- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz runner 125 #28050 üzenetére
... és a testkép zavarod is megmaradt, látom
-
Kidus
őstag
válasz runner 125 #28028 üzenetére
Mik ezek a muveszkepek? Viszlat!
Latszik amugy a melo meg igyekezet, egesz maskepp nezel ki, gondolom ugy is erzed magad
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
God Vazzeg
veterán
válasz runner 125 #28058 üzenetére
Kinézem belőle hogy ott már mindegy lenne a borotva
-
macikos
addikt
válasz runner 125 #28056 üzenetére
Hö? Mi az hogy puszi? De vagányok vagyunk. Hirtelen megugrott a tesztó szinted?
-
Jojo5
őstag
válasz God Vazzeg #28061 üzenetére
Ha csak a melleit vették volna le..
macikos reakciója tipikus kopaszállat hé beszóttá a nőnek he
Kidus: Mondtam addig edzel amíg indulhatsz a sok kigyúrt nőiállat mellett az olimpián
Pedig reménykedtem, hogy a bicó legalább eredeti[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Kidus
őstag
válasz God Vazzeg #28064 üzenetére
Nah azer
Mar megijedtem hogy gyuros jetinek hisztekAssuming Control
-
-
Jojo5
őstag
válasz runner 125 #28067 üzenetére
mondjuk elfutni nem lenne nehéz annak tudatában, hogy meg se próbál majd üldözni
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
God Vazzeg
veterán
Én nagyon modern vagyok
-
kovsol
titán
-
Atomgeszi
veterán
válasz God Vazzeg #28066 üzenetére
Tévedsz. Jojonak írja. Bár az,hogy gyúrós-e azt kétségbe lehet vonni.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Egyszer voltam egy retro partyn ott mindenkinek szőrös volt a hónalja.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
Woodslave
félisten
na ezek tényleg művészi képek
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Kelvin
őstag
Ügyesen lefogytál, de ez volt a könnyebbik része. Izmot felszedni jóval fáradtságosabb.
Asszonyka is a fogyi után jött vagy előtte is meg volt?
Gyúrjál vazze mert a férfi 100kg felett kezdődik.[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
runner 125
nagyúr
válasz Kelvin #28076 üzenetére
..köszi.
Tisztában vagyok vele, a fogyás jóval kevesebb időt vett igénybe, mint a mostani "izomszint" felállítása, ez van, tolom ezerrel, aztán tavasszal bediétázok.
Utána jött, de ő már nincs meg, azóta van más, de aztán most lehet újra ő, szóval teccikérteni?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Macikosnak egy kis játék;
| ÚJ MONITORT!
|________________________|[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
penene
őstag
válasz runner 125 #28085 üzenetére
Látom, többek kipróbálták, vésővel, aztán most kicsit lassan reagálnak.
-
runner 125
nagyúr
válasz God Vazzeg #28084 üzenetére
A japó lányok a kis pöcsűeket lájkolják, már értem a kölcsönös szimpátia okát.
Penene.
[ Szerkesztve ]
-
Tipo16V
aktív tag
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
God Vazzeg
veterán
válasz runner 125 #28087 üzenetére
A méreteim nem tartoznak rátok
-
LOTR
addikt
hogy végre szakmázzunk egy kicsit, ne csak folyton az edzésről legyen szó (), egy kis segítséget kérnék:
van egy ilyen vgam: Leadtek GeForce 6200 128 MB 128-bit, de a veintije kezdi megadni magát, ha meg lehúzom a tápról, akkor éget a kártya olyan forró, tehát mennie kell
keresem a legolcsóbb megoldást amivel meg lehetne oldani, érdemes lenne keresnem egy passzív bordát amit ráteszek, vagy vegyek inkább egy passzív vgat, vagy csak szimplán keressek hozzá egy ventit - ez utóbbi tűnik legköltséghatékonyabbnak és örülnék, hátha valamelyikőtök talán tudna konkrét megoldást is, sajna rohadtul nincs időm ezekkel foglalkozni, javaslatokat is szívesen látom
előre is kösziOne Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
válasz God Vazzeg #28093 üzenetére
köszi, de azt még kifelejtettem, hogy 2-3ezerből már inkább veszek passzív bordát, vagy egy passzív vga-t (nincs szükségem komoly számítási teljesítményre, max flashjátékot játszom, vagy filmezem), már annak idején ezt a 6200at is passzívnak szerettem volna, csak pont nem találtam, aztán a régi meg meghalt, tehát ha marad a ventis módszer, akkor egy mondjuk rossz vgaról átrakom a ventit ha találok megfelelőt, vagy passzív
[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
nagyúr
Megvolt a mai mell és bicepsz edzés. Figyeltem nagyon a fogászélességre, meg mindenre, meg is lett az eredménye, szépen bedurrant a mell.
Rendeltem cuccokat a myproteinről. Kérdésem, hogy úgy lehet nyomon követni, hogy az "order history"-m frissül majd mindig az oldalon, hogy hol tart a csomagom épp?Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz icecave #28095 üzenetére
Nem tudtam már szerkeszteni: aki rendelt myprotein-ről, előtte telefonált a DPD futár, hogy jön, vagy egyből otthon csengetett? Csak mert emiatt nem akarok itthon kuksolni, jó lenne,ha előtte 1-2 órával rámcsörögne, max addig mobillal a zsebemben edzek.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Tomics
addikt
válasz runner 125 #28085 üzenetére
Mér pont neki? Boxi vagy Bubee nagyobb paraszt Bár utóbbi okleveles tehénfejő
PH! addikt since 2004
Aktív témák
Hirdetés
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs