Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolee3000

    tag

    Sziasztok,
    Kizárólag otthoni felhasználásra, éjszakai filmnézéshez szeretnék egy fejhallgatót beszerezni a Denon AVR-X2700H erősítő mellé. (A fejes még nem tudom mi lesz, de olyan 100-150k-s kategóriánál nem mennék feljebb, szóval nem stúdió cucc.) Egyúttal szükségem lenne egy komolyabb fejhallgató erősítőre és talán egy külön DAC-ra is, ha az előrelépést jelentene.
    Viszont felmerült, hogy a fejhallgató erősítőt vagy a DAC-ot hogy tudom egyáltalán az AVR-re kötni? Se analóg, se digitális kimenetet nem látok erre a célra.
    Vagy ilyenkor teljesen ki kell hagyni az AVR-t a képletből? Tehát a médialejátszót (Zidoo Z1000 Pro), ami amúgy HDMI-vel van összekötve az AVR-rel, optikaival kössem össze a külső DAC-kal (azt meg ugye a fejhallgató erősítővel)? Ily módon a HDMI-n megy a kép, az optikain meg a hang? Ez esetben hogy kell beállítani: honnan tudja a rendszer, hogy a HDMI-n csak a képet küldje, a hangot ne? És hogy kell átállítani, akkor, amikor meg nem a fejhallgatón, hanem a hangfalakon akarom hallgatni a hangot? Egyszerűen válasszam le a lejátszóról külső DAC-ot?
    Elnézést a triviális kérdésekért, de első hm-rendszer, még 0 a tapasztalat…

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák