- Asztrofotózás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Madzag nélküli ollós klaviatúrát villantott a Keychron
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1 laptoppal / notebookkal - külső hangkártyák
- Mini-ITX
Hirdetés
-
Indul a PlayStation Days of Play, bemutatkoztak a következő PS Plus játékok
gp Alig egy napot kell várni és elrajtol a Sony szokásos leárazása.
-
Fürge M.2 2230-as SSD-vel jelentkezett az IRDM
ph A lengyel cég 6 GB/s-os írásra képes újdonsága 2 TB-ig nyújt alternatívákat mobilgépeink tárkapacitásának bővítéséhez.
-
Kiderült, hogy hol veszik a legtöbb kínai EV-t
it A kínai EV-k és hibridek eddigi legnagyobb exportpiaca Belgium volt, azonban az EU-s álláspont és a kínai stratégiaváltás miatt immáron Brazíliába kerül a legtöbb ilyen jármű.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz inf3rno #3101 üzenetére
Igen, van. Túl magas hőmérsékleten indította a sütést, és kevés volt a gőz. Plusz bemetszést sem látok. A nagy hő (és a bemetszés hiánya) miatt a héj túl gyorsan megkeményedett, nem tudott növekedni tovább, és ezért a melegtől felfelé áramló levegő megrekedt a héj alatt.
Én mindig 250-en indítom, és fedél alatt a saját gőzében van az első 15-20 percben. Ha nincs fedeles tálja, akkor a tepsi aljára tegyen tűzálló tálba vizet (pár perccel azelőtt, hogy betenné a tésztát, töltsön forró vizet a felforrósított tálba, vagy dobjon bele pár jégkockát) és spriccelj be a sütő oldalait (belülről! ) vízzel. Ez szokott segíteni, bár nekem sosem volt 100%-os az eredmény.
Talán túl is kelt a bélzet alapján, vagy nagyon alacsony a hidratáció (60% körül). Vagy mindkettő."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen