- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Quasi_modo #6584 üzenetére
Persze. És tudod miért van így? Mert általában csak jobbra cserélek, és ritkán lövök mellé. Innentől kezdve pedig olyanra fogom cserélni az Omnia2-öt, ami még jobb lesz.
Tehát ez nem sanda gyanú...hanem tény.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Quasi_modo
nagyúr
Persze. Én is mindig egy jobbra cserélek. De ettől sosem mondom azt, hogy az elő xar volt. Legfeljebb azt, hogy az új mégjobb.
Erre az árnyalatnyi különbségre gondoltam.
Viszont a két gép kamerájáról alkotott véleményedet változatlanul tévedésnek tartom. De hát nem vagyunk egyformák.[ Szerkesztve ]
valami
-
zack
nagyúr
válasz Quasi_modo #6610 üzenetére
Én tudom hogy te mire gondoltál, de elárulom azt is hogy sok minden már akkor megfogalmazódott bennem az I8910-el kapcsolatban, amikor még nálam volt, bár ennek nem adtam hangot, mert türelmesen vártam hogy jöjjön egy frissebb firmware. Vártam és vártam, hogy az általam tapasztalt hibákat javítsák, de nem láttam rá semmi esélyt. Mint mondtam már, a képek kifelé haladva sokszor lettek homályosak, a videó 720x480-ba se tudta azt a folyamatosságot amit pl. az 50k LG Arena, az 1280x720-ról meg nem is beszélve. Eladtam az LG Arena-t azért, hogy 60k hozzátéve vegyek egy multimédiában erősebb telefont, de igazából nem azt kaptam amit vártam a multimédiás telefonok királyának kikiáltott I8910 HD-től.
Az alapjai és a hardvere nagyon jó, de elqúrta a Samsung a support részével. Majd 1 éve jelent meg, és hivatalosan még mindig nem érkezett rá javítás a mi régiónkra. Hozzávetőlegesen I8000 O2-re havi 2db új ROM-ot kapunk, csak hogy legyen viszonyítási alapod. Ezt tartom én support-nak.
Tehát nagyon jó lenne az I8910, ha multimédiában tényleg a legjobb lenne, mert ugye hardveresen minden adott hozzá, csak sajnos a szoftveres háttérről feledkezett meg a gyártó. A hardver meg normális szoftver nélkül..Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Kzo
tag
[ Szerkesztve ]
-
attika89
senior tag
válasz attika89 #6614 üzenetére
Csináltam egy panoráma képet is, de ezt csak azért, mert lehet vele
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
-
zack
nagyúr
válasz Quasi_modo #6616 üzenetére
Nem igazán. Ez volt vitatéma is...Secany féle ROM, az szervíz ROM. A szó szoros értelmében főzött, de nem úgy mint az I8910 esetében a HX.
És mint tudod te is, én is gyári ROM-ot használtam HD-n.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Quasi_modo
nagyúr
Még valami aztán befejezem az offot. Azt mondod nem tetszett a HD esetében a support.(csak külföldi frissítés jött ki) Ahogy elnézem a Samsung magyar support oldalát, a te mostani géped se nagyon szerepel rajta...
Off vége. Uff![ Szerkesztve ]
valami
-
zack
nagyúr
válasz Quasi_modo #6621 üzenetére
Miért kellene az I8000-hez magyar support? A WinMo 6.5.3 úgyis angolul fog kijönni kb. 1-2 hónap múlva. WinMo-hoz nincs magyar support. A Secany ROM-okban pedig van magyar nyelv.
Az pedig egy dolog hogy I8910-re csak külföldi ROM volt elérhető (magyar nyelvű)..nem ez volt a problémám. Hanem az, hogy a külföldi ROM-okban is fennállt a probléma ami zavart. Az meg más kérdés hogy azok se voltak túl frissek, hiába voltak külföldiek (pl.Lengyel).
Off vége.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
hdman
őstag
Gyerekek, ezt muszáj itt?
Sopron city :)
-
picur220
veterán
válasz Quasi_modo #6626 üzenetére
Lehet, hogy visszaadja, mennyire tud vakítani, de azt nem biztos, hogy élethűen adja vissza, hogy mennyire vakított épp akkor!
-
picur220
veterán
válasz Quasi_modo #6628 üzenetére
Talán +0,6 belefért volna...
-
hdman
őstag
válasz Quasi_modo #6626 üzenetére
Hnap megpróbálom úgy is, meglátjuk!
Addih is még 1 kép: Omnia HD macro
Sopron city :)
-
ludsimon
veterán
► Nokia N79 with modified cam (by ludsimon)
Egyéni mód, ISO gyenge, automatikus WB► Sony Ericsson W705
Full autó mód
Osztálytársam telefonjával.
Komolyan elvérzik a kép bal oldalán.
Biztos remegett a gyerek keze, vagy alapból ilyen közeli képeket készít..Szigorúan a képekre kommentálni! Szakmai topic.
undefined
-
-
norbee2244
senior tag
Üdv
Lehetőségem lenne cserélni a nokia n82-esem lg km900asra,de igazából érintőkijelzőt nem igazán akarok csak ha kamerában valami hatalmas ugrás lenne inkább képeket készítek videó része annyira nem izgatja a fantáziám
Szerintetek megérné?
-
Danny750
őstag
válasz norbee2244 #6635 üzenetére
Szerintem nem érné meg ,mert a Nokia N82 jobb képeket készít!
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
norbee2244
senior tag
válasz Danny750 #6636 üzenetére
Azt hiszem én is meggyőztem magam köszönöm
egy makrós kép auto minden makró mód
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz norbee2244 #6637 üzenetére
Ez a kép konkrétan nem a legjobb.
Az N82 sötétben sokkal jobb képeket készít ennél.Minden nap nyeregbe pattansz, vagy csak az a hétvégi fajta vagy? Én az első.
undefined
-
picur220
veterán
válasz norbee2244 #6635 üzenetére
Az N82 jobb képet csinál, de minimum ugyanolyat, és az Arena kevesebbet is tud ráadásul! Ha a fotó rész a fontos, akkor maradj, már csak a Xenon miatt is!
-
picur220
veterán
Gyerekek, töltsetek már fel valamit!
Addig is:
N79, full auto:[link][ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
► Nokia N79, full autó mód
Suliban készült, a nap nem nagyon sütött oda.
A második képnél most, hogy jobban megnéztem, a kép jobb oldalán lévő fekete kallantyúra fókuszált.
(#6640) picur220:
Mikor nem?
Én már rég óta csak kerékpáron tolom, egyéb alternatíva elfelejtve.(#6642) norbee2244:
Akkor hétvégi/hobbi bringás. Nekem erre megfelelő kihegyezett külön bringám van.
Egyébként jöhetsz nyugodtan bővíteni az outis tábort, mert elég kevesen vagyunk az XC-sekhez képest.undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Danny750 #6648 üzenetére
Nem tudok segíteni.
FP2 alá van csak módosítás, ezért én le is írtam, hogy innentől kezdve már csak zuhan a süllyesztőbe az N82...legiaap:
Igen, írtam is, hogy a full autó mód ennyit tud, nem módosítgattam nagyon a beállításokat, csak kattintgattam párat, mert unatkoztam.[ Szerkesztve ]
undefined
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest