Új hozzászólás Aktív témák

• danielsz

tag

Vettem egy Scott Pursuit cipőt, első benyomásra elég kényelmesnek tűnik. Az egy bajom vele, hogy a többi cipővel papíron azonos méretben (43-mas / UK 8,5 / US 9,5) kicsit túl bőnek tűnik a felsőrész, mondjuk én más cipőknél nem szoktam használni az utolsó lukat, de majd legközelebb kötök rá egy "nyuszifület", remélem az fixálja szépen. (Valszeg a legnagyobb baj, hogy a gyári fűző kissé ergya :D) A talp elsőre elég jónak tűnik, nem az a pihepuha lágyság, de kevésbé fapados nekem, mint mondjuk a Saucony Ride 14. Kíváncsi leszek, a következő pár futás után mit mutat.
    Sajnos a Reebok Floatride Energy 3-mam már nem hadra fogható, mondjuk megbocsátom neki, mert 12 600 Ft volt, de belement 1300+ km. Olyan, mintha elment volna a sarkából a csillapítás, pedig az a része kb. makulátlannak néz ki.
    A Hoka-vonalon nem tudom merre menjek tovább, a Rincon 3-mam bejön, de 600 kilinél már kegyetlenül szét van kopva a talp. Ha jóval tartósabb, akkor a Clifton 9 valszeg megérné, különben lehet, hogy hagynom kéne.

Új hozzászólás Aktív témák