF #129601 üzenetére
ja. Kb. ennyi értelme lehet a vitaminoknak
persze nem vagyok orvos (ezért értek hozzá ) de azért nekem kicsit vicces mindig amikor jön a gyógyszeripar milyen gonosz, közben meg hivatkozunk a legnagyobb átbaxásra a táplálékkiegészítő iparra, akik gyakorlatilag
semmikevés olyan dolgotnemárulnak, amire igazából szükséged lenne..Csak és kizárólag az általuk kreált "félelmek" és fals remények miatt vesszük meg többnyire.. És itt még csak nem is kell hülyének lenned aki elhiszi hogy Cedric a scitectől lett izmos.
Persze én is megveszem huszadjára is a teszto fokozót, meg a fehérjét is megiszom edzés után (meg van hogy előtte). Meg tolom a kreatint stb. Meg elolvasom milyen dextrin kéne edzés közben hogy jobb legyen...
De én hülye vagyok vállalom
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
fanti
addikt
Na, remélem senki sem halt meg közületek eddig a pokoli szerektől, azaz a szteroidoktól
Dorian Yates interjú a "rettenetes szteroidokról"
De csak nyugodtan egyétek a BCAA-t, meg a glutamint, meg a többi f@szságot kétpofára, nehogy a tápkieggyártók véletlenül becsődöljenek.....
-
-
aelod
veterán
válasz fanti #129605 üzenetére
Azt se felejtsd el, hogy nem valami kotyvasztott mocskot nyonyott magába valószínűleg amiben alig van hatóanyag hanem tisztább cuccot. Ezt meg is említi.
Ismerek olyan fizikumot aki csak tren.-ból nyomott heti! 700-at. És e mellett vagy még hat félét. A forma meg.... azt hagyjuk is inkább. De pont lefosom mondjuk ki mit csinál.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Apollyon
Korrektor
válasz Woodslave #129600 üzenetére
Oké, értem ezt az álláspontot is.
Nem vagyok szélsőséges, szedem a multit mert az általános, objektív kutatások szerint elvileg jobb, mint ha nem szedném. Azért olyan mennyiséget én se viszek be, és nem gondolom azt hogy ezzel mindent megtettem, és hogy ez kell ahhoz hogy 80 évesen is 20-nak nézzek kiJövőre lesz amúgy 10 éve, hogy szedek ilyen bogyókat, és nem volt se szívrohamom, se stroke-om. Legalábbis eddig Másrészt, odafigyelek a kajára (most nyáron csak nagyjából ) szerintem ezekkel már sokkal többet megtettem magamért mint az emberek – most hasra ütök – 90+ %-a.
Igazából azért jegyeztem meg csak a dolgot, mert a vitamin azért még az átlagember szerint is inkább hasznosnak számít. Már az energiaitalokba is azt tesznek. Mégis betiltanak egy csökött tablettát, persze az nem számít, hogy Magyarország toplistás a globális alkoholisták számában. A bagó olyan jól megy, hogy államosították az eladását, mert annyi pénz van benne. Ezeket lehet venni korlátlanul, de a vitamint, meg a kreatin-hidrokloridot nem, mert az káros...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
fanti
addikt
válasz aelod #129607 üzenetére
Ugyanúgy vannak most is jó cuccok, csak éppen jó kapcsolat kell hozzá, és persze a gagyinak a háromszorosa árban, de van.
Az meg nem a trenbolontól függ, hogy ki hogy néz ki.
Van egy alapgenetika, ha az szar, akkor a világ összes gyógyszerétől sem lesz az ember profi testépítő.
De mindenki önmagához képest méricskélje magát, az a normális.
Egy szar izomgenetikájú ember is szeretne jobban kinézni nem?
Vagy erősebb lenni sokkal!Nem csak Ronnie Coleman szeretne jobban kinézni meg Markus Rühl, hanem akár egy tökátlag ember is.
Mindenki aki edzőteremben edzi magát éveken át keményen, az elismerést érdemel, mert ÖNMAGÁHOZ képest akar jobb lenni, és az a becsülendő igazán, amikor valaki pont jó szar genetikával is meg akarja mutatni, hogy igen is lehetek sokkal jobb, ha megteszek érte mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz fanti #129611 üzenetére
persze ez lenne a normális. Csak a mai nyitott világban nem magadnál akarsz jobban kinézni, hanem jól akarsz kinézni. Ez olyan mint hogy magadnál akarsz több pénzt vagy qrva gazdag akarsz lenni. Persze egyik se boldogít tudom
-
fanti
addikt
válasz aelod #129614 üzenetére
Tudod, csak annyi, hogy nagyon drágák, és majdnem teljesen hatástalanok.
Pontosítok.
Egy ember elkezd edzeni. Egyre többet edz, és szeretne nagy és erős lenni.
Jól kajál, vitaminozik, megy a protein, a glutamin, a BCAA, fejlődik szépen.
Egy bizonyos pontig.
És nagyjából 5-6 év alatt, sok stagnálás után eljut arra a pontra, hogy nem tud tovább lépni, neki itt vannak a genetikai korlátai, de ő még többet akar. Még erősebb, még izmosabb szeretne lenni, de mit tegyen?
Nem marad más, mint az anabolikus szteroidok.
Ha okosan használja, és kikísérletezi azt a legkisebb mennyiséget, ami neki optimális, akkor nem látom be, hogy miért ne szedhetné?Mindig ott kezdődhet a baj, ha egyre csak növeli az adagokat, egyre többet szedve és szúrva, és nem tart pihenőket. Ez már lehetséges, hogy hosszabb távon okozhat egészségkárosodást, de lehet, hogy szerencsés alkat, és nem lesz baja tőle.
Én a kúra szerű használatot preferálom, azaz a legkevesebb hatásos mennyiség, és 8-10 hétnél nem tovább, és utána egy normál levezetés, helyreállítás, és legalább 3 hónap szünet.
Ja, és azt, hogy egy fiatal surmó kölök lemegy egy terembe, és egyből vesz valami okosságot, azt végképp utálom.
Első legyen a természetes alapanyagú kaja és tápkieg hosszú éveken át kemény edzésekkel karöltve.
És csak utána valami, ha többre vágyik az illető, de nem tud továbblépni sehogy máshogy. -
aelod
veterán
válasz fanti #129620 üzenetére
Tudod, csak annyi, hogy nagyon drágák, és majdnem teljesen hatástalanok.
Profik is használják őket úgy, hogy tele vannak minden jóval mellette. Biztos azért mert hatástalanok
Pontosítok.
Egy ember elkezd edzeni. Egyre többet edz, és szeretne nagy és erős lenni.
Jól kajál, vitaminozik, megy a protein, a glutamin, a BCAA, fejlődik szépen.
Egy bizonyos pontig.
És nagyjából 5-6 év alatt, sok stagnálás után eljut arra a pontra, hogy nem tud tovább lépni, neki itt vannak a genetikai korlátai, de ő még többet akar. Még erősebb, még izmosabb szeretne lenni, de mit tegyen?
Nem marad más, mint az anabolikus szteroidok.
Ha okosan használja, és kikísérletezi azt a legkisebb mennyiséget, ami neki optimális, akkor nem látom be, hogy miért ne szedhetné?Nem mondtam, hogy ne szedje. Felőlem nyomhatja a szomszéd nyugger ági néni is aki el akarja hozni a piacról az akciós farhátat, de a cucc nélkül nem tud megmozdulni sem. Vagy a 'szandra épp ki fogom pattintani magam de előtte megkérdezem valahol gyorsba' hogy mit kéne tolni hülyegyerek.
Mindenki azt csinál amit akar.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Angel2014
addikt
válasz MATEO6600 #129574 üzenetére
Tessék...Angel Guggolás. 5x10 volt 40 mp pihenővel...utolsó sorozat volt.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
fanti
addikt
válasz Woodslave #129615 üzenetére
Igazat adok teljesen!
Az önértékelési zavarokkal küzdő fiatalok a legsebezhetőbbek, és ezt a hülye reklámok ki is használják.
És szegénykém lemegy a terembe, mert majd ő kigyúrja magát fél év alatt nagy izmosra a szar genetikájával.
És fél év után csak súlyosabb lett tíz kilóval, de csak picit néz jobban ki mint előtte, és ráadásul mindene fáj is a túledzettségtől.
A barátja meg sörözik meg csajozik, és a szerencsés genetikájával sokkal jobban néz ki mint hősünk, és ez tényleg egy kurva nagy igazságtalanság, de mit tehetünk, ez van.
Ezért kell mindig önmagunkhoz mérni magunkat, különben még az élettől is elmegy a kedvünk. -
Woodslave
félisten
válasz Angel2014 #129629 üzenetére
legközelebb legyen már a pihenő benne én arra vagyok kiváncsi, hogy tudod ezt a 40 mp-t. Az a kemény
Amúgy meg én kéket, zöldet sárgát látok. Ha eleiko akkor az 10-15-20. Emiatt gondoltam. A rúd meg nyilván 20kg.
-
Jim-X
őstag
válasz Woodslave #129633 üzenetére
Amúgy meg én kéket, zöldet sárgát látok. Ha eleiko akkor az 10-15-20. Emiatt gondoltam. A rúd meg nyilván 20kg.
Igen en is igy gondoltam, de lehet keveredtek a tarcsak es akkor 15-15-20, akkor 120kg, de a 130nekem nem jon ki sehogy... (max ha 10kg a gatya )
A játék az nem játék!
-
Zola007
veterán
válasz Apollyon #129596 üzenetére
A vitaminokat nem azért tiltják be, hanem azért mert arra hoztak létre már törvényi szabályozást és a gyógyszeripari szabályozások miatt bizonyos dózis felett csak gyógyszeripari forrásból adható ki.
Attól, hogy ott van a boltok polcain, nem kötelező a cigit és a piát se használni.
Pl. nekem van 3 nagy szakácskésem is a fiókban, mégse csuktak még le emberölésért, pedig ugye az eszköz meg lenne hozzá.
Azért az megjegyzendő, hogy a vízben oldódó vitaminoknak is van egy inverz hatása, bizonyos dózis fölött nem csak az ürülés fokozódik, hanem pl. a C-vitamin túlzott dózisa gátolja a saját antioxidáns aktivitását.
C-vitaminból napi 3x 200-300 mg bőven elég, nem kell merőkanállal enni.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
-
Zola007
veterán
válasz fanti #129641 üzenetére
nem mindegyiket, hanem amelyikben nagyon kilógnak az arányok.
Kíváncsi vagyok mivel indokol meg a cég B-vitaminra egy RDA dózis 5000%-os (50x) mennyiséget?
(#129643) Woodslave: jobbnak láttam átfogalmazni a szintedre
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
fanti
addikt
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz Zola007 #129638 üzenetére
Értem, rendben, okés
Igazat adok, csak szerintem nincs egyensúlyban a kettő. Az alkoholfogyasztás abszolút nincs korlátozva, meg a bagó sem, mindenki olyat vesz és annyit amennyit akar. Még akkor is, ha hosszútávon nyomorba ránt. Oké, persze nem lehet vezetni, meg dolgozni így, de nem tudom láttátok-e a Bp. belvárost péntek-szombat este, ilyentájt mi folyik ott... De nem akarom feszegetni tovább a témát, mert régen én is piáltam, volt sok teleport meg minden.)#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- alza vélemények - tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest