- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz inf3rno #55733 üzenetére
Nem tudom, hogy szó szerint a 20 ch mennyire lényeges, de van a sok ch kevés zsír és van a zsírosabb, fehérje, kevés ch. Én azt vettem észre, hogy a ch dús kajától nehezebben mozgok és hamarabb megéhezem. Morfondírozom a hús + leveles zöldség étrenden, alapvetően szeretm, legalábbis amíg meg nem unom. Sokáig utáltam pl a salátákat amíg rájöttem, hogy kell rendes öntet és attól lesz íze néha csak fűszerezem és ráborítok egy joghurtot és máris ehető.
Én egyébként délben meg este szoktam enni, persze futás mellett lehet, hogy már eszem 5-6kor és utána 10kor is. Minőségi edzéshez meg lehet kell a ch, rég csináltam ilyet de a tegnap futottam egy terep félmaratont 1000m szinttel és utolsó 2km-en értem be a faluba, csipkebogyót ettem, aztán szerencsére már találtam szilvát meg almát, szóval mindent is megettem amíg beértem, szerintem eléheztem nem voltam brutál szinten legyengülve, csak úgy közepesen, de mindent meg bírtam volna enni.
Fejem koffein megvonástól fáj, elég brutál módon, de egyszer kiteszteltem, hogy 3 nap alatt elmúlt ezért nem aggódom, ha a világon elfogy a kávé akkor majd szenvedek pár napot és jó lesz. Ennyi rossz szokás kell, bár ez lenne a legrosszabb.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest