- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
a tömegelő kajálásunk mennyiségben amúgy nem nagyon különbözik, én 220-240 fehérjét és 340-350 gr ch-t eszek tömegeléskor, ettől lassan növök.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
LOTR
addikt
Gelin és rajtam kívül nem reped senki?
Vazzegról még tudom, hogy állítólag neki és el van repedve mindkét válla/karja, de másnak még csak egy kicsi csík sincs?
csak kíváncsiságból kérdem
mert ez nem állapot, hogy a szar genetika és izületek mellé még iylen szar bőrt is kaptam pff o_0 másnak meg semmi baja, legyen már egy kis kárörömömOne Ring to rule them all
-
Geli
senior tag
a héten már vinni fogok pufirizst is, 40-50g-t. egyébként sokkal többnek tűnik (nekem) ez a 3kiló, tök beszáradtam ahoz képest (volt honnan ), hogy ma is 5l vizet ittam, és igazán csak az első napokban voltam szomjas...akkor még csökkent is a súlyom.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
válasz Markgx10 #4553 üzenetére
Énmeg kb sehogyse kajálok. Majdha megjön a pulykahusi ost jelenleg cserszegi fűszeressel tömegelek, ha a súlyt nemis, a jókedvet meghozza
Gyűrűknek ura: rajtam nincs szakadás, de izom se sok Bár amikor anno 32-ről felkúszott 36-ra a karesz, akkor sem volt semmi."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Antonio
senior tag
[link]
ez első meg az utolsó 2 kép az brutális. nézzétek meg nagyban ...Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Joces
senior tag
csöcs
nem kell valakinek táplálékkiegészítő cumó?
Lurdyban vettem 15k-ba, de nem ízlik...
ez nem is ilyen szénhidrát fehérje cucc, hanem valami amerikai csodaszer...
érdekel valakit esetleg?:)
-
bandus
veterán
Nemszeretem az elektromosságot.. Ez a mechatronikai azért tetszik, mert minden irányzatból van benne kicsi. Így ha ezután szerzel egy másoddiplomát még valamelyikből, akkor az ütős cucc lehet. Szerintem.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
LOTR
addikt
konkrét márkát írj, esetleg linket, így hogy azt sem tudjuk, hogy mi nem kell senkinek
bandus:
ha egy ilyen diploma után még akarsz egy másik diplomát, akkor vagy bolond vagy vagy zseni (ezt kizárnám ) és mindenekelőtt gazdag
ja, és egy félév után úgyis elmegy a kedved az egésztől
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
bandus
veterán
-
LOTR
addikt
rengeteg az átfedés a szakok között
az meg, hogy középiskolában mit tanultál és mit nem, kb 1 félév után le is lesz tudva, úgyhogy nem igazán van előnyöd belőle, nem az első év a nehéz, attól függetlenül, hogy akkor van a legnagyobb szórás
bandus
ilyen = bme mérnök diploma - azért nem egy rossz dolog
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #4580 üzenetére
detto
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Manitou
veterán
válasz deniro2 #4532 üzenetére
Legközelebb egy ilyet veszek majd szerintem én is. Csak kapni nem lehet felénk.
bbshop nem küldi ki ingyér
Fitnesponton nem látom ezt a márkát, ott 10 rugó felett nincs postázási díj.
bbshoppban meg mintha 20 ezer felett lenne ingyenes, most lusta vagyok megnézni valóban így van e még
Bandus: Próbálom játszani itt a 14 éves kislányt , hátha akkor nem bukok le
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #4578 üzenetére
Amen
-
Bubee82
őstag
válasz God Vazzeg #4580 üzenetére
Egyetértek. Nem is tudom minek kell foglalkozni vele Én inkább örülök neki mer tom h valami történik, például vmi kis izom növekedésnek indul vagymi Jó az, kell az!
-
Bubee82
őstag
Egy elfeledett ember:
-
Bubee82
őstag
válasz God Vazzeg #4587 üzenetére
Nem hinném h pankrátorkodott. Azt tudom h most lelkipásztor Hawaii-on vagy hol és ez azt jelenti h végleg felhagyott a sporttal. Vagy csak magával a versenyszint fenntartásával és a versenyzéssel. -
penene
őstag
nah, óriásit gyúrtam ma.
Szépen kajáltam egész nap, duzzadtam az erőtől. Leemelem 20 kilós rudat és nézem de szép könnyű így 1 hónap után (pedig Janesz tudja milyen girnyó vagyok, már ki is fejtette egyszer ). Emelgetem szépen lassan, hát a 7-8.ra nem kezdem érezni a rohadás könyököm. De előtte melegítettem rendesen, meg mi az a 20 kiló.
Na nembaj azért lenyomtam belőle kb. 4*12őt, de hát a tököm kivolt, hogy a súlyt nem érzem, de szinte a mozgástól érzem a könyököm.
Jött a tárogatás 4 kilóval. Ez legalább jó volt, mert azt se éreztem, hogy dolgozik bármilyen izmom is, de szerencsére a könyököm se.
Aztán néztem kis bicepszet állva kisrúddal (mittomén 12-15ös lehetett), annál végre kellett dolgoznia a bicepsznek, és úgy 1 hónap után fura érzés volt. de a könyök csak ropogott picit egy bizonyos szögben, pedig szépen lassan, izomra koordinálva csináltam.
3. ilyen rudas sorozat után már kezdtem egyre jobban érezni, na mondom akkor ennyi.
Aztán húztam le nyakhoz kisebb súllyal, de amint annyira tettem, hogy már ne nekem kelljen vissza is emelni a súlyt, mert olyan könnyű volt, hogy szinte kiegyenlítette a rúd súlyát, és magától ment lefele, ott megint el kezdtem érezni.
Na de nembaj, utána keményen lábaztam és hasaztam, és valszeg az elkövetkezendő újabb 1 hónapban is heti 3* fogok lábazni, hasazni, mert ez így egy nagy kalap szar. Ja, és akkor már megnézetem magam 1 dokival is, hogy ez izület, porc, vagy netán vmi más? De lehet várok még 1 hónapot, és ha csont ugyanez a helyzet, akkor nézetem meg, hogy utána biztosra menjek... Bár minél előbb, annál jobb... Ha olyan porcos vmi, lehet fél év is kell, mire teljesen regenerálódik, és még akkor is kijöhet néha néha...
De még az is lehet, hogy majd járatni kell ilyen rúdas fekvenyomásokkal minden alkalommal, aztán az segít neki visszaszokni... 1 hónapja tényleg maximálisan pihentettem, a mindennapi életben is.
Súlyra nem nagyon változtam az elmúlt hónapot tekintve, talán fogytam fél kilót kb. De valszeg izom épült le, hiába kajáltam relatíve rendesen, és ugye tisztán, sok fehérjével (de hát nem edzettem).
De elhatároztam, hogy nem hagyom abba, ki fogok tartani, és lejárok, ha csak láb és has, akkor láb is has... mert még így szarul edzve is jó volt 1 darabig, bár eléggé kedvem szegte, hogy nem edzhetek normálisan... De van mit behozni lábon és hason, juj, de még mennyit.
Nah ennyi. Kellett ez nektek??????????
Amúgy meg a fax kivan... Szeretném csinálni lelkiismeretesen (kondi + kaja + pihenés + élet ritmus beállítása erre), amire még ennyire sosem volt példa, erre nesze... Szemétség. -
penene
őstag
Hája, köszi.
Azt hittem ez ennél egyszerűbb lesz (1 hónap pihentetés + joint-x + egyéb porcregen és izületépítő cucc - jó tudom ez még nem hat jó ideig, de magától a pihentetéstől többet vártam, ami végülis jó volt, mert tényleg annyira nem érzem már, a hétköznapokban minimálisan, viszont most a minimál súlyos kondinál még igen... szóval talán jó úton halad), de sajna tévedtem.
A franc gondolta, hogy ennyire elcsesződhetett vmi... Igaz, kb. 1 hónapig toltam még igazán keményen heti 3* azután, hogy először éreztem csöppet a könyököm (akkor kezdtem még jobban belejönni és csak emeltem, és emeltem...)... Csak mondtam, hogy ez majd elmúlik a pihenőnapon, mert annyira nem fájt, csak éreztem, hogy érzékeny, stb... Aztán a nagy lóf...t
Őszintén remélem, hogy ezalatt az 1 hónap alatt nem tudtam teljesen tönkretenni.
Na majd kiderül... Sportdoki örülni fog, ha ezzel is hozzámegyek. Csak nagyon utálnám, ha erre is vmi gyógytornát írna fel... Vagy asszondaná, hogy pihentessem... Mert annyit én is tudok. Térdemet se nézte meg, csak megtapogatta fél percig kb.és megmondta mi a baja (és porcregen gyógyszer + a gyógytorna és erősítsem meg a combom, hogy kevesebb terhelés legyen rajta)... Nyugodtabb lettem volna, ha megnézeti ultrahanggal vagy vmi, hogy mégis milyen stádiumban van, meg ilyenek, de úgy tűnik azzal így nem foglalkozik... Csak annyit mondott a térddel való terhelésre is, hogy addig terheljem, ameddig nem érzem, hogy annyira fáj, hogy már abba kéne hagynom (mert azzal már hátráltatom a gyógyulás folyamatát). Ezt igyekszem is betartani a combedzéseknél... Még ha így nevetséges is az edzés HC gyúrós szempontból... De azért a végére bedurran a lábam rendesen, csak nem a tipikus nagy súlyos gyakorlatokat végzem, mert annál egyből kikészülne.
De könyöknél ez nem játszik, vagyis ha kondizni szeretnék akkor ez így nem fog menni soha, hiszen ott terhelni kell. Szóval ezért remélem nem ilyen komoly a baj.
már megint sokat írtam.
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
válasz Markgx10 #4594 üzenetére
ja.Csak nekem a rohadt 3 hónapos edzéskihagyás miatt felment 8 kiló(nem izomban) és a combom nem bírta.kipróbálok,most egy új tömegelős módszert 2 hónapig.kíváncsi leszek rá.
ma:hát-tricó lesz.remélem odab@szA tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
GodHeart
senior tag
nekem is fájt egyszer baromira a jobb könyököm.. tricepszezésnél jött ki.. hiába voltam már túl a fekvenyomáson, szóval azért mozgott rendesen, első tricepsz gyakorlatnál megállt az élet.. nem bírtam kinyújtani úgy fájt. Aztán na mondom nem fogsz kicseszni velem.. odamentem a csigás lehúzáshoz, vagy mihez, és 5 meg 10kg-al elkezdtem végezni a gyakorlatot... igaz hogy a kezem súlya lehúzta, de csináltam belőle 30-at és úgylátszik ez kellett neki.. mert még 2x végrehajtottam és utána visszatértem a rendes gyakorlathoz és rendes súlyhoz, és semmi bajom nem volt. Bár mondom ez inkább idegroszhelyrekerült dolog volt.
-
Vandit.
addikt
válasz BÁ Nutrition #4599 üzenetére
Ez abszolút idevág.mind3 megoldás kap egy kisötöst
[Szerkesztve]A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest