- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Dorien
veterán
Ha nem szeretnéd, hogy növekedjenek az izmaid, akkor a kondizás / kettlebell helyett inkább sakkozzál.
Ha izomerőt akarsz növelni, ahhoz izmot kell építened.
Amit enned kell: hús, hal, tojás, tejtermékek (fehérjeforrás), ebből lesz az izom. Kell még szénhidrát: rizs, krumpli, zöldség, ez adja az energiát. Jó zsírokat meg az olajos magvak tartalmaznak.Lehet turmixot inni, ha nincs időd / energiád kajálni. A leghatásosabb edzés után a tejsavófehérje vagy valamilyen tömegnövelő turmix (ebben is fehérje + szénhidrát van).
Szedhetsz még valami egytablettás multivitamint, aztán ennyi elég is lesz.
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
Woodslave
félisten
képzeld el, én úgy megyek konditerembe, hogy nagy izmokat szeretnék, aztán mégse sikerül Irigylem a célod (nem nagyon növekedő izmok) mert abszolút kivitelezhető, akár kettlebellel is. Nézd meg Pavelt, őt nem lehet felfújt izmokkal vádolni.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
macikos
addikt
De mi az, hogy szar a kaja németben? Minden országban ugyanolyan a kaja! Olyan, amilyennek elkészíted. Veszel húst, megsütöd, veszel rizst, krumplit, tésztás, megfőződ. Ennyi. Mellé zöldség, mi kell még?
Táplálékkiegészítőből pedig veszel 1. vitamint 2. fehérjét. Semmi más nem kell neked.Gyerekek, találtam Bubeeról egy munkahelyi videót: [link]
-
Bibby
addikt
Ha nem farmon, tanyán nevelt csirkét veszel akkor mindenhol hízótápon tartottat kapsz. (Sőt ott is)
A napo-s csirke nem azt jelenti amire gondolsz.
Ez így hüleség hogy Németországban szar a kaja, maximum nem a megfelelő forrásból szerzed. Sétálj ki egy piacra, szerintem olyan friss dolgokat kapsz hogy lebontod a hajad. Ha Aldiban meg Tescoban vásárolsz ne lepődj meg.Ja és még egy: minden izom pontosan ugyanolyan izom. Az hogy esetleg egy szteroidkúrával több víz feljön, nem jelenti azt hogy maga az izomminőség más lenne. Felejtsük el ezt a felfújt ember képet.
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
Bubee82
őstag
na ugyanezt csinálják a csirkével
Tehát mit is?
LOTR
Akkor én ezt most megfogalmazom "kicsit" szakmaibban, ha nem haragszol. Szarvasmarha tartásban 2 fő cél van: tej illetve hús. Mindkét célra vannak erre kitenyésztett fajták, amelyek topon vannak ha tej-, illetve hústermelésről van szó. Vannak olyan fajták is melyek úgy lettek kinemesítve mindkét célra lehessen őket tartani, habár nyilván sem egyikben sem másikban megközelíteni nem fogja az előbb említetteket. Ilyen a magyar-tarka, ami hungaricumnak számít.
DE a kettős hasznú fajták már rég nem használatosak, max. háztáji jelleggel vannak tartásban, mivel senki nem engedheti meg magának - aki komoly termelő - h kevésbé jó termelő fajtával foglalkozzon. A hazai marhahús jó része (és ez szerintem nem csak itthonra jellemző) leselejtezett tehenektől származik. A minőségi hús megy exportra, bár Mo. ebben szerintem sehol se jár. Itthon nem tudják az emberek megfizetni a jó minőséget, így nincs értelme hazai piacra termelni.
[ Szerkesztve ]
-
Bubee82
őstag
És mi a probléma a takarmányokkal? Azok úgy vannak összeállítva h a madár semmiben ne szenvedjen hiányt, ezzel maximalizálva a súlygyarapodását. Ha az állat nem érzi jól magát, akkor nem fog gyarapodni. Az állattartás erről szól.
A szójafehérjével mi a baj? Növény és fehérje. Ha azt hiszed h bármiféle hozamfokozóval szarakodnak akár a takarmánygyártó cégek, akár az állattartók, akkor tévedsz. Szigorúan ellenőrzött az ilyen tevékenység, akárcsak a gyógyszerezés. Persze lehet h sufniólban megkínálják őket tesztoszteron enantáttal, de aki komoly termelő és gyártó az nem szórakozik ilyennel.
A hormonos hozamfokozás azon felül h tiltott, ráadásul elavult is. Nem kell hormon, mert az állat már olyan mértékben képes a gyarapodásra - géntechnikai manipulációval - h nem kell neki semmi, csak precíz takarmányozás. Ez a kettő kihozza a maximumot. Nincs itt hókuszpókusz.
-
LOTR
addikt
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest