- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz milandice19 #7553 üzenetére
Teljesen jó képek, bár van egy furcsaság. Leginkább az utolsó, személyvagonos képen látszik. a Kép jobb oldala frankó, de a bal oldala már eltorzul. Az ablakok szélei messze nem függőlegesek, míg a jobb szélén okés.
Vagy lehet hogy a szerelvény épp elugrik ebből az időből a jövőbe és azt a pillanatot kaptad el, amikor a bal oldala már nyúlik el...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
milandice19
tag
igen, az érdekes. Úgy fotóztam, h bemondták h gyorsvonat halad át..és már azelőtt fókuszponton volt a teló, még a vonat nem ért be a képbe, és mikor láttam hogy teljesen benne van akkor fotóztam le.de ha már a jobb oldalán jól elkapta akkor már úgy lett volna szép hogy a baloldalán is, vagy úgy hogy az egész vonat, a mozgása miatt torz lett volna
-
Wictor
őstag
Ma jó szolgálatot tett a Pixon, nem volt fénymásoló a közelben és kellett pár tétel. Így hát nekiálltam fotózgatni kicsit... Figyelem! Iszonyú rossz fényviszonyok mellett készültek a képek, vakut használtam.
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
Ezt meg hogy csináltam? A kép széle full éles, a közepe meg...
-
törölt tag
n82 fekete és szürke között van különbség fényképminőség tekintetében?
-
expander
senior tag
van ertelme egy 8mpxeles kameraval 3mpixelbe fotozni ? miert ? nemertek hozza, vilagositsatok fel legyszi
-
legiaap
félisten
válasz #40835072 #7564 üzenetére
Igen van különbség, pedig nem kéne, hogy legyen.
A tesztek során és a kameracsata kapcsán eléggé lehúzták a feketét, de pl. nekem volt kettő fekete is és simán verte a szürkéket és a fehér színűeket.
Szerencse dolga szerintem, hogy jót fogj ki.
Helyesbítek: Jobbat.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
milandice19
tag
Egy 3mpx-es kép, volt egy kis napsütés 15 eső közt ma. i8510.
-
Danny750
őstag
válasz milandice19 #7574 üzenetére
Hú ez hihetetlen jó kép lett!!
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
legiaap
félisten
válasz milandice19 #7574 üzenetére
Valóban szép lett.
Tetszik.
(Azért ki szoktad vinni a telefont a kerten kívül is.)How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Land
veterán
C905
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Putyin90
senior tag
Nokia N79
-
Land
veterán
Köszönöm az elismerést. Valóban király fényképezős telefon a C905
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Danny750
őstag
-
Danny750
őstag
Kár ,hogy nincsen senkinek Satioja ,mert állítólag nagyon jó a kamerája! Üti az Innov8 szintjét ,ami azért már magáért beszél! Ha van vkinek légyszi rakjon fel ide pár képet!
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Land
veterán
Nehéz erre válaszolni, mivel a legújabb hivatalos driver volt fenn és erre tettem fel egy moddoltat és valószínűleg nem volt kompatibilis a hivatalossal, mert manuális beállítások nem működtek vele, szóval a képeket auto módban lőttem. Tehát cserélt driver, auto módban..
2 driver jöhet szóba: K_Michael driver vagy DM 3.8(Darkmagician)Land
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest