Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #4197 üzenetére
Nem piti forma.Biztos sok napcsi+vajaskenyér kúrát nyomott.
Csodálom,hogy nagyobb versenyeket nem nyert még.Bár lehet,hogy igen csak nem tudok róla
[Szerkesztve]A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #4200 üzenetére
Ezt most mire érted?Az Animalra?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #4203 üzenetére
Nem.Csak másra is kell figyelnem Most már leesett
Logikája a nőnek van a férfinak meg esze
[Szerkesztve]A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
GodHeart
senior tag
Hmm.. kezdenek a dolgok érdekesen alakulni...
Kb 2 hete rászántam magam, és vettem 1-2 dolgot, többek között finom csokis fehérjét (cytogen) és Tribu-X-et.
Aztán a helyzet az, hogy erősödés helyett gyengültem.. Mielőtt elkezdtem szedni már ott jártam hogy 90-be 5 belement, hát tegnapi edzésen a 75kg-ra is aztkellett mondaom, hogy 7 éppenhogy kiment belőle. Jó persze tudom nem az a lényeg mennyi a súly, hanem hogy érezzem az izmaim, amit tulajdonképpen most is érzek, csak kicsit furcsállom. Meglátom, hogyan alakul a köv hetem pénzügyelig, aztán szerintem veszek Attackot és általa nyomok egy kreatin kúrát.. kiváncsi vagyok mennyit dobna most rajtam, ha rendesen csinálom..
Anno volt 1-2 cucc amit a kreatin levezetésénél szedtetek, most elsősorban márk neve rémlik föl emlékeimben, hogy a kreatinnak a hatása minél jobban megmaradjon.. Az mi is volt!? -
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #4206 üzenetére
Akkor úgy mondanám a férfinak esze és logikája van a nőnek meg +érzése.
Kösz ez jól esettA tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Markgx10
őstag
válasz Woodslave #4204 üzenetére
Amennyit te már olvastál erről angolul/magyarul azok alapján életed végéig hozzászólhatnál szakértő módon. Sztem...
Meg majd úgyis elkezded, bár igaz amikor én nem jártam le, akkor én sem írtam ide szóval pont nincs jogom mondani, de csak mondom, hogy írjál lécci
Godheart: kreatin után én nem szedtem semmit, a víz így is úgyis kimegy, valamennyit gyengül is az ember. Az erőből egyébként több maradt meg a kreatin után, a tömeg mintha jobban elment volna úgy emlékszem
[Szerkesztve] -
-
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #4212 üzenetére
Alatta is(Azért írtam,hogy emelt adagú) Ennyi logikád sincs? + utána még többet.Mondjuk minden pénz kérdése.
-
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #4215 üzenetére
Oké.Akkor mostmár hagyjuk a savazást Ki mondta?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
deniro2
senior tag
válasz God Vazzeg #4215 üzenetére
Ne érzékenykeggyé má megin.
-
God Vazzeg
veterán
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #4219 üzenetére
Pont mint egy majom megborotválva Gustavo-t sem a szépségéért szeretik
-
BÁ Nutrition
addikt
hamarosan uj forumtars erkezik. de nem lebaszni ha nem tud mindent rendesen hasznalni mert kulonben szetcsapok kozottetek
ADKA egyebkent mindenkinekyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dr Bogáti
csendes tag
na most jó?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Dr Bogáti #4223 üzenetére
jonak tunik
ha modosittani akarsz akkor 5 percig van lehetoseged minden hozzaszolasodon valtoztatni. pl ha eszreveszed hogy elqrtal egyket szot, de en azzal nem szoktam foglalkozni. vagy ha valaki gyorsan valaszol akkor es mag belefersz az idokorlatba akkor nem muszaly uj uzenetet irni hanem modosithatod az elozot, pl utanna irod hogy te kokszos kocsog kinek dumalsz itt vazze?
jah a mod-ra kattintva tudod ezt megtenniyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Markgx10
őstag
válasz BÁ Nutrition #4225 üzenetére
Mesélj BÁ, úgy gondolom van mit
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Markgx10 #4227 üzenetére
mit meseljek edzenem kene ehelyett regisztraltam egyet de legalabb remelhetoleg sokkal gyarapodott a forum. en meg meg mindig nem edzek.. ahh. pedig ma rohattul szetszaggatom a karizmaimat ha meg vannak
multkor mar marhara eres volt
meg vennem kell brokkolit is ugyhogy nemsokara megyek. de itt hagyom neketek Arpit
jo lesz naposimos pajtas??youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dr Bogáti
csendes tag
ja,csak még a net terén vagyok még kezdö.De nagyon
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Dr Bogáti #4229 üzenetére
par napja van meg csak neted ugyhogy nem kell aggodni
huu maj ha mar iwiwen is fentleszel. tod akkor mondhatod hello iwiwen is fentvagyok am
vagy hogy szia ocsi vagyok jol nezel ki
ez utobbi a tutibbyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
God Vazzeg
veterán
Ha valaki nem tudná, kiről van szó: [link] <- Dr Bogáti
-
GodHeart
senior tag
válasz God Vazzeg #4210 üzenetére
A helyzet mégis az, hogy annyit eszek, hogy rendesen elkezdtem magamhoz képest behízni.. Szóval épphogy szálkásítanom kéne, de lehet csak kreatinozás után fogok, végülis úgy logikus.
mondjuk tény előtte megettem bő fél kiló rizst egy nap, most meg azért ennyit nem, de nem érzem, hogy keveset ennék, pláne úgy, hogy mindig jóllakottság érzés van rajtam
Egyébként vettem egy protein sütit, csokisat, egész finom volt, de szem 390-et nem ér meg, azaz ennyiért szvsz drága.
aaz a glutamin az mi is!? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #4232 üzenetére
[link]
akkor linkelek egy normalisat is, nehogy mar ez a ''fos'' kep legyen itt egyedul
ha mar Fless ugyse rakott be magarol, akkor legyen kit nezniyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
LOTR
addikt
válasz God Vazzeg #4232 üzenetére
maradhat
más:
rohaggyon meg a szit tanszék
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
csudri
őstag
Na látom mostmár két BÁ van.
Eldöntöttem, hogy a mázsáig nincs megállás, a szakáll miatt úgyis egyre inkább maci vagyok, legalább érezzem is úgy magam. Úgyhogy 100kg-ig tömegelek tovább, aztán majd lehet tovább is. Látom nagyon nyomjátok ezt a CEX-et, de ki még senki sem próbálta. Na majd lehet én belenyúlok picit...
Agyzúzó hova tünt mostanában? Láttam, hogy nemrég azért két-három hsz. benyögött, de iwiw-ről is ''lezúzta'' magát. -
Viewsonic
aktív tag
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #4235 üzenetére
Igazad van, ezek a képek nem adják vissza az igazi méreteket, hála neked, élőben is sikerült látnom, és döbbenetes élmény volt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #4239 üzenetére
2004ben volt durva. viszont en abbahagytam a dietat, megdumaltuk a fekvenyom versenyt ugyhogy matol kezdve hajra van
4 honapom van hogy nyerjek hetfon nyomtan 120at!
innen van a kezdes
legkozelebb minimumelvaras a 125, de inkabb 130youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #4241 üzenetére
Találjátok ki, hogy mit csináljak a vállizületeimmel, mert egyszerűen érzem, hogy azok a gyengék, és a mell még bírná a súlyt Alig merem beengedni a súlyt, olyan, mintha ki akarna fordulni a vállam, és koncentrálnom kell, hogy ne legyen gond
Na erre varj gombot -
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #4242 üzenetére
Csinálj karkörzéseket edzés előtt
-
csudri
őstag
Harapj rá valamire és tűrj.
szerk: Most olvasom, hogy nem is írtad, hogy fájna. Akkor most fáj vagy csak te érzed gyengének?
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
Nyomás elött szólj valakinek, hogy a hónaljadhoz lépjen be és utána maga felé húzza, hogyha rakja helyre. Ha dokiig elmész, addigra az izmok rágörcsölnek és fixálják, sokkal szarabb utána helyre rakni Ja azért kell nyomás elött szólni, mert kajak fáj és nem biztos, hogy szeretnél majd beszélni
-
LOTR
addikt
válasz Vandit. #4243 üzenetére
vagy olyan kezet, mint amilyen Will Smith-nek is volt az I, Robot -ban
komolyra fordítva:
ha egy régebbi sérülés miatt van, akkor vagy nagyon odafigyelsz rá, vagy műtét (mondjuk nem hinném, hogy ennyire komoly - bár nem tudom, de utána ugyan úgy oda kell figyelni, vagy még jobban), sajnos van, hogy már nem tud megfelelően ''begyógyulni'' a sérülés
nekem a jobb vállamra kell nagyon figyelni, egyszer röplabda-edzésen kevés bemelegítés miatt kiugrott, majd pihentettem, csak éppen nem eleget, pár napra rá meccs, bemelegítés közben megint kuigrott (mindkét alkalommal egyből vissza is ment szerencsére), aztán 3 hétig semmit nem csináltam, azóta nagyon kell rá vigyázni
gyúrás alatt szerencsére nem nagyon szokott előjönniOne Ring to rule them all
-
Dr Bogáti
csendes tag
God.ha fájnak az izületeid,egyél glukosamint,az jót tesz
-
Vandit.
addikt
Na igen.Amióta a vállam kiugrott görkori közben nekem is szar a vállam.Ezért nem is megy a nyak mögé húzás. pl. qrvára fáj a vállam tőle és kattog.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest