- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonRazzino
senior tag
Úgy néz ki, kitben veszem az X-T10-et, így eladó lesz egy októberben általam a Digitcamnál kitben vásárolt fekete XC16-50 [első, hátsó cap, napellenző (amin egy-két karc), optikailag persze kifogástalan]. Szerintem 39.900-ért teszem majd fel index-re, amiből 35-ig engedek majd alku után. Itteni fórumtársnak 30-ért vihető. Az üveg jelenleg budai lakos.
-
Novics
senior tag
válasz DonRazzino #10956 üzenetére
Hmmm... egész elgondolkoztató ajánlat. Egy kicsit hiányzott a nagylátó most a Kárpátokban. De amúgy a 35-ös nagyon szuper. Nem bántam meg a cserét. Csak az az AF hang!
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
DonRazzino
senior tag
válasz Novics #10957 üzenetére
Én el nem adnám, ha nem jönne az utódja. Még akkor sem, ha az álom fix sorom meglenne. Turistáskodni kiváló! Az a kedvencem amikor a menedékházban kajálunk, az egész asztaltársaságot le kéne képelni és a haver D5500-asán hangosan csattan az obi, ahogy próbálja 18mmnél "lejjebb" csavarni Az a 2mm lefelé aranyat ér.
-
gyorgyi84
tag
Köszi mindenki
Lac d'Emosson , itt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
gyorgyi84
tag
Koszi nektek !
Ok maradunk a szinesnel !Szep hely lehet ez a Garda to is, neztem kepeket rola.
Meglatogatod a vilagkiallitast is? Nem reg volt egy haverom nagyon dicserte. -
Freddy76
addikt
Urak, van olyan, aki X20-ról váltott X30-ra? Hozott érdemi változást bármiben? A specifikációkat nyilván el tudom olvasni, inkább a tényleges tapasztalatokra lennék kíváncsi. Pl. anno X10--->X20 váltásnál érezhető volt a gyorsulás, ami nagy előny volt...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
MC Pite
veterán
válasz Freddy76 #10972 üzenetére
Az X30 az mini XT1. Képminőségben a picit jobb tömörítés és picit lágyabb árnyékok számítanak(wb és fénymérés is pontosabb picit). Használatban a töltés, evf* és az erősebb akku a különbség (X10hez képest kb 3x annyit bír _nálam_).
*: Majdnem E2 szintű a kereső, a nagyítás tér el kicsit, meg kicsit kicsi a gui; de nálam 98%ban az evf előnyei miatt volt a csere.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
DonRazzino
senior tag
Megvan az X-T10! Feléledt az XF18 meg a 27 Csak erről ez e-zárról, hogy fogok leszokni... Na majd a rolling shutter Van erről valami jó írás, hogy mikor érdemes, vagy nem érdemes használni, mik a tapasztalatok?
-
Fandango
veterán
válasz DonRazzino #10974 üzenetére
Nekem allandora van kapcsolva, szoval ha tudja hasznalja.
-
arn
félisten
En kikapcsoltam, furak voltak a rovid zaridos, eshutteres kepek.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
fi:zi'k
nagyúr
Urak,
XM-1-ben hogyan tudom megoldani, hogy villanjon a vaku?
(#10968) rbalint88
Nagyon karcol ez az obi.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
válasz rbalint88 #10978 üzenetére
Időközben azt hiszem meglett a megoldás: sorozatra volt állítva. Gondolom a kutyuli miatt.
Ja, a kép felett elveszett a 16-50, szóval a Flektogonra gondoltam. Viszont a gép fogása szörnyű vele, mert nem tudom támasztani fejnél, a fókusznál mindig útban van az a bizgentyű és a rekeszállítás sem volt egyértelmű elsőre. mondjuk arra legalább 2 mp alatt rájöttem.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
válasz rbalint88 #10982 üzenetére
Ma gyötörtem vagy másfél-két órát. Jó kis gép, de nagyon nem ehhez vagyok szokva. Emiatt máshogy is kell megközelítenem az egész témát holnap.
(#10980) szilu7
Bálinttól kaptam kölcsön pár napra.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
neo446
csendes tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek eladó np-w126 aksija? Tegnap óta boldog x-t1 tulaj vagyok és az látszik, hogy egy aksi kevés lesz. 18-ért nem szeretnék gyárit venni, az ebay-ről meg 2-3 hét mire megkapom.
Köszi előre is! -
madgie
titán
Mindig sírok itt, hogy mennyire nem érzem a 23/1.4-et. No ilyen az, amikor érzi valaki
[ Szerkesztve ]
-
gyorgyi84
tag
válasz Fandango #10987 üzenetére
Igazàbol egy kiàllitàson a plafonrol logtak lefele, sima diszitök voltak.
Aztàn ugyan itt sikerült még egy ilyen horror jellegü képet is késziteni,ha màr zombikrol esett szomadgie: nekem kicsit gyanusak azok " gömböcskék " ott alul ... de mind emellett jo kép.
[ Szerkesztve ]
-
gyorgyi84
tag
Hàt ha valakit érdekel [link]
" Ez lényegében egy olyan Adobe Lightroom kiegészítő, mely a fotó feldolgozás során a gyorsgombok rendszerét teszi sokkal személyre szabhatóbbá, egyedibbé "
Fandango
[ Szerkesztve ]
-
DonRazzino
senior tag
Mammut MediaMarktban fekete X30 99.9k Pofás kis szerkezet! Most fogtam először, nagyon tetszik.
-
HÁZIGAZDA
válasz DonRazzino #10997 üzenetére
bázzzz... (most vettem nem ennyiért )
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Freddy76
addikt
válasz DonRazzino #10997 üzenetére
Hűbaz, ennyiért lecserélem az X20-at
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
DummyBoy
senior tag
Üdv!
Noob kérdésem lenne ...
Kirándulni megyek a hétvégén a kollégákkal, vélhetőleg fotózgatós, iszogatós hétvége lesz.
Leginkább tájkép, talán némi falusi élet, és remélhetően pár érdekes falusi portré.
Szeretném a 18-55-öt itthon hagyni, és csak 18, 27, 60-as fixeket magammal vinni, ismerkedni kicsit milyen is az élet ha csak fixek vannak ... (Nem szeretném, hogy a lustaság győzzön ...)
Viszont olvasgattam, és állitólag a 18-55 jobb mint a 18 képminőségben ... Csakhogy a kérdés, hogy kezdőként érdekeljen ez engem egyáltalán? Tényleg lényeges ez a különbség, vagy csak marginális?
Előre is köszi!
Life is shor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest