Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gordoro

    friss újonc

    Sziasztok.
    DAC vásárlását fontolgatom és ezzel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni. A kiszemelt a Topping E30 lenne, amivel a PC-t kötném össze az erősítővel. A gond viszont, hogy ezek elég messze vannak egymástól és itt jön az első kérdésem. Mi az ajánlott vagy elfogadható legnagyobb hossz az RCA illetve az USB kábelek tekintetében?
    A másik amiben a tanácsotokat kérném az a konkrét kábelek (RCA és USB) kiválasztása lenne. Először is szerintetek ehhez a DAC-hoz, milyen árkategóriájú kábeleket érdemes választani? Ahogy a fórumot olvasgattam USB tekintetében a Supra kábele tűnik ajánlottnak. Keresgélés közben találtam még az alábbi kábeleket:
    [link] [link]
    Ezekről nektek mi a véleményetek? Mind a kábelek minőségét tekintve, mind pedig azt, hogy a DAC minőségéhez, tudásához viszonyítva ezek egy kategóriában vannak vele, vagy esetleg ezek már egy jobb DAC-hoz valók.
    RCA kábel tekintetében, a bőség zavarában, még jobban elveszve érzem magam. Mit érdemes ezeknél nézni és mi az ami csak parasztvakítás. Az árnyékolás kettő vagy három réteg fólia vagy fonott réz, a vezető szál tömör vagy sodrott? Itt erről a két kábelről szintén kikérném a meglátásotokat, véleményeteket az USB kábelhez hasonlóan:
    [link] [link]

    A bónusz kérdésem pedig a tápellátással kapcsolatban lenne. A Meanwell tápot szoktátok ajánlani. A kínálatukat megnézve, van olyan tápegység, ami USB csatlakozós és mivel a DAC-hoz amúgy is mellékelnek ilyen zsinórt, gondoltam, hogy ilyen tápot választok mellé. Szerintetek ez jó lesz így, vagy inkább érdemesebb zsinóros kivitelű tápot választani? Valamint itt is van bőven választék. Milyen paraméter alapján érdemes választani közülük? Természetesen az 5V-os feszültség és a megfelelő csatlakozó méretén kívül.
    Előre is köszönök minden segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák