- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Ejnye-bejnye!
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Már van mérés is a Sanskrit-ról, az Usb port nem tűnik túl jónak.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz Sinesol #67217 üzenetére
Kit nem tojja le? Jól szól. Lehet később kiderül, hogy Amir megint elmért valamit. Vagy küld neki a gyártó másikat, ami jobb lesz. De jött is már Mandy.
Valamelyik nap a mérve isteni ADI-2 okozott fül fájdalmat egy vendégemnek.(#67216) Polllen: Mihez kell?
[ Szerkesztve ]
-
-
Bodz
nagyúr
válasz Polllen #67224 üzenetére
Meg usb kábellel... Még mielőtt megkérdezi valaki. Soha nem használtam a Sanskrit gyári kábelét.
(#67221) Sinesol: De amúgy sem tökéletes. Szóval megint eljutunk oda, hogy a mérés egy dolog, a hallás meg egy másik. De mivel egyelőre még nem a méréssel hallgatunk zenét... Szerintem max addig érdekes ezeket nézegetni, míg nincs az adott eszközzel saját tapasztalat.
(#67222) nLali: Megígérem, hogy nem adom fel. Ha egyszer tényleg lesz különbség, akkor halál komolyan be fogok róla számolni.
[ Szerkesztve ]
-
Szilágyi84
senior tag
Creative Sound Blaster X G6 van valakinek?
-
bkercso
nagyúr
Akik erről vitáznak, azok majd máskor egy virág színének a spektrumát adják meg a virág fényképe helyett...
Vagy azt állítják majd, hogy egy enyhén koszos szemüveg kevésbé torzít, mint egy sötétített üveges, hiszen a spektrumon is látszik.[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Sinesol
veterán
válasz Sinesol #67229 üzenetére
Félreértés ne legyen, nekem nincs bajom a színezett hanggal, de szerintem helyesebb, ha a fejhallgató adja hozzá azt a bizonyos színezést, mert ha már a dacnál elkezdődik, akkor ki tudja mi marad a forrásból a lánc végére. Kellemes persze lehet, nyilván egyéni ízlés kérdése, mindenkinek megvannak a saját szempontjai, én például inkább az eredetire vagyok kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sinesol #67229 üzenetére
Csak az a baj, hogy pl. a torzítást előszeretettel mérik úgy, olyan körülmények között, hogy tetszetős érték legyen a specifikációban. Aztán megeshet, valamiért mégis a kevésbé szép értékkel bíró erősítő szól kategóriákkal jobban, és az nem szarja össze magát a tutti alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg mire érdemes lecserélni/van-e értelme a Sanskrit 10th usb kábelét? Ha jól látom, így boltban (Kácsa) kb az Audioquest Forest lenne a belépő kategória 10k magasságában? Esetleg ez és a gyári között félúton nincs vmi? Nem tudom, mennyit számít ez a dolog... Mert látom milyen horror áron is vannak kábelek. Vagy megér ez ennyit, mert leteszem az állam?
Illetve ez a külön tápos dolog is érdekelne, elolvastam a linket, hogy az előnyére válik, ebből van vmi ajánlott nem horror áron, de azért nem is gagyi? Laikus vagyok a témában
Előre is köszi a javaslatokat![ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
-
Bodz
nagyúr
Ijesztő, hogy a Forest annyiba kerül, mint egy Supra...
Nem érdemes (vagy ahogy gondolod) elszállni egy olcsó dac esetében. Kell egy olcsó, megbízható táp és 5.5/2.1-->micro átalakító. USB kábel milyen hosszú legyen?(#67227) Polllen: Tegyél vele akkor egy próbát! Tudod te is nyilván, de az R2R 11 simaságát azért ne várd!
[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Tápból melyik a jobb, vagy mindegy igazából?
USB kábelből a gyári hossza teljesen jó, a gép mellett van a földön a DAC, nem találtam jobb helyet neki. -
Dimaj
aktív tag
Bodz , van hasonló szintű , vagy jobb, olyan erős dac+amp kombó, mint az r2r11,11.28 , csak távirányítóval ,esetleg balanceddel? Újonnan ,max 150k-ig , ilyen hosszú távra , cserélni már nem nagyon szeretném ,ha veszek egy ilyen komolyab cuccost. Csak felmérem a terepet egyenlőre , jatszok a gondolattal. Vagy így ennyi pénzért mik most a legjobb darabok szerinted, utánuk néznék.
-
Bodz
nagyúr
Esetleg még egy tápszűrő, ami bár megint drága a dac árához képest, de később a leendő cuccokkal (ha lesznek) is tudod használni.
(#67243) Polllen: Azt ő se gondolta komolyan. Ott a make offer gomb, nyomogasd! A közjó érdekében lehetnél első az SMSL M100-zal, kereshetsz használt koporsó MSII+-t, alkudozol Modi 2 Uberre (ha küldi ide).
(#67230) Sinesol: Kíváncsi lettem. Akkor te milyen dac-ot vennél a Concero helyett?
[ Szerkesztve ]
-
sicc33
aktív tag
Szeretnék kérdezni és remélem nem fogjátok a torkomat átharapni . Mit befolyásol a hangon egy javasolt Klotz kábel, mint egy sima USB kábel? Mivel, mitől jobb? Mert hangfalkábelen, analóg RCA kábelen, Coax SPDIF kábelen úgy gondolom lehet különbséget hallani és hallok is. De itt?
[ Szerkesztve ]
-
sicc33
aktív tag
válasz Ear001 #67246 üzenetére
De hogyan? Komolyan kérdezem, mert számomra ez érhetetlen. Elméletileg egy sima digitális adatfolyamot továbbít. 1és 0 értékekkel. Hogyan befolyásolja ezt egy "érpár"? Van veszteség? Ha igen milyen formában? Közben gondolkodtam. Az SPDIF kábeleknél a helyzet ugyanez ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest