-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akerbis
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #95901 üzenetére
Oké de egy önállóan 30K-s cucc szerintem szebb hangot kelt mint valami ami fejhallgatóval együtt 20.
IT Phone :) Gábor
-
bkercso
nagyúr
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz akerbis #95904 üzenetére
Erre a kérdésre így, hogy már több ezer Ft-ot elköltöttél, kétséget kizáró igennen vagy nemmel már nem célszerű válaszolni.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ha már az elején kértél volna tanácsot, hogy egy kb. 30ezres keretből milyen fejes+dac kombót ajánlunk, akkor szerintem 10-ből 8-an a Cloud II-est javasoltuk volna. (Tegnap 23ezerért még Alpha S is volt, ma már nem...)Csodát nem fog tenni egyik dongle DAC se egy 10ezerres fejessel.
-
Tin
veterán
válasz bkercso #95893 üzenetére
Na azért csak most válaszoltam, mert utána kellett néznem.
Találtam egy jó videót, ez elmagyarázza az IFI Zen Air Dac problémáit, és mérések is vannak.
Negatívumok:
- A legújabb firmware-el is késik a hang PC-ről úgy 1mp-et, tehát pl. YT videó tekerésnél mindig van egy kis késés, mire megjön a hang, ezt talán javítják firmware-el, bár az IFI support szerint csak a tesztelő példánya hibás (aki vett egy másikat csak emiatt, és az is ilyen).
- Az RCA kimenet *is* erősített, vagyis ez nem egy DAC, hanem preamp.
- Az XBASS+, és a GAIN kapcsoló szintén érinti az RCA kimenetet, ráadásul növeli a zajszintet is (ez mondjuk érthető).
- Az XBASS+ funkció +10dB-t emel 20Hz-en, aztán szépen csökken a kiemelés 0-ig kb 1000Hz-nél, de a tesztelő szerint a gond, hogy a bekapcsolt XBASS+ az aktív hangfalak membránját túl tudja tolni RCA-n az alacsony tartományban. Maga a kiemelés egyébként nem rossz, több tesztelő szerint is kellemesen alátol egy nyitott fejesnek, tehát jó, hogy van, de a tesztelő szerint lehetne több állása, mondjuk +3, +6, +9 dB csúcs-emeléssel.
- A bedugott fejhallgató nem kapcsolja le az RCA-t és fordítva. Ez ízlés dolga, szerintem egy DAC ne erősítse az RCA-t, de ugyanakkor preamp-nál meg jó dolog. Mondjuk a GAIN és XBASS+ szerintem tök felesleges az RCA-ra.
- A második videóban látom, hogy a korai modellekhez adott USB kábel beleszorult az aljzatba, és kitépte azt. Az IFI szerint gyártási hiba, és már javították, na de basszus. A koraiakhoz legalább adtak egy USBA/5V kábelt, hogy külön etethesd táppal az egységet, az új modellnél ez már a leírás szerint nincs a dobozban (de lehet, hogy van).
- A műanyag ház picit lehetne vastagabb, középen picit benyomható, de amúgy egy videóban sem láttam erre panaszt. Cserébe sokkal könnyebb és így hordozhatóbb.
- Az IFI supportja sokak szerint vacak, és a firmware-ek lassan érkeznek. Sok panaszt olvastam a Zen Dac v2-ről is, pont az ilyen audio késésről, a vacak szoftver/firmware miatt eldobott kapcsolatról, és hasonlókról. Itt valószínűleg bőven van mit fejlődnie a cégnek.Nem tudom, hogy ezekből a hibákból mennyi érinti a nagyobb testvért (Zen Dac v2), de ahogy olvasgattam, azzal is vannak bajok.
Én így alapvetően ezt az eszközt sokmindennek nevezném, de DAC-nak nem. Nem is láttam olyan tesztelőt, aki arra használta volna, helyette mindenki direktben rátette a fejesét, és használta vele, mivel még a nehezebben hajthatókat is elviszi (pl. DT990 vagy DT1990). Az XBASS+ funkciót is jónak írják le, ami kifejezetten hasznos pl. nyitott és világos fejesekhez, és a hangerőszabályzója is minőségi, és analóg.
Szerintem ez az eszköz nem több, mint egy desktop (vagy mobil) dac+fejhallgató erősítő, illetve a hátsó RCA kimenete jó az aktív hangfalakhoz preampnak. De ennyi. Én nem raknék mögé erősítést, hanem örülnék, hogy tud két felhasználási módot, meg mindenféle csilivili szuperformátumot, és egyébként tetszetős a hangja is, a leírások alapján.
Még gondolkozom rajta, de valószínűleg rendelek egyet a Topping DX3 Pro+ mellé, hogy meghallgathassam őket. Nyilván tök más a kettő, de az egyiket úgyis visszaküldöm, aztán lehet, hogy mindkettőt.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
A zen air karaktere nekem jobban tetszett, viszont technikai tudásban nagyon elmarad. Mondjuk nekem a v1 is igazán Momentamp-pal tetszett. Nagyon jó dac-ként, dac-ampként csak közepes.
Ha jól emlékszem a zen air-nél rca is erősített. Nincs rajta line out.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
akerbis
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #95905 üzenetére
Maradok a Tempotec E44-nél. Tetszik és a fejesről is amiket írtak kíváncsi vagyok. Esetleg egy későbbi valamivel jobb fejhallgatóhoz is jobb lesz szerintem a Tempotec.
-
-NoVa-
addikt
A Gryphon és a Go Blu XBass implementációja is igazán kellemes, ahol kell. SW terén néhány iteráció alatt kigyomlálták a kezdeti hibáit, és nem fejllesztettek eddig új tragikus hibát.
Mondjuk az, hogy a fele firmware-t desktop toollal kell frissíteni, a felét meg (BT vezérlő) egy androidos home-automation app-on át, az kissé igénytelen, de SW ipar már csak ilyen, ha bárhogy működik, az release érett, ha határidőre nincs bármi jobb megoldás.
-
Polllen
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #95910 üzenetére
A DX3 pro+ sokkal tisztább és részletesebb hang, mint a Zen air.
-
Tin
veterán
válasz Polllen #95907 üzenetére
Köszi, ezt a DAC-ként jó, DACAMP-ként kevésbé összevetést láttam már egy videóban, éppen ezért sem értem, miért erősített az RCA. Ha a v1-et és az Air Dac-ot is hallottad, volt jelentős különbség hangképben?
#95908 bkercso: lehet egyedi eset is, de a tesztelő által fél éve megadott firmware verzió továbbra is ugyanaz a felületen, mint legújabb.
-
Tin
veterán
válasz HELLAFLUSH #95910 üzenetére
Jobb-nem jobb, ez annyira szubjektív. Mindenki mást szeret.
Fentebb leírtam az igényeimet, nyilván a DAC, az AMP, és a fejes is színezi a hangot, én meg a sor végén rendelkezem egy izléssel, aminek az első 3 összességének meg kell felelnie. Papíron inkább az AKM hangzást szeretem, de abból ugye a chiphiány miatt szűk a választék, az E30II-t meg nem fogom tudni megszokni akkor sem. Vagy legyen olcsó és jó, vagy nem tudom, de az nekem egy olyan állatorvosi ló. Ilyen 60-80€ körül oké a tudásához képest, de 2x annyiért a "na ne viccelj" kategória.
A Zen Dac v2-vel ugyanez a bajom. Balanced ki, be, MQA, szerintetek hány embernek kell? A szolgáltatások fele úgy van a készüléken, hogy nem is kell. Na, a Zen Air Dac féláron már értelmesebb választás, tudja, amit a nagyobb, de (számomra) felesleges csicsa nélkül. Ezért is gondolkozom egy hallgatáson. Az RCA kimenet erősítettsége nem izgat annyira, az külön tetszene, hogy 2 az egyben készülék, de az, hogy nem lehet YT videót nézni vele, az gáz. Sokkal nagyobb, mint hogy balanced vagy sem.
A Topping DX3 Pro+ meg a három közül a legjobb, ebben nagyjából mindenki egyetért. Szolgáltatásban mindenképpen, de valószínűleg még hangban is a leginkább "profi". A hangkép viszont legalább annyira fontos, mint a részletesség vagy a gyorsaság, és ha az nincs a helyén, lehet akármilyen "csúcs" a hangja, nem hallgatja az ember. Viszont mivel a részletességéről többen eléggé szuperlatívuszokban beszéltek (árhoz képest), ezért kíváncsi lennék, mit tud.
-
Tin
veterán
válasz Polllen #95914 üzenetére
Köszönöm, akkor tehát a DAC-aik közül nagyjából mindegy, melyiket veszem, hasonló hangképet kapok. Mondjuk nyilván a chipset ugyanaz, hülyék lennének mindegyikhez külön hangot varázsolni. Persze értem, hogy a drágább biztos kicsit "jobb" is, de a hangkép inkább érdekel a megfelelő szintű "minőség" mellett, mint a nyúlfakrnyi különbségek. Értem ezalatt, hogy valószínűsítem az elmondásodból, hogy egy Zen Air Dac hallgatásával nagyjából tudni fogom, hogy a Zen széria többi tagja mit tudhat.
-
Gzula[HUN]
őstag
-
akerbis
aktív tag
Meggyőztetek és hát bolti új garanciával, ilyet rendeltem. Majd megpróbálom a DAC-vel az Invotonet is. Köszönöm a tippet! Beszámoló lesz.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz Polllen #95912 üzenetére
Pont ezért tud fárasztó lenni néha, eddig akiknek volt kb már mindenki el is adta, hiába a jó ár/érték arány ha később rájössz, hogy mégsem ezt a hangzást kerested.
Én pl megfogadtam, hogy Toppingot többet nem veszek mert idáig mindet raktam fel apróra pár hét után valami miatt.
Szinte mindegyik a mérésekre van kihegyezve, és sajnos sokan be is dőlnek nekik, hogy ez igen is jó. -
Ba cy lus
addikt
válasz HELLAFLUSH #95921 üzenetére
Én pl megfogadtam, hogy Toppingot többet nem veszek mert idáig mindet raktam fel apróra pár hét után valami miatt.
Egyet sem találtam most a lejárt hardveraprós hirdetéseid között.
Nálam az A30 Pro a HE560-hoz nagyon is betalált. Hallgathatóságban is kiváló, miközben nem is mossa el a dolgokat. Szóval kár általánosítani, beskatulyázni.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Ma tapasztaltam meg, hogy a PC Jack Y Splitterről lekötött HyperX Cloud2 után az Edifier R2000DB hangjai azonnal megemelkednek.
Érdemes lenne, USB DAC-ról használni a Cloud2-őt? Vagy csak a jelszint csökkent és a hangerő növelésén kívül más tényező nincs?
Felhasználás: PC játékok a fejhallgatón, zene nem erről megy és az Edifier is csupán Youtube szerepet tölt be.
[ Szerkesztve ]
-
Ba cy lus
addikt
válasz HELLAFLUSH #95924 üzenetére
Itt biztos jól néztem, egyetlen Topping sincs az értékelt hirdetéseid között. Az értékeletlenek közt talán, de olyan általánosan írtad, mintha vagy 10 különböző Topping terméken túl lennél már - és persze egyet sem értékeltek. Google is csak egy hardveraprós Topping találatot adott rád.
Amúgy meg DAC-okról volt szó, nem pedig erősítőkről.
A DX3 Pro+ nem csak DAC. Azt nem tudom, hogy volt-e itt olyan, aki csak azt a részét értékelte.
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz Ba cy lus #95925 üzenetére
Örülök, hogy ennyire vetted a fáradtságot, hogy utána nézz.
Tessék itt van egy aprós hirdetésem.
Segítek, hogy ne kelljen keresgélned: [link]
Belinkeljem a többit is?! (Jófogást, Facebookot meg egyebeket)
A DX3 Pro+ nem csak DAC. Azt nem tudom, hogy volt-e itt olyan, aki csak azt a részét értékelte.
-Ezzel teljesen egyetértek, de mivel egy DAC/AMP kombó, így kell benne lennie egy DAC chipnek is nem? -
Polllen
nagyúr
Engem az 560S-sel nem fárasztott, imádtam hogy miket tud a Senni, viszont egy kicsi mély hiányzott a rock zenéből. Én amúgy ezt nem a Topping hibájának, inkább a Sabre csippnek és az ízlésemnek tudom be. Az a DX3 pro + elég őszinte cucc.
-
Ba cy lus
addikt
válasz HELLAFLUSH #95926 üzenetére
Nade hogy választod külön, mikor egyszerre használod a dac és amp részét is? Szerintem nagyon sehogy.
-
Tin
veterán
Igen, ezt olvastam/láttam én is róla, hogy fejessel hosszú távon az analitikus hang zenében fárasztó. Viszont a zene csak a felhasználási mód egyike, szóval van mellé filmnézés és sok YT is, amiben meg főleg inkább beszélnek meg effektek vannak. Az se mindegy, hogy ott hogy szól. Meg persze fejese is válogatja.
Az teljesen egyértelmű minden leírásból, hogy a DX3 Pro+ egy analitikus hangú, inkább világos hangképű DACAMP, viszont szolgáltatásban verhetetlen, hiszen ha berakom a TV-hez a meglévő (és most DAC hiányában nem használt) aktív hangfalak elé, akkor van egy BT zenehallgatós állomás, egy "soundbar", meg egy jó fejes erősítő egyben, ami médiafogyasztáshoz (és zenefogyasztáshoz) is remek. Ráadásul távirányítós, szóval fel se kell állni a vezérléshez. Ha megnézed, hogy mennyi egy normálisabb sound bar ára, akkor egész más a helyzet.Van két erősítőm, egy Schiit Magni 3, és egy Myryad Z40, mindkettő inkább meleg hangzású.
DAC-ból a VMV Magic (AK4390) döglött meg pár hete, annak nagyon szerettem a hangját, hasonlót keresek (feszes, gyors, meleg hangzás). A másik DAC, amit most használok, egy SMSL Sanskrit Pro (AK4490), ennek hasonló a hangképe, de egy hangányit "gyengébb" (picit kevésbé telt) hangja van.Most emellé rendeltem a DX3 Pro+-t 169€-ért, és már a 199€-s áron is ajánlja mindenki. Az egy széles felhasználású DACAMP lenne, ami érdekel benne, az a részletesség és az őszinteség, amitől félek, az meg a világos hangkép. De hallani kell.
B terv pedig az IFI Zen Air DAC 99€-ért, mert a v2-ért én nem fizetnék 2x annyit, főleg, hogy a balanced és az MQA nem érdekel, és a tapasztalatok alapján nagyon hasonló a hangja az Air-nek is, mint a v2-nek. Annyira meg nem vagyok vájtfülű, hogy apró nüanszokat meghalljak.
Fejesből pedig a DT770Pro/80, és egy Sennheiser HD600 a két általánosan használt, de van még egy pár (olcsóbb), és BT-osakat is használok.
Mint pár hete írtam, nem létszükséglet a DAC(AMP) most, de most van BF, és ha találok akciósan jót, miért ne. Január 31-ig lehet ezeket visszaküldeni, szóval bőven van idő tesztekre, és mint látod, nem csak önmagukban, hanem DAC-ként az erősítőkkel, illetve nem csak egy fejessel, hanem két eltérő karakterű fejessel is hallani szeretném őket. A hallgatásba az E30II-t felesleges belevennem, mert az AKM hangzást ismerem, és van is olyan hangzású DAC-om.
A vége meg akármi lehet. Lehet, hogy akár mindkettőt megtartom, vagy egyiket sem. A Topping nagyon jó lenne kintre a TV-hez, és vésztartaléknak, az IFI meg lehet, hogy beválik és megtetszik zenehallgatásra, önmagában. Ha egyetlen eszközt kellene vennem mondjuk az alaplapi hangkártya után, egy adott fejeshez, kis pénzből, akkor biztos, hogy nem a Toppingot venném, de arra már rájöttem, hogy a legjobb döntést a füled alapján hozod nem, és nem a tesztekkel.
#95917 Gzula[HUN]: külföldön élek, szóval ez nem játszik. Amúgy újonnan BF akcióban 240€, szóval nem vészesen drágább újonnan se.
[ Szerkesztve ]
-
szaki58
aktív tag
Most iFi Zen DAC Signature hajtja a fejes erősítőt. Nekem nagyon tetszik a hangja. Korábban volt V2-m, de az XBass nem embernek való, illetve csak a nagyon lapos fejeseken segít. A többit tönkre teszi.
Ami viszont nagyon bejött, de ma már nincs meg, az az IfI Zen Can HFM. Itt van egy igazán finom basszus emelés, ami nem hasonlítható a V2 kiemelőjéhez. Kb +6 dB emelés 70 Hz-től lefelé (nem 200 Hz, mint a V2, ami pufogóvá teszi a legtöbb fejest) Az egy alpári dolog ehhez képest. Ajánlom minden olyan fejeshez, ahol egy pici mély kellene még.
Nagyon megkedveltem ezt a fajta mély emelést, és bizony a legmélyebb tartományban jól esne a fejesemnek.Az iFi DAC választásával nincs problémám, a meleg hangú Burr-Brown nekem bejön. Ebből következik, hogy sajnos szűkre kell vennem a költekezést, hogy jövőre össze tudjam rakni a pénzt az álomra: iFi Pro iCan Signature. Nem eszünk, nem iszunk (ezt azért sajnálom!! és nem biztos, hogy betartom) de ki fogom koplalni az árát. A 10-20-40Hz-es emelésről ódákat zengenek.
-
abéla
senior tag
válasz szaki58 #95933 üzenetére
Mi lett a Hifiman EF400-zal?
Csak azért kérdezem, mert kb most tartok a Te Hifimanos lépésed előtt eggyel (iFi-k, D70s után pont kb látókörbe került a Hifiman is, mondjuk az némileg átüti büdzsém), azonban egy MicroFluenDac-ot megfülelek j. héten és remélhetőleg marad
...majd persze ha nem bírok magammal, akkor jönnek a nagyvadak (multibit/fpga és tsai.) és pl a Hifiman pl e kettő kat. között mozog. (ha egyáltalán)Esetleg tudnál arról írni, hogy a Hifiman a Zen Dac Sign V1-hez képest merre, mit képvisel?
Csak mert a D70s vs Zen Dac (vs Signature) jellemzéseiddel nagyon egyet tudok érteni, ezért is kérdezem, mert ezek szerint némileg egyre jár a fülünk .
hootka!
-
SH4D0W2011
őstag
Most jutottam el addig, hogy foglalkozzak a dologgal. Először megpróbálkoztam a 9.0.6-os driver újratelepítésével, de nem változott semmi. A 8.0.4 viszont működik normálisan, van már Control Panelem.
Viszont zavar ez a dolog, hogy halk. A Head-Fi tesztben említik is, hogy hordozható eszköznél szükség lehet tápra, egy USB hub plusz powerbank megoldással én is megpróbálkoznék. Az említett hub kintről egy 10-es lenne legalább, tudnátok esetleg ajánlani olyat, amivel működne? -
Tin
veterán
Simán csak az RCA csati, de fordítva van beépítve a házba, szóval kinyitva a nyák alját látod, de a csatik kiállnak a házból, ezért nem tudod kivenni a nyákot. Alulról kell egyszerre leforrasztani az RCA-kat de ahhoz én nem vagyok elég. Majd karácsonykor hazaviszem és keresek valakit aki megcsinálja.
-
szaki58
aktív tag
Az EF 400 jó cucc, és mindaddig elégedett voltam vele, amíg kölcsön nem adtam. Amikor vissza kaptam, az illető adott egy Loxjie P20 fejes erősítőt, hogy próbáljam ki. Kipróbáltam, és megvettem! Mindkét erősítőt -EF 400 és Loxjie- a Hifiman DACja hajtotta meg, így ide-oda dugdosással tudtam össze vetni a két erősítő fokozatot. Jobban tetszett a csöves sokadik hallgatásra is, és a barátom is ezen a véleményen volt. Az EF 400 mindamellett, hogy kitűnő cucc, nekem kevésbé volt "zenei". Tudom, hogy ezt a szót sokan nem kedvelik, de nehéz másként fogalmazni. A Hifiman semlegesebb, talán kicsit unalmasabb, mint a kis csöves. Ismétlem, jó DAC+erősítő, de... Aztán még más is van. Lakva ismerszik az ember. Van Tidal előfizetésem, és a Hifiman sajnos nem tudja. Úgy gondoltam, hogy megleszek a hardveres kibontás nélkül, de nem. A másik: gyűjtöm a DSD felvételeket. Az EF 400 sajnos ezt sem tolerálja, így mindent össze rakva megváltam tőle, de ismétlem, hogy jó, tiszta hangú kombó addig, amíg az izgalmasabb kis csöves meg nem érint. Nem az eredeti csövek vannak természetesen benne, és majd még kap frissítést.
Mivel az EF 400 eladásával DAC nélkül maradtam, beruháztam nagyon jó áron (86 ezer) az iFi Zen DAC Signature készülékre. Ismertem, mert volt Zen V1, V2 és One is már a tulajdonomban, tehát tudtam, hogy mire számíthatok. Egy nagyon kellemes, hosszan hallgatható meleg hangra, ami nagyon jót tesz a másik Hifimannak (HEK SE). Hogy nincsenek egy szinten, tudom. Majd, idővel, hiszen ez pénz kérdése. Viszont ezek így együtt nagyon is szépen zenélnek, sokáig el lehet hallgatni. Szimmetrikus az elejétől a végéig, és valóban jobb, mint a single kimenet. Nagyon tetszik még a tér, amit ez a trió mutat, és az is, hogy nincs semmi zaj. fekete a háttér. Nekem mindenképpen jobb páros, mint a Topping D70S+A90 páros volt, és töredékébe kerül.
Szóval elégedett vagyok most ezzel a cuccal, de igyekszem fentebb lépni, amint lehet. Mint írtam szintén iFi téren, de az már húzós lesz, viszont a nagyon finom mély szabályzásért meg éri. A Can Signature HFM-nél megismertem, és nekem kell ez a plusz szolgáltatás.
Bocsi, kicsit hosszúra nyúlt a beszámoló.
[ Szerkesztve ]
-
szaki58
aktív tag
válasz bkercso #95942 üzenetére
Tudom, annó össze is raktam a Hifi Magazin által javasolt kis kapcsolást. Igazad van. Lehet, hogy fölös pénzkidobás (nem fogom a fórumtagokra fogni, hogy ők hajszoltak bele, de azért próbálkoztak ). Csak akkor veszem meg, ha nem sínyli meg a háztartás. Nem jó világ felé haladunk. No meg az ara legyen szép is, ne csak főzni tudjon Hát a Pro iCan nekem tetszik az arany csicsa ellenére is.
-
szaki58
aktív tag
Még annyit tennék hozzá: a minap volt nálam ismét a Holo Spring 3 KTE, mert a gazdája kiváncsi volt a hangfalas hangjára. Gyönyörűen szólt, de halkan megjegyzem, hogy az iFi Zen DAC Signature is gyönyörűen muzsikált. Persze, hogy jobban szólt, még szép. Az ár/érték aránnyal van baj. Nagyon is szépen szólt az iFi DAC is. Ezt a Holo gazdája is elismerte, és ezért tudom nyugodt szívvel ajánlani, pl egy ilyen összehasonlítás után.
[ Szerkesztve ]
-
Ba cy lus
addikt
-
-
-
szaki58
aktív tag
válasz bkercso #95948 üzenetére
Álom. Most még, és természetesen használtban gondolkodom. Mint írtam, ha meg lesz rá a plusz pénz. Ez nagyon távoli dolog, ismervén az anyagi helyzetemet. De álmodni csak szabad, ugye? Az még ingyen van Háború meg már régóta van. Nem emlékszek arra, hogy az utóbbi 15 évben ne harcoltunk volna valakivel
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest