- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz Lortech #95437 üzenetére
A jó hír, hogy tudok neked ajánlani ilyen cipőt, a rossz pedig az, hogy meglehetősen drága, és csak ritkán akciózzák, de akkor is 45-50 ezerbe kerül. Ez a Hoka karbonos terepcipője, a Tecton X, ill. a jelenlegi modell, a Tecton X2. Nagyon jó talajérzet, de ennek ellenére megfelelő védelem és csillapítás. Nem olyan magas, mint a legtöbb Hoka. A talpán a bütykök nem túl nagyok, így nem gond neki az aszfalt sem. A felsőrésze erős, nekem 600 km után is egyben van, pedig csak terepre használom. A hab a tortán, hogy a súlya 45 1/3- os méretben mindössze 280 gramm. Ezért nézek értetlenül, amikor más gyártók aszfaltos karbonos cipőket 300 gramm feletti súlyban kínálnak hasonló méretben.
Én egyszer Bergfreunde-ről vettem, utána pedig RW-ről. A Tecton X 48 ezer volt, az X2 45 ezer. Viszont haragszom a Hokára, mert az X2 orrát szűkebbre szabta, így attól meg kellett válnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Lego(bontatlan)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest