Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz arcsin #4293 üzenetére

    Én Aldis Carloni spagettivel ettem, az tűnik itthon a legjobb spagettinek. Nem fő szét olyan hamar, mint a magyarok, valszeg mert jobb az olasz durum liszt, mint a magyar. Csináltam még hozzá a szokásos paradicsom szószomat, a tetejére meg jó volt a pesztó sajt helyett. Bár színre kicsit libafos, de az íze kárpótol.

    Évekkel ezelőtt még egy csomó bazsalikomot termesztettem, nem tudom miért szoktam le róla. Talán a spanyol csigák miatt. Elvileg nem évelő, de volt egy, amit sikerült átteleltetnem.

    Elég hálás növény, de nagy a fényigénye, és folyamatosan öntözni is kell, ha sok levelet akarunk. Szerintem idén belevágok újra így szobában, most hogy szóba került. Kíváncsi vagyok, hogy a frissből milyen pesztót tudok csinálni magyar dióval. Mozsárból esetleg tudtok ajánlani valami kőből készültet, ami nem túl drága? Sírkövessel akartam csináltatni, de szerintem 20k-t simán elkérne érte.

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák