- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Kemence?! Hány fokon használod? Ez fontos körülmény mert erősen befolyásolja a képet... Kovász használatnál kiemelten fontos, hogy magas hőmérséklet és hőstabil beltér legyen. Na most otthon a sütőben a levegő minden csak hőstabil...ahogy kinyitod a sütő ajtaját rögtön elvesztetted a hőmérséklet jelentős részét. Amikor csak bedobsz egy tepsin valamit akkor az a levegővel fog találkozni. Aminek vissza kell melegednie...
A kő lassan melegszik fel sütőben... Igaz a vastagságtól is függ. Nekünk vastag van. Legalább 1 óra kell és igényelné a magasabb hőfokot de a sütőnek ennyi a határa (250).
Vaslap gyorsabban átmelegszik és "forróbb" tud lenni. Erre becsúsztatva kenyeret/pizzát teljesen másképp viselkedik a tészta. Egyből látszik az emelkedés...A kőnél ehhez nagyobb hőmérséklet kell.
De a másik jele, hogy ugyanolyan körülmények mellett a pizza alja kő esetén hullafehér marad és nem lesz ropogós. Vaslapnál pedig szép árnyalatot kap és ropisabb lesz.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest