Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz fehér_ember #95126 üzenetére

    Lehet sikerült mindent jól összemosni :). Szóval inkább kiemelnék 1-2 dolgot.

    1.) -Topping A30 PRO-nál szerintem ne válasszunk nagyobb erősítést mint amennyi szükséges, mert az már a hallgathatóság rovására megy (de ez van pl. a microfluentampommal is). Szóval semmi különös, csak szóbakerült és elmondtam a saját véleményem.
    Ha valakinek pedig mégis jobban tetszik a szükségesnél magasabb erősítési fokozaton, hallgassa úgy.

    2.) Topping A30 PRO szerintem enyhén dögös hangzású fejeserősítő, ezért "unalmasabb" dacokhoz szerintem jobb választás mint olyanokhoz amik már alapból dögösebbek.
    Nálam sabre 9038 prohoz nem volt teljes mértékben jó. Mert pl. Caitlin De Ville számánál kicsit már bántó lett a "hegedű" hangja illetve Katie Melua énekhangja is ércesebb a kelleténél némely számánál . Ezt amúgy nemcsak Anandával de a DT770 PRO-val is tapasztaltam.
    Ha a TC Impact Twinem volt az A30 PPO előtt, akkor mindkettő fejesem hangja, minden zeszámnál rendben volt.

    Viszont a microfluentamppal és a teac ha-501-el a sabrenál sincs ilyen gondom (a tmp antot meg még csak most kezdem el saját górcsövem alá vonni). Ezért meg fogok válni a Toppingtól (meg fogom hirdetni).
    Amúgy ahogy pl. s4tch véleménye alapján lejött, neki ilyen gondja sincs vele. Szóval lehet ez is csak egyéni érzékenységi problémám.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák