Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Woodslave #123363 üzenetére

    Chron - bélrendszer egy részét vagy teljes egészét érintő gyulladásos nyavalya. A tudomány értetlenül áll előtte így garantált gyógymód sincs - persze gyógyszer az van rá :D Kiváltó okok ismeretlenek, szakirodalom szerint 90%-ban ideg alapú amiből azért kijutott 2éve - 2015 ajándéka. Ha már egyszer megjelent bármikor előfordulhat, megelőzés gyanánt részben kötött étrend és életmód, gyógyszereknek is csak egy része szedhető - télen kvázi nem lehetek egyéb okból beteg mert ami eddig mehetett pölö influenzára az most már nem mehet.

    Most ki van szabályozva azaz tünetmentes állapotában van. Amikor megjelent 95kilómból lett 67kg fél év alatt, így most a gyúrásnak kettős célja is van: az általam jónak vélt testkompozíció mellett mindig kell lenni eredeti súly +20kilónak egy esetleges fellobbanás idejére, mert olyankor 5kiló megy el havonta. De mivel eredetileg 72kiló körül játszottam a gyúrás előtt, így nem láttam más módot a hízásra mert szeptemberben még mindig csak 69kiló voltam pedig alig ettem kevesebbet mint most ahogy a gyúráshoz eszek.

    Így ha már benne volt néhány nap a tervezésben ősszel úgy gyártottam le az Everestet hogy lehet sose fogom használni. Amikor vége fele volt a gyártása, és tesztelni kellett nekem is az volt a "bevetés teszt" így azt kibírva előállt egy egyedi edzésterv és azt követem: minden második nap, egyetlen izomcsoport - így érzésem szerint szétküldhetek egyetlen izomcsoportot anélkül hogy a szervezet egészére jelentős megterhelést adna. 12nap 1forduló, egyelőre működik.

    Minden hónap végén felmérés a főbb izmoknál mennyit nőnek a testsúlyhoz viszonyítva, chron-ról külön eseménynapló megy, napra pontosan megmondom mi fájt és mennyire + néhány paraméter - kontrollnál jól jön. Nagyjából ez minden most.

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák