- OLED TV topic
- Visszatérne a PC-s kliensbizniszbe az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Megérkezett a legújabb és eddigi legátfogóbb 3DMark teszt
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Fekete misztikum: DeepCool Mystique 360 vízhűtés
ph Fekete ventilátorokkal, visszafogott világítással, de LCD kijelzővel érkezik a gyártó új topmodellje.
-
Az Amazon eurómilliárdokat hozna az olasz és az európai felhőbe
it A jelentések szerint Olaszországgal folytat megbeszéléseket az Amazon a több milliárd eurós befektetésről.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz kmarci25 #4072 üzenetére
De volt, hogy 24 órán át kelt, mégsem lett az igazi. Amit többnyire tapasztalok magas víztartalomnál, hogy elér egy méretet, és utána nem tud tovább nőni, mert nem tartja meg a saját súlyát. Egy ideje viszont meg sem nagyon indul, csak ha melegítem. Én nem bulk-ozok (bármi is legyen az), csak szimplán összekeverem a hozzávalókat. A mostanit is 6 körül kezdtem és olyan 3-4 körül sütöttem ki. Ennek elég időnek kéne lenni. A kovásszal nem tudom, hogy mi a baj. Az üvegében termeli a buborékokat rendesen, de kenyérben valamiért az egész tészta ilyen elfolyt trutymó lesz és csak sokára kezd valami gázt is termelni. Szerintem a hajtogatás sokat számíthat neki, mert különben nem kap elég oxigént ahhoz, hogy a savakat széndioxiddá oxidálja. Más magyarázatot most nem találok. Egyébként nem vagyok teljesen csalódott a mostanival. Igaz, hogy nem emelkedett meg ez sem rendesen még úgysem, hogy a végén már élesztőt kevertem hozzá, de trappista íze lett. Nem tudom, hogy az egyedi "recept" miatt, vagy mert előtte sajtot ettem, és úgy gyúrtam át. Én inkább az utóbbira tippelek. Baromi jó, mert egy deka tejtermék nincsen benne mégis rohadt erős íze van.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen